Förlåt

Jag vet att det var fel...

Jag vet att det var dumt...

Jag vet att jag inte fick...

Men jag var tvungen..... dom var är ju så sköna och så snygga.

Mina nya skor!



Hade det inte varit snö ute så skulle jag ha dom på mig i kväll men jag får snällt vänta några veckor.

Puss & kram

Helgen är här!

Äntligen så är det fredag och helgen är här. Underbart!!
I dag efter jobbet ska jag gå på stan och shoppa lite med mamma och hennes vän Carina. Carina ska till Brasilien och behöver lite kläder till resan. Sen kanske man själv hitar något fint.
När vi har klara går vi säkert någonstan och tar ett glas vin innnan det bär hemåt. Anette undrade om jag ville följa med på afterwork men jag tror att jag skippar det. Jag känner för en skön kväll i mysbyxor i soffan med popcorn och en film.
Lite sugen att kolla på nya Disneyfilmen Bolt som jag laddade ner i veckan men jag vet att Patrik också vill se den så jag får snällt vänta. hmmm
Vi har ju som tur massor med filmer hemma så jag blir inte utan. hihi
I morgon Vet jag inte vad som händer förutom att jag ska tvätta på morgonen och sen är det fest hos Bästa Tina på kvällen. Det kommer nog att bli rikigt trevligt. Tjejerna ska säkert gå ut på krogen sen och då traskar jag hem.
Känner inte för att gå ut. Jag gillar inte krogen längre... jag vet inte men det är inte för mig. Bortkastat med pengar, jag lägger hellre dom pengarna i min glasburk där jag spara till min resa i höst.

Nu är det dags att börja jobba. Ha en bra dag!

Puss & kram 

Hej Sundsvall!

Som många vet så är jag medlem på motiomera.se. Jag har på 53 dagar gått 432 155 steg, från Västerås till Sundsvall.
YEAH!!!!
Det tycker jag är riktigt bra... det gick dåligt i början men nu på slutet har jag tagit mig i kragen och gått som f*n.
Nu ska jag fortsätta gå genom sverige. Jag tror nog att jag ska gå ner till Göteborg och jag ska gå snabbare ner dit.
hehe

Nu ska jag försöka sova. Lite svårt när Patrik inte ligger brevid mig i sängen. Saknar dig älskling!

Puss & kram


Det går ju bra....

Ytterligare en vecka där vågen visar förbättring... lite lättare och lite smalare. Några cm från magen har också försvunnit.
Det går ju rikitgt bra just nu. Jag har även fått mer energi under dagen och träningen går bra. I går blev det dock ingen men en promenad på 2 timmar i raskt tempo. Svetten rann och jag var helt slut när jag kom hem.

Jag fick inte ut någon ny mobil heller igår men det gör inget. Det hinner komma många nya modeller som jag vill ha så det är nog bäst så här. haha
Det är ju bara en telefon....

Idag får jag besök på min praktik från elever som går i klassen under mig i skolan. Två tjejer kommer och ska kolla hur det är på ICA. Det blir kul.

Nu kommer chefen så det är dags att återgå till jobbet. Hörs senare!

Puss & kram

Måndag igen

Då var helgen över och man är tillbaka till verkligheten. Helgen har varit ganska bra. Var till Stockholm i lördags och städade Louise lägenhet....  Den var riktigt skitig och hemsk men 6 timmar senare var lägenheten skinande ren och luktade riktigt nice. Jag har lovat Louise att inte lägga upp bilder och jag tänker respektera hennes önskan.


Jag tåg tåget hem kl 19 och mamma hämtade mig på stationen. Hon skjussade mig till Patriks syster Helena som hade fest. Det var en intim fest skulle man kunna säga. Vi var bara 5 personer. Vi hade riktigt trevligt, vi spelade spel, rockband och singstar. Vi åkte hem runt halv två tiden.

Eftersom jag hade varit igång sen halv sex på morgonen och inte ätit ordentligt på hela dagen så slog alkoholen till ganska rejält. Jag mådde inte bra dagen efter. Urk vad dålig jag var... Ni vet det där "jag ska aldrig dricka alkohol igen"- stadiet.

Men det var bara att bita i det sura äpplet och kliva upp ur sängen. Vi skulle iväg på kalas hos min bror Mattias.
Hans son Elias fyller 8 år i dag.

Stora killen!

Den här veckan jobbar Patrik kväll vilket betyder att jag behöver inte stressa eller ta hänsyn till honom och att han ska ha mat innan han åker och tränar. Jag kan ta det lugnt till gymmet och träna i min egen takt. Skönt.... Samtidigt är det tråkigt när han jobbar kväll. Vi träffas inte så mycket då, jag sover när han kommer hem och jag åker till jobbet när han sover.

Jag hade tänkt träna i dag men det blir en lång promenad istället. Jag ska ut till Hälla och kolla om jag kan få ut en ny mobil. Min K770i är ju som sagt trasig och den jag har istället stänger av sig lite till som tätt. Vilket är ganska irriterande.
Jag hoppas nu att jag kan få en ny. Håll tummarna! =)

Nu ska jag jobba lite till innan det är dags att sluta.

Puss & kram


God morgon!

Ville inte riktigt kliva upp ur sängen när klockan ringde. Det var för tidigt.... det är ju inte varje dag man är uppe innan klockan 6 på en lördag morgon.

Nu sitter jag och väntar på att få åka iväg till Stockholm och till Louise. Tåget går om en timme. Jag har packat allt jag ska ha med mig och ready for take off! hehe
Jag ska nog gå ner till centralen toro jag. Det är plusgrader och så spar jag pengar. Tar jag bussen så måste jag gå nu och sitta på centralen i 40 minuter och vänta på ett tåg är inte det roligaste på lördag morgon.. eller?!? Då kan jag lika gärna ta en lugn promenad.

Skön party låt!

 


Puss & kram

Härliga fredag!

Då var äntligen fredag här. Lönefredag dessutom. Kändes skönt att se att jag för en gång skull hade en massa peengar kvar när alla räkningar är dragna från kontot.
Money money money

I dag är jag på ett toppen humör. Jag sov riktigt bra i natt och sen hade jag vilodag från träningen i går, det behövdes verkligen.
Två dagars intensiv träning och sen att jag går mycket varje dag. Det absolut bästa är att det börjar synas.
Magen blir bara mindre och mindre för varje vecka. YEAH!

Idag efter jobbet ska jag göra lite ärenden på stan, kolla efter ett par nya svarta jympadojor och handla vin till imorgon. Sen ska jag ta en promenad till mamma. Hon bjuder på pannkakor i dag. Gott ska det bli. Det var länge sen jag åt det.

Om jag har helt fel så är det ca 6,6 km från stan hem till henne. Det är en ganska bra bit att traska men det kommer att behövas.
 Eftersom det är fredag så blir det säkert lite popcorn till någon film i kväll. Jag vill ju inte ha dåligt samvete för att jag äter popcorn... my favo! mumsis

I morgon ska jag iväg till Stockholm och till Louise. Jag har lovat att jag ska städa hennes lägenhet och på det sättet ge henne "en spark i arslet" så att hon håller ordning och reda i fortsättningen. hehe...
I bland behöver man lite hjälp på traven och jag ställer gärna upp. Mamma tappade nästan hakan när jag berättade det.

Förr var jag väldigt slarvig av mig... städade enbart om jag verkligen behövde och hatade det. Men nu för tiden ska det vara rent och snyggt hemma. Jag blir tokig om det är en massa skit framme.
På kvällen sen tar jag tåget hem och iväg till Patrik syster som har fest. Det blir säkert roligt.  Det visar sig...

Ha en bra dag!
Puss & kram

Tröttis...

Det är vad jag är i dag... och inte gjorde jag något speciellt i går. Jag var helt slut när jag kom hem från jobbet och orkade inte göra så mycket. Låg mest i soffan och slappade.
Jag gick och la mig runt halv elva och fick sova en timme kortare än vad jag brukar i morse..... är nog det som gjorde att jag är trött idag.

Efter jobbet i ska jag iväg och träna. Ska bli skönt. Det var ett tag sen jag var på gymmet... lite dåligt samvete har jag faktiskt för det. Men i dag ska jag dit iaf och köra på. 



Nu måste jag jobba på lite igen.

Puss & kram



Blandade känslor....

Det är nog det bästa sättet att beskriva helgen. Besvikelse, ledsamhet, ensamhet och för att sen övergå till frustration.


Jag vet inte riktigt hur jag känner. Det är säkert dumheter men jag känner inte att jag får den respons jag behöver eller vill ha för det jag gör ibland. Jag ställer upp så mycket men inget ges tillbaka. 
För dom som känner mig vet att jag har problem att berätta när något är fel.... För jag vill inte såra någon men sen också få höra att det är mitt eget fel att jag mår dåligt... oavsett om någon annan orsakat det. Det är aldrig någon annans fel utan alltid mitt fel. Det är jag själv som sårar mina egna känslor.

Visst, säkert... in my **!


I fredags efter jobbet var jag  på stan och shoppade med Emilia och kände sen att jag ville komma ut bland folk på kvällen och umgås lite men ingen ville vara med. Vissa kände sig sjuka, andra valde att inte svara och vissa skulle vara hemma. När jag kom hem så frågade jag Patrik vad han ville göra men fick bara svaret "jag vet inte". Jag blev ganska trött och arg på honom. Han säger ju själv att vi inte umgås så mycket och när jag sen kommer med förslag så får jag bara "vet inte". Nehe... skit i det då!

Efter tredje gången så gav jag upp, tog en dusch och kröp upp i soffan men en filt och kollade på let´s dance. Inte många minuter senare åkte han till Adde och spelade xbox. Jag vet inte när han kom hem men jag gick och la mig vid elva tiden.


På lördag morgon hade besvikelsen gått över till frustration.... Jag var inte på det bästa humöret. Jag var bara trött på allt. Ingen ville som jag ville. Orkade inte vara hemma med Patrik så iväg och handlade med mamma och mormor för att sen plocka undan hemma, laga mat och förbereda inför kvällen. Halv sju kom Patriks syster Helena och hennes man Johan. Det blev en trevlig kväll med lite vin och ost och kex.


På söndagen kände jag mig lite bättre... men fortfarande fanns en konstig känsla inom mig.

Vi skulle över till Helena och Johan på födelsedagsfika och bestämde oss för att gå dit. Det tog en timme. Två timmars promenad totalt. Kändes riktig bra. Kroppen var ganska mör på kvällen och jag var riktigt trött vid halv tio tiden... men att somna var svårare. Jag somnade inte förrän efter midnatt.

Klockan ringde kl 5 i morse men låg kvar i tjugo minuter. Kände inte för att gå upp.. ville bara vända på mig och somna om men det gick inte.


Ny vecka, nya utmaningar och nya problem.

Kram på er

Varför lät jag det hända?

Varför gjorde jag så? Varför skrev jag så? Vad hände egentligen? Jag är inte den som låter mitt inre ta ut sånna svängar och tro att jag är sån.

Varför tillät jag mig själv att få upptäcka hur fel jag har? Jag blev bara sårad och ledsen.

Förlåt för osanningar.... jag vet nu att dom var det.
Jag märker det....
Jag  borde inte ha sagt att jag vet....
Sanningen är att jag iaf hoppas och vill tro....
 
Hoppet är det sista som överger en


Puss & kram


Värdefull

Ett av mina nyårslöften var att sluta ha så många negativa tankar om mig själv. Att sluta tro att jag inte duger och att jag inte kommer att klara av alla de saker jag tar mig till.
Jag mår mycket bättre i mig själv nu när jag slår bort tankarna och försöker tänka positivt... Visst är det svårt men det är värt det. 
Jag sa även att jag ska umgås med vänner som förtjänar min vänskap och mitt förtroende och som gillar mig för den jag är. Och som låter mig vara som jag är.
Jag har underbara vänner som jag älskar och en underbar sambo som visar mig varje dag hur mycket han älskar mig och hur värdefull jag är för honom.

Jag älskar dig Patrik! Du är mitt allt!

Jag vet att jag duger, jag vet att jag klarar det, jag vet även att jag är värdefull.....

Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du


Det finns alltför många som vill tala om
Att du bör vara si och så
Gud Fader själv, han accepterar dej ändå
Och det kan du lita på


Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du


Du passar in i själva skapelsen
Det finns en uppgift just för dej
Men du är fri att göra vad du vill med den
Säga ja eller nej


Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du


Puss & kram

Veckans citat

"Ge alla ditt öra men endast några få din röst"
William Shakespeare

Fotbad + Top Model 11= Helt underbart

Just nu sitter jag framför tv och kollar på Top Model, precis hällt upp ett glas vin och fötterna i ett varmt fotbad. Jag tyckte att jag var värd det i dag. Helt underbart!
Jag har tänkt länge att jag ska köpa ett fotbad och huxflux så stod Yvonne på jobbet med ett fotbad som hon inte använder. Jag fick ta hem det i dag och test..... det funkar kan jag lova.

Snacka om en kväll i skönhetens tecken. Ögonbrynen har plockats och naglarna ska fixas.
Jag tror nog att jag även ska sova tidigt i kväll, jag behöver lite skönhetssömn.

Puss & kram


Tryck F5....

Om ni inte ser headern. Då funkar allt som det ska.

Puss & kram


Nästan färdig....

Eller... jag tror nog att jag är klar.

Vad tycker ni?

Det tog ett tag att få till det och det jag ville från början gick inte som jag ville.  Men jag känner mig ganska nöjd. Enkel, stilren och snygg... jag tacker det iaf.

Jag gick hem från jobbet idag igen. Det går lättare för varje dag och nu så har jag sällskap dessutom. Riktigt nice.
Jag hade ganska mycket energi när jag kom hem, vilket jag inte trodde med tanke på att jag gick upp 5 och kom hem halv fem. När Patrik åkte i väg till gymmet slog jag i gång HipHop Abs. 30 minuter hiphop aerobics som fokuserar magen. Det känns kan jag lova. Hur kul som helst och jobbigt... puh

Tränings schemat är klart och hänger på kylskåpet. Måndag, tisdag, tosdag, fredag och lördag ska jag köra hårt.
Jag hann som sagt inte träna igår men jag tar igen det i morgon istället. Det blir lite konstigt men det löser sig.
Jag tänker ligga i och köra hårt och verkligen tänka på vad jag stoppar i mig. Det funkar inte annars. Jag vet hur jag är och det minsta jag fuskar så kommer jag att trilla dit.... NO MORE!!!
Nu j*lar är det hårda puckar!

Jag vill se ut som Adriana Lima när jag är klar. Hon är sssssååååå snygg!!!



Omöjligt för mig att komma dit och få lika snygg kropp??? Kanske... men jag ska f*n försöka!

Dags att sova lite nu... klockan ringer kl 5 i morgon bitti.

Puss & kram

Oopppps....

Där försvann stilmallen. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag valde den.... men jag var inte njöd. Den var inte jag på något sätt. Så nu ska jag göra en ny. Tyvärr så tar det lite tid, så ha tålamod. Förhoppningsvis så är den färdig i kväll eller i morgon kväll.
Jag började igår kväll men efter att jag upptäckte att jag saknade för många verktyg i photoshop så blev jag tvungen att styra tankarna på annat.

Jag gick fram och tillbaka till jobbet igår. Fick även sällskap hem av min klasskompis/arbetskamrat Anna. Tanken var att jag skulle träna igår men hade fullt upp med matlagning och tvätt. Patrik började tvätta och jag tog över när han åkte till innebandyn.
Det visade sig att torkskåpen inte funkade som det skulle. Det kom ingen varmluft..... suck. Så jag fick stryka alla gardiner och dukar som jag tvättat. Alla stickade tröjor hänger över stolar i hela lägenheten. Vad tröttsamt....
Jag kom i säng vid elva tiden och sov som ett barn. Det var en lång dag igår.

Vågen visade för övrigt en minskning på ytterligare 0,5 kg.... nice. Det kanske är lite navit men jag känner att jag tappat nästan 2 kg och det ser bättre ut med tajts. haha

Nu ska jag jobbar vidare. Vi hörs senare!

Puss & kram


Let´s dance... hahahaha

Jag och Patrik kollad lite på Let´s dance igår kväll. Vi båda skrattade så mycket när Hasse Aro dansade att vi höll på att ramla ur soffan. Carl-Jan likadant... haha
Blondinbella... jag finner knappt några ord. Jag säger som en i juryn sa "Bambi på hal is"! hahaha
Jag skulle nog fixa det där bättre... jag har ju iaf dansat när jag var ygnre, började när jag var 7 år och slutade när jag fyllde 21.

Som sagt, vi kollade bara en liten stund sen tittade vi på skräckfilmen "The eye" med Jessica Alba på TV1000. Det var riktigt bra och läskig... jag hoppade till flera gånger.
Vi fick vårat comhem-kort igår med digital-tv.... och fick då alla kanaler som dom har att erbjuda i 14 dagar. Efter det har vi "bara" 38 kanaler. hehe
Nu fick jag äntligen dom kanalerna som jag saknade i grundutbudet och det är skönt att få digital bild när man har en hd tv.

Jaha, vad händer i dag då?

Jag ska ta det lugnt här hemma under dagen sen får vi se om jag blir förvisad från lägenheten när grabbarna ska kolla på fotboll eller om Bästa Tina kan komma över och spela wii. Jag ska iaf sparka igång Patrik. Micke kommer snart och hämtar honom, dom ska i väg och träna.
Jag ska göra lite kaffe och inta soffan och zappa mellan alla 189 kanaler. hihi

Puss & kram

Rättegången

I går var det dags för Maddes rättegång mot hennes ex Micke. Han knivskar henne natten den 29 november och han har även försökt strypa henne i april i år. Det är många som inte förstår varför i helvetet man stannar kvar hos en sån idiot, jag själv förstår det inte heller men efter den här rättegången och efter jag fick höra vad hans förra flickvän Jenny, som även är mamman till hans son, så förstod jag varför man stannar. Man lämnar inte honom!
Då kommer han efter dig och både skadar och skrämmer dig. Han behåller kontrollen tills han tröttnar eller träffar någon ny.
Jag skulle iaf vara rädd för honom om jag hade en relation men honom. Hans ex vågade inte göra någon anmälan mot honom förrän nu. Jag tror att tack vare stöd från varandra så kunde Madde och Jenny göra det.

Dagen var lång och allt blev förskjutet hela tiden. Det började kl 9 och när jag gick därifårn kl 17 var dom fortfarande inte klara. Nu är det bara att vänta på domen.
Micke erkännde ett av alla fall av misshandel som han var åtalad för, det som hände i april när han försökte strypa Madde. Det andra nekade han till. Han hade i sin tur även anmält Madde för misshandel för hon gav honom en smäll i bakhuvudet tidigare samma kväll på Oliwer och hade fått jätte mycket smärta och svullnad. Men det var visst något han missade att säga till polisen när han hördes första gången, det kom efter han hade läst vaktens vittnesmål. hmm lite misstänktsamt där....
Åklagaren trodde iaf på Madde. Hennes historia stämde mer om vad som hände under kvällen efter ha hört vakten som vittnade.
Micke blev iaf släppt i väntan på dom. Madde har flytt från stan, med hjäpt av kvinnojouren skulle jag gissa. Hon ska ringa i kväll så får jag veta hur hon mår.

Jag gick hem tidigare från jobbet idag. Jag mådde inge bra. Frusen, sprängande huvudvärk och febrig. När jag kom hem runt 12 tiden åt jag lite mat och sen dess har jag legat i soffan och sovit. Jag var vaken lite när Patrik var hemma men när han åkte till gymmet somnade jag om. För en lite stund sen blev jag dock väckt av svärmor, så då passar ja på att fylla på vatten och blogg lite innan jag intar soffan igen =)
Jag ska vara hemma i morgon också... krya på mig lite.

Nu ska jag ta ett äpple... magen kurrar lite.

Puss & kram

Trettondagen

I dag sov jag länge.... riktigt skönt. Jag skulle ha gått upp och kolalt på hockeyn i natt men jag orkade inte när klockan ringde. Patrik fick kolla själv. Men det var iaf ingen bra match... Sverige förlorade.
När jag hade vaknat och rullat ur sängen så såg jag att Patrik satt och spelade xbox... igen. Han sitter 5-6 timmar i streck och spelar. Han har gjort det hela helgen. Helt otroligt. Jag fattar inte hur man kan göra det. Det är ju inte ens något roligt spel ju.

Vid ett tiden tog jag iaf en promenad ner till stan och mötte upp mamma. Det var nog den bästa dagen att shoppa på.... det var knappt nå folk på stan. Synd att jag inte hade några. Men jag behöver inte köpa nya kläder.. jag har mycket snyggt som jag kämpar för att komma i. Och det gör jag snart =)
Jag kom hem för en timme sen och har hunnit äta lite. Patrik gjorde otroligt nog en paus i sitt spelade för att göra en sen lunch och sparade lite till mig. Det var snällt.

Han spelar fortfarande och jag ska slappa lite i soffan i arbetsrummet. Vi får se hur länge till han spelar. Jag tänker iaf dra ut kabeln kl 20... då tänker jag titta på Top model 11.
Funderar på om jag ska gå upp till ica och handla lite. Det är den röda veckan och är sugen på något sött.... inte godis men något annat. Så länge jag äter med måtta så tycker jag att det är oki. Eller??

I morgon är det dags för rättegången mot Maddes ex som knivskar henne i december. Jag ska vara där och stötta henne hela dagen. Vad gör man inte för en kompis? Jag hoppas bara att det går bra och att han åker dit.

Puss & kram

Herre jösses satan!!!!!

Vad kallt det är ute!!!! -13 grader visade mätaren när jag gick hemifrån. Det tog emot något enormt när jag skulle gå till jobbet. Det tar ju en stund att gå hit och i den här kyla var det inte kul. Men jag tog mig i kragen och gick i raskt tempo.
Bortsätt från kylan så har dagen börjat bra. Vågen visade -1,3 kg. YEAH!!!!!
Känns så skönt att se att det går åt rätt håll nu. Jag har stått stil så länge men nu jälvar. hihi

Nä, nu ska jag börja jobba.

Ha en bra dag!

Puss & kram

Huslig söndag

I dag är det minus 12 grader ute och ett perfekt tillfälle att frosta av frysen.
Vuxenpoäng??? Skulle tro det. hehe

Patrik var framme och försökte dirigera och visa hur man ska göra. "Suck" var det ända jag fick ut innan jag kom ihåg hur det gick när han skulle frosta av sin frys som han hade på köpingsvägen...... Han började hacka på isen och hade sönder hela skiten!!
Så jag kastade ut honom från köket och tar hand om allt. Det är lika bra.
Han kan sitta ute i vardagsrummet och spela på sin kära xbox360.

Jag har kommit halv vägs nu iaf. En timme till skulle jag tro innan frysen är klar. Sen ska jag ringa Madde och se om vi kan ta en promenad i det vackra vädret.

Puss & kram

Heja Sverige!

Våra småkronor har precis i skrivande stund  vunnit semifinalen mot Solvakien med 5-3 i junior VM i kanada.
Sverige vände i andra perioden... precis när jag slog över till svt.

Kul att  Mikael Backlund från VIK blev matschens lirare! Grattis!

Härligt grabbarna! Nu gäller det bara att spöa skiten ur dom ni möter i finalen.

 Jag kommer nog att kolla på finalen tror jag... det blir nog spännande.

Puss & kram


Lugn lördag

Det är lördag kväll och jag sitter hemma själv och myser i soffan. Jag har precis gjort klart en bloggdesign till Bästa Tina... jag hoppas att hon gillar min idé. Annars är det bara att göra en ny.

Det känns konstigt att vara hemma och nykter en lördag. Det var länge sen det hände. Tro nu inte att jag är någon slags alkolist men jag lovar det har varit något hos någon varje helg hela hösten och vintern. Helt otroligt... Men jag måste säga att det känns helt oki. Patrik är hos Micke och kollar på hockyen så jag har både soffan, nya stora tvn och popcornen för mig själv. hihi

Lite bilder från nyår:


Jag


Värdinnan för kvällen, Evelina


Bästa Tina


Bästa Tina och jag


Adde





Per och Tina... eh, ingen kommentar haha

Vid tolvslagen - Partik, Micke, Emilia och jag


Emilia, jag och Tina


Vilken stor morot. =)

  
Partik börjar bli lite full...

Nu ska jag kolla på film på tv3, "Deuce bigalow: European gigolo". Så knäpp men andå klockren.

Puss & kram


        

 

haha...

Höj volymen. Det här är ssssåååååå roligt!




Puss & kram

Nytt år, nytt utseende!

Jaha... vad tycks om min "nya" blogg?? (om ni inte ser den, uppdatera!)
Först tänkte jag byta ut hela bloggen, nytt namn och rubbet men det var någon som hann sno domännamnet från mig. Sen skulle det väl bli ett j*la liv om man inte gav ut den nya... men det här blev riktig bra iaf. Jag är super nöjd!

Som sagt, det är nytt år, 2009 är äntligen här. Mina förväntningar är höga i år då det är mycket som står på spel.
Jag tar examen i maj - Det är viktigt! Jag måste klara alla kurser annars blir jag inte kvalificerad redovisningsekonom.
Jag fyller 30 år - Det är iof många månader kvar men något jag ser fram emot. Mamma och mormor fyller 60 respektive 80 år först.
Tappa många kilon innan jag fyller år - Den stor kampen som faktiskt har börjat bra. =)

I år gjorde jag faktiskt några nyårslöften. Det är inte ofta jag gör det... man brukar ju inte hålla dom så jag tänkte till lite extra. Sist jag gav ett nyårslöfte var 2006/2007. Då sa jag att jag skulle sluta röka. Det tog visserligen 9 månader innan jag klarade det men jag gjorde det. Annars har jag nog sumpat alla löften jag har gett under åren. hihi

Men nu är det andra bullar som gäller. Jag har en högre motivation än tidigare och drivkraften är mycket större.
Ni kanske vill veta vilka löften jag har?!?

1) Träna mer, tappa mer. - Självklart!
2) Jobba på mig själv och vårda min käraste. - Mår jag bra och är lycklig, så mår Patrik bra och vi får ett ännu bättre förhållande.
3) Sluta engagera i folk som inte förtjänar mitt engagemag eller min vänskap. - Jag gillar inte att bli utnyttjad och skrattad åt!
4) Ta hand om mina underbara vänner och vår vänskap! - Ni vet vilka ni är. I love U!
5) Bara festa 1 helg i månaden - Den kommer att vara svårast att hålla. haha

Nu ska jag gå och dra ut sladden på xboxen så att jag kan få lite uppmärksamhet. hihi

Puss & kram