Inte långt kvar till helgen...

Torsdag och en kall morgon i datasalen. Vi har pratat säkerhet och virus i mobilen.... och nu så ska vi repetera det vi gjorde i måndags. Jag börjar bli trött på att vi ALLTID ska repetera allt så många gånger. Det känns som att vi inte kommer någon vart. Jag hoppas att vi får lära oss något nytt idag.
Halv tio nu så ska vi fotograferas. Det ska inte bli till någon skolkatalog men det är lärarna som ska ha det och om jag har fått rätt info så ska vi få använda korten till våra praktik och jobb ansökningar. Hoppas bilderna blir bra.

Igår fick jag nog av mitt stora "spindelnät" i håret. mitt hår hade trsslat sig med löshåret...... jag blev sssssååååå jävla trött på att jag inte fick ut det så jag tog bort löshåret. Sorry Tina!! Jag hade även tappat 8 st till på en vecka. Känns lite som att man har kastat pengarna i sjön men jag njöt av håret när det inte trasslade sig och när dom satt fast. Men men... skit happens. Tjejerna i klassen tycker att min "nya" frisyr är snygg.

Nu ska vi göra oss i ordning för fotograferingen.... jag återkommer senare under dagen.


Ny leksak..

I går var jag och köpte en ny leksak.... en bärbar dator. =) Den är sssååå fin och bra. Jag satt nästan hela dagen och kvällen med den. Jag höll även på med projektarbetet. Det går inte riktigt som jag hade hoppats.... det är lite svårt att få tag på företag som vill ställa upp. Mina kära kollegor har iaf fått tag på en del material som vi kan använda.

Jag var även över till jobbet och fixade mina tider för hösten. Jag ska jobba varannan helg med start om två veckor. Jag måste bara hålla kolla på att jag inte tjänar för mycket pengar, vill ju inte bli av med CSN.

Nu ska jag få i mig lite frukost och sen dra ner till biblioteket och jobba.
Vi hörs senare

Då var helgen över och åter måndag

Helgen var ganska roligt. I lördags så var jag först inte sugen på att gå ut på krogen men efter lite förfest hos Ratte så gick jag med på det. Vi gick till konrad... det var riktigt roligt där. Thomas har fått till det där nere. Bodegan har han fixat till jävligt bra. Jag, Anneli och Anneli 2 gick dit och efter en stund så kom även Annette. Det var kul att träffa henne... hon har ju jobbat så mycket och det var ett tag sen man såh lilla gumman. =)image1
Anneli & jag inne i buren på Konrad!

På söndagen var det bara att gå upp och jobba. Runt ett tiden fick jag en grym huvudvärk som totalt vägrade att försvinna men jag höll ut till kvart i fyra.. då fick Patrik hämta mig. Sen var jag däckad hela kvällen. I morse mådde jag iaf lite bättre.
I skolan har vi kommit igång med vårat projekt. Kollat upp vilka företag som vi vill komma i kontakt med för en intervju. Jag har maila några men ännu inte fått svar. Hoppas dom svara i morgon då vi bara har en vecka på oss att göra allt innan redovisningen.... det är inge kul när man har en sån tidspress på sig.

Nu ska jag fixa en blogg som alla i min projekt grupp kan komma in på och skriva av sig lite.


Då var det lördag...

Jaha då har man klarat av en dag på jobbet. Som tur var var det ganska lugnt, inte så många irriterade kunder men jävligt rörigt på alla avdelningar. Jg jobbar varannan helg och det första jag gör när jag kommer dit är att kolla hur många nya mobiler och kameror som grabbarna INTE har ställt upp demo på.... och som vanligt var det mycket som sakndes i skåpen. Anton blev ganska förvånad när jag kom i morse.. jag stod nämligen inte uppsatt på schemat. Snacka om struligt. När vår chef sa upp sig så sa jag till Hasse att jag ville jobba avrannan helg med start vecka 38, dvs att jag vill jobba jämn vecka.... tror ni att det blev som jag ville. Nä du... då är det någon jeppe från örebro som har gjort våran schema och inte lyssnat. Va trött jag blir..... Jaja Anton ska fixa det i veckan åt mig.

Just nu så försäker jag få tag på Tina för att se vad som händer. Ratte ringde tidigare och ville att vi skulle komma över, men Patrik vet som vanligt inte vad han vill göra i kväll. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte heller vad jag vill göra... jag känner inte för krogen men jag vill inte sitta hemma heller. Det skulle vara kul att träffa lite folk.
Vi får se vad som händer och vart jag hamnar.

Kram

Jag ser inte fram emot att jobba.......

Igår var det en ganska tråkigt dag i skolan. På data lektionen gick vi i genom hur man skriver en rapport på både rätt och fel sett. Vi har fått några övningar som vi kommer att göra hela nästa vecka. På kommunikations lektionen fick vi göra ett litet persolnlighets test... för att se vem vi är när dte kommer till projekt.. om man är kompisen som inte vågar ta en konflikt eller om man är ledaren, forskaren eller den entusiastiska i gruppen. Jag var en ledare!!!! Det visste jag sen tidigare... HAHAHA Vi blev indelade i grupper och min grupps projektarbete ska handla om Redovisningsekonomer.... allt man behöver veta om hur man blir en bra redovisare. Vi får väl se hur det går... fortsättning följer.

Idag har jag bara slappat. Jag har tvättat sängkläderna och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Känner för att åka ner till stan men jag vill inte åka ner själv. hmm kanske kan träna lite.... jag kan fundera över det medans jag diskar sen. I kävll blir det nog lugnt... jag frågade Tina om hon och Per skulle vilja komma över och kankse spela lite spel och dricka vin. Hon skulle kolla med Per... jag kanske ska nämna det för Patrik oxså. så att han inte blir sur.. 

I morgon ska jag jobba igen. Det kommer att blir intressant.men jag ser inte fram emot det. Våran butikchef har sagt upp sig "med omedelbar verkan," folk är sjukskrivna och alla är helt less på att jobba. Som sagt det kommer att bli intressant. Om jag ska vara helt ärlig så vill jag inte jobba. Men jag behöver pengarna. Man kommer ju inte så långt med csn direkt..
Jag kommer nog att få ta en jävla massa skit från kunder, fast det är ju annas som vanligt. Det brukar oftast vara jag som får ta skiten på helgen när mina kära kollegor har gjort bort sig. jag hoppas att det går bra.... det är ju iaf inte lönehelg, vilket betyder att det är lite lugnare.

Nä fan... jag måste få i mig kaffe. Vi hörs!!!


Är helt slut och dagen har inte riktigt börjat.......

Gud vad seg i kroppen jag är... jag har legat i hård träning hela morogonen. Först så var jag ut på en snabb promenad kl 8.00, slängde in lite tvätt vid nio tiden, sprang upp och neri trappor 4 våningar tre gånger, käkade frukost och läste aftonbladet sen körde jag ett boxaerobics pass här hemma. Det var första gången jag köde det och nu så är kroppen helt slut.... undrar hur jag ska klara av det om jag ska hålla på 4 gånger i vecka.. Kroppen vänjer sig väl snart hoppas jag.

Jag var iväg till Tina och satte dit mina slingor som jag hade tappat. När jag sen kom hem så tappade jag en till... hahaha snacka om otur =)
Jag har även blivit försäljare av Mary Kay produkter... jag hade min första "klass" nu i kväll.... det var riktigt kul!
Tyvärr så var det ingen som köpte något men några ska återkomma när dom får lön.. så det är bara att hoppas. Det skulle vara skönt att tjäna lite extra pengar nu när man pluggar.

I morgon är det skola igen. Börjar halv nio med data... det blir säkert genomgång av det vi gjorde på förra lektionen vilket betyder att jag sitter och lägger spindelharpan i tv å timmar. JAG KAN REDAN WORD. LÄR MIG NÅGOT NYTT!!!!!!!

Nä jag ska kolla klart på "the Simpsons movie - behind the scenes" på tv6... sen blir det sängen.

Kram på er

Trodde aldrig att jag skulle skaffa en blog....

Jaha.... då har man skaffat en blogg. Jag trodde aldrig att jag skulle följa strömmen och skaffa en sån..... 
Just nu sitter jag i skolan och kollar upp info inför ett studiebesök på Riksbyggen. Jag hoppas att det blir ett intressant besök och att jag lär mig lite om hur dom jobbar på ekonomicentret där.

Igår var jag och Cissi ute och gick i en och en halv timme. Nu är det fan dax att bli fit igen. Jag börjar bli trött på den här kroppen. Vi måste öka tempot. Jag ska gå ner 10 kg till jul hade jag tänkt..... och jag ska fan fixa det!!!!! JAG MÅSTE!!!!!!!!

När jag kom hem efter studiebesöket så bytte jag om och sen gick jag över till mamma och pappa.... en skön promenad på 30 min. Jag hjälpte mamma att hitta rätt kläder till deras Englands resa på torsdag. Kom hem lagom till Idol, ja jag vet att idol är töntigt men uttagningarna måste man ju se.... det är ju kul att se folk göra bort sin på tv!!

Sen har jag bara slöat framför bruken... och nu måste jag nog sova lite. Jag ska upp tidigt och tvätta och passa på att träna.
God natt