I want to be a Victroias Secret angel!

Har precis kollat på den årliga Victorias Secret Fashion Show 2009. Drömmer mig bort som vanligt.... jag vill också vara en ängel.
Det kommer aldrig att hända :(, kroppen kan man alltid fixa men längden är lite svårare. Med mina 161 cm över havet så kommer jag inte så långt.

Som sagt... drömma kan man.



Vill ha!!! Underkläderna alltså :D


Vill både ha och se ut!!


Vingar...


Så snyggt!

Nu ska jag ta ut den sista potatisgratängen från ugnen. Jag har gjort 3 stycken till i morgon..... då det är fest!!!!

Ha en trevlig kväll!




Då var julen över...

Nu börjar nedräkningen till nyårsafton!

Fest blir det kan jag lova. Gängen ska vara hemma hos Evelina i Hökåsen. Tjejerna lagar maten och grabbarna sköter raketerna. Det blir bäst så. :D

Helgen har varti bra. Juldagen var det fest här. Jag kom inte i säng förrän kl 4 på morgonen. Kände att jag var tvungen att städa upp lite innan jag gick och la mig... vem vill städa dagen efter? Inte jag.
I går ville min kusin Sophia gå ut och festa med mig... men jag var inte riktigt sugen på att dricka alkohol. Det blev tillräkligt dagen innan. Istället så stannade jag och Patrik hemma och kollade på film.

I dag händer det inte så mycket. Patrik jobbar extra hela dagen. Jag har suttit i soffan hela morgonen med kafe och läst en bok. Jag ska väl ta hand om disken snart... sen vet jag inte vad som händer. Blir nog lugnt skulle jag tro.

Har er helg varit bra??


Juldagen= fifa 10???

Tjohoo.... då har julafton passerat och det är juldagen. Årets hemmvändardag. Nästan alla jag känner tänker gå ut ikväll. Jag tänker dock inte göra det.
Först ska man stå i kön i 1 timmer för att komma in, väl där inne är det fullproppat med folk och en grymt lång kö till baren.
Nej tack! Jag väljer mer än gärna en hemmafest. Mycket roligare, trevligare och lugnare. :)

Fast nu är det inte så mycket festande... Patrik och Adde spelar fifa 10 och jag spelar spel på nätet. Känns lite tråkigt men jag tror att vi ska i väg till Linus och partja lite. Jag har ingen aning om vem Linus är förutom att han spelar innebandy med Patrik.
Vill inte sitta hemma hela kvällen när grabbarna spelar fifa.

Evelina och Anna är ute på krogen och Tina svarar inte när jag ringer. ;(
Hon hör väl av sig senare.

Julafton var riktigt nice. Vi var hemma hos mina föräldrar nästan hela dagen, sprang över till Patrik syster efter lunch och gick tillbaka efter Kalle Anka. God mat och bra julklappar. Jag fick presentkort på IKEA och Västerås turistbyrå, pusselmatta, salt och pepparkar och en digital fotoram av familjen. Av Partik fick jag ett par jätta sköna tofflor, en klocka (som jag själv hade valt) och ett kit med duschcremé, lotion och parfym by Puma. Luktar helt underbart!

Dags att fylla på vinglaset.

Ha en trevlig kväll!



Dan före dopparedan

Nu är det nära... i morgon är det julafton!

Just nu håller jag på att pynta julgranen. Några tomtar har kommit fram och det är ssssååååå fint.Jag är lite sen med tomtarna men det har varit mycket ett tag nu och sen har inte julkänslan riktigt funnits där.

Men nu är den här och då jobbar jag extra hårt för att göra det fint.

Återkommer med en bild på granen när jag är klar.


3 dagar till julafton

Nu är det inte många dagar kvar till julafton.. wwwwiiiiiiii

I morgon ska jag ta fram granen och pynta den. Tanken var att jag skulle fixa det idag men det har inte funnits tid för det.
I morse var jag iväg och klippte mig, sen iväg till arbetsförmedlingen för att aktivera mig igen och kolla hur man går till väga när det gäller att bli varslad. Det är lite man måste tänka på. Jag fick vänta i en och en halv timme innan jag fick prata med någon.
Jag fattar inte varför det ALLTID ska ta sån jävla tid. Fast det är ju bara att gilla läget.. måste man dit så måste man. När jag var klar sprang jag upp till Proffice för att fixa ett arbetsgivarintyg, akassan behöver visst ett sånt.

Ringde Bästa Tina och kollade vad hon gjorde. Som tur var så jobbade hon. Jag som verkligen behövde lite sol. =) Medans jag väntade på bussen sprang jag in till Gina Tricot och köpte en kofta som jag har kollat på ett tag, sen köpte jag snabbkaffe och lussebullar som jag tog med till Tina.

Efter att ha fått lite solterapi tog jag bussen hem. Ja, jag kunde ha gått men det var sssååååå kallt. När jag kom hem så satte jag mig och började kolla lite jobb och sökte även några.
När Patrik kom hem så började han klaga på en gång, "har du inte diskat? har du inte bäddat sängen?"
Nä, jag har inte varit hemma på hela dagen och sen så tänkte jag ta hand om min situation först. Den är lite värre än disk och en obäddad säng! gggrrrr

Han åkte iväg och tränade och jag ställde mig snällt vid spisen och började laga mat.
Tror ni att han sen ställde sig och diskade efter maten? Nej nej, det var jag som fick göra det. Det var tur för honom att han tog över efter halva disken.

Jag blir så trött ibland. Bara för att jag går hemma så tar han för givet att jag ska fixa allt. Va fan, jag betalar lika mycket som honom, då ska han inte klaga och hjälpa till!

Så, då har jag avregaerat mig lite. Nu ska jag kolla klart på CSI sen tror jag nog att jag ska sova.


Brittany Murphy R.I.P



Ännu en underbar skådespelare har gått bort. Tidigt på morgonen hittades Brittany Murphy död, hjärtstillestånd. Hur och varför är fortfarande oklart.
Tråkigt... hon var en av mina favoriter.



Helgen har annars varit oerhört lugn och skön. Ätit gott, druckit gott och haft underbart sällskap, min älskling.
Vädret är ju också helt underbart. Visst är det kallt men jag bara älskar kylan så länge det är snö. Vitt överallt och sssåååååå mysigt. Jag passade på att fota lite utanför huset.








Helt underbart vackert!!!

Slänger in en bild på hur insnöad min cykel var i veckan...



Veckan som kommer bjuder på lite allt möjligt. Jag ska klippa mig i morgon, tänkte gå förbi Tina och sola. Om jag har energi så hälsar jag nog även på gymmet i morgon.
Granen ska pyntas och alla tomtar ska fram.... jag är lite sen med tomtarna men jag skyller på brist av julkänsla. Den har verkligen kommit nu när all snö är här. Det är tur att snön kommer att få ligga kvar under jul och nyår.

Sweet!!!!




Lunch med chefen

Strax ska jag åka iväg till Hässlö Werdshus och äta lunch med chefen och de andra tjejerna på jobbet. Det ska bli kul att träffa dom igen. Det var ett tag sen.
Jag får nog även veta hur min framtid på företaget blir. Tyvärr så tror jag att jag måste göra ett besök hos arbetsförmedlingen igen... jag har den känslan. Men jag ska hålla hoppet uppe..

Bakom varje motgång finns framgång!

Jo, glömde att fråga vad tycker ni om den nya headern då??

Shopping och middag

I går så ställde jag och Malin in dagens träning. Vi tog en tripp på stan och shoppade istället. Ibland så måste man unna sig.
Jag köpte en svart machester kjol på kappahl och sen hittade jag klänningen som jag ska ha på nyår.

Kanske inte dom bästa bilderna men men:




Klänningen ser bättre ut när jag har den på mig. För ett år sen så trodde jag arldrig att jag skulle kunna få på mig en sån här klänning igen.
Allt slit börjar äntligen visa sig. Jag är bara 1 kg från delmål 2... vilket är en viktminskning på 20 kg.

Jag har gått ner 19 kg på 1 ½ år. Helt otroligt! Jag kan själv inte riktigt fatta det... men det är sant.

Fan vad bra jag är!!!!!


Äntligen!

Nej, se det snöar, nej, se det snöar
Det var väl roligt, hurra!
Nu blir det vinter, nu blir det vinter
Som vi har önskat, hurra!
Då tar vi kälkarna fram och vantarna på
Och sen vi åker i backen, hej, vad det ska gå!


Jösses vad mycket snö det är ute. Helt underbart!!!!


Det snöar!!

Nu har julkänslorna kommit fram. Det snöar ute och det är helt vitt på marken. Underbart!!!
Enligt smhi ska det snöa hela natten och i morgon. Sen blir det massa minus grader och förhoppningsvis kommer det mer snö den 22 december. Yeah!!

I dag har jag försökt fundera ut en plan B när det gäller min jobb situation. Eftersom jag inte vet vad som kommer att hända så har jag sakta börjat kolla på andra jobb. Jag hoppas verkligen att jag kan vara kvar men jag har insett att jag måste börja tänka på mig nu. Hur jobbigt det än är...

Jag behöver verkligen jobba igen. Våran (skit) bil börjar kosta för mycket pengar i reparationer nu. Den gick inte genom besiktningen för en vecka sen och vi måste troligtvis byta katalysatorn. Oavsett så måste en mekaniker ta en titt och bara det kostar minst 500 kr. Ska vi sen byta allt så pratar vi runt 2000 kr.. vi har snart lagt ut mer pengar på bilen än vad den är värd. Hade jag haft en fast inkomst så kunde vi köpa en ny eller iaf bättre.

Någon som vill byta annars? Vi byter gärna vår fina och underbara skit bil mot en bil som inte behöver lagas. Någon? Nehe... =(


Lyssna och njut!!!


Det är fredag!!!!!

Klicka på länken om du vill ha något att skratta åt.


http://hem.passagen.se/leneli/Smatt/usel.html


Skärpning nu

Det var ett tag sen jag skrev nu. Nu måste jag skärpa mig.

Helgen var riktigt kul. Jag hade fixat till en glöggkväll med tjejerna hemma hos mig i lördags. Glögg, lussebullar och mer alkohol blev det.
Tyvärr så fick jag i mig för mycket och fick till en riktigt karatefylla. Det var tur att jag vände hem redan i kön till Harrys... vågar inte tänka på alla pinsamheter som hade hänt annars. usch.. jag mådde verkligen inte bra på söndagen.
Men jag var inte den ända... Patrik var värre än mig. Jag var däckad och hörde inte när han kom hem på natten men han hade sönder en ljuslykta och hade nästan ner en tavla. Den hängde snett såg jag.
När vi låg bakis i varsin ände av soffan så kollade vi bara på varandra och saknade våra myslördagar.

Man ska aldrig säga aldrig... men jag lovar att det kommer att dröja tills både Patrik och jag får för oss att festa loss igen. Det slutar bara med huvudvärk, minnesförluster och illamående.

Nej, tacka vet jag hemmakvällar med två-tre glas vin och spel eller film. Det passar bättre.
Det är bara att erkänna att man är inte 20 år längre. Man kan inte festa som man gjorde förr... 

I går hände det inte så mycket. Jag tvättade och gjorde en massa hushållsarbete. Det är ju ett heltidsjobb att bara gå hemma.

I dag har det däremot varit mer action. Pappa hämtade mig runt 10 tiden, iväg till firman och lassade in en massa pärmar i bilen. Sen iväg till jobbet en snabbis och pratade med chefen för att få lite uppdatering om vad som händer. Nu vet jag mer av vad som har hänt och varför saker blev som det blev. Får väl svar på alla frågor nästa vecka när vi alla ska luncha tillsammans.

Hämtade upp mormor för att åka med henne till ögonkliniken på Centrallasarettet. Hon har gråstrarr på vänster öga och det har gått så långt att hon knappt ser. Efter 2 timmar konstaterades det att hon ska bli opererad på vänster öga och att hon även har fått en liten blodpropp vid det högra ögat. Det hade hon inte upptäckt men eftersom hon inte hade märkt någon förändring på synen så var den inte allvarlig.
Däremot så måste hon nu gå till sin familjeläkare för en grundlig kontroll av resten av kroppen för att vara säker på att det inte finns fler proppar någonstans.

Lite läskigt det där med proppar.. man kan få en utan att man vet om det. Det flesta proppar märker man men nu vet jag att man kan få en liten utan att märka av det.
Den lilla hypokondrikern inom mig kom fram en snabbis.. lite oroligt när man tänker på det.

När vi var klara på lasarettet drog vi iväg till Erikslund och handlade på systembolaget (till mormor, jag vill inte ha något därifrån) och maxi. Jag skulle bara handla lite men det blev mycket. hehe

Nu sitter jag i soffan och slappar lite. Patrik spelar cod(?), nå krigsspel på xbox... är inte så hemma på sånt.
Jag ska strax kolla på Biggest Looser på kanal 5.


"Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge"

Det är ett ganska bra talesätt.
I dag fick jag äntligen tillbaka på skatten.
"Så sent??" tänker ni kanske... Jo det är så att jag och min bror har ett vilande företag och det gör att vi får våra skattepengar lite senare än vanliga människor.

Visst hade det varit skönt att ha fått pengarna i sommras men dom är mer välkommna nu. Nu kan jag faktiskt inhandla alla julklappar och inte behöva känna stress dagen innan julafton när lönen kommer.

Dessutom så passade jag på att lägga undan 2000 kronor till sparande. Jag har nämligen öppat ett så kallat framtidskonto som är låst ett år i taget. Jag ganska nyligen börjat spara till.. ja, framtiden. Till framtida bröllop, barn eller hus... vi får se vart pengarna hamnar.
Det viktigaste är att JAG sparar.
När jag skulle föra över pengarna till mitt sparkonto så tänkte jag "är det för mycket pengar? behöver jag inte dom här?"
Typiskt mig.... demonen inom mig försöker få mig att spendera pengarna istället för att spara. Tur att kontot är låst så att jag inte kan röra dom. hehe

Alla ni som verkligen känner mig vet hur det bränner i fingrarna så fort jag har pengar... dom går åt väldigt fort. Så fort jag ser att jag har pengar över när räkningarna är betalda så känner jag att jag måste handla nått. Även om jag inte behöver köpa nya kläder eller nått till lägenheten så är det som att någon styr mig ner till stan eller IKEA för att handla. Det är som en drog eller nått... men nu ska det bli ändring på det.

Det finns saker som jag vet kommer att hända någon gång under mitt liv och jag vill vara beredd när det väl händer. Pengar ska inte vara ett problem när den dagen kommer.
Jag bara hoppas att jag kan fortsätta spara som jag har gjort nu. Det visar sig.

Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon ska jag gå iväg till mitt "jobb" och bjuda cheferna på hembakade lussebullar, jag vill visa hur mycket jag uppskattar deras jobb och att de kämpar för att ha mig kvar. Sen ska jag iväg till fru barnmorska. Jag skulle ha gjort en kontroll men jag fick tyvärr min vecka några dagar för tidigt. Däremot så ska vi prata om nya p-piller.
Jag slutade med mina i mars då jag mådde dåligt av dom men nu är jag redo att testa nya... eller vi orkar inte hålla på med kondom längre. Så drygt och det känns inge bra. Vill ju köra el naturell.. det är bäst! Oj vad personliga vi blev nu.. hihi


Jag mår bättre

Chocken över det som hänt har lagt sig dom senaste dagarna och jag mår bättre. Mina chefer har hört av sig och kollat hur jag mår. Så gulligt av dom. Det visar att dom bryr sig.

Jag har bara varit hemma i två dagar och tycker redan att det är tråkigt. Patrik går mig på nerverna... han jobbar kväll den här veckan så han är ju hemma på förmiddagarna.
I dag fick jag chansen att komma ut ur hustet vid lunchtid när Emilia ville ha sällskap på stan. Kul att träffa henne och Meya. Vi träffas inte så ofta längre.. hoppas det blir ändring på det. Jag gillar att umgås med dom.
En rask promenad blev det. Det var lite kallt ute.

I kväll ska jag till friskis och testa ett bas pass. Måste röra på fläsket lite, det var ett tag sen.

Lite kaffe nu och simpson.


Jo men visst.... självklart!

Det som inte fick hända har hänt!

Så fort jag hittar något jag trivs med och gillar så går det åt helvetet!

Företaget jag jobbar för måste tyvärr lägga ner... och jag fick gå idag. Så jävla tråkigt!

Förtvivlan har gått till bevikelse, till frustation och nu över till sorg. När jag kom hem så kunde jag inte längre hålla tårarna borta.
Jag kämpar varje dag för att göra mitt absolut bästa, på en av dom bästa arbetsplatserna jag har varit på och nu kan det vara över. Energin inom mig försvann på bara någon sekund när jag fick beskedet.

Nu ligger allt hopp på att ett av dotterbolagen kan överleva. Dylan och Tobbe jobbar nästan dygnet runt för att få allt att gå som vi alla vill. Om dotterbolaget kan överleva och dom fixar fler kunder så finns det en stor chans att jag får vara kvar... annars är jag åter arbetslös första januari.

Det här suger verkligen!

Jag tänker inte lägga skulden på någon. Det var ingen på företaget som visst att det skulle gå så galet. Jag är inte besviken på någon av mina chefer. Jag vet att dom jobbar hårt för att få allt att fungera.
Jag hoppas verkligen att det löser sig.
Jag vill inte sluta.... jag vill vara kvar!

Finns det någon som kan trolla bort det här?? Fixa till allt som det var från början??

Snälla... det var ju verkligen min tur den här gången att få ordning på allt.

Jag var ju lycklig igen.....