Kaoset har lagt sig

Idag är det inte lika mycket kaos i sthlm. Nästan alla t-banor rullar och det är inte så mycket folk som trängs. I natt sov jag hos Louise igen. Jag var lite orolig att det skulle vara kaos på morgonen men det gick bra. Tanken var att stanna i 2 nätter men efter att ha fått lite sömn, jag sover inge bra när jag inte är hemma, och haft en katt som har klättrat över mig så åker jag hem idag. Det går ett tåg om 1 timme. Jag bara hoppas att det inte är fullt. I morgon går tåget som vanligt kl 6 men sen är många inställda. Som vanligt alltså. ;) Börjar bli van måste jag säga. Det ska bli skönt att komma hem. Jag saknar min älskling, tycker inte om att vara ifrån honom. Hörs senare. Puss & kram

Det var som fan!

Tåget gick som det skulle i morse... och det blev inga förseningar. Jag blev lite häpen även när jag kom fram till sthlm. Det var knappt nå folk... den rusning som jag är van vid i tunnelbanan var borta. Vilket iof är skönt, man slipper trängas. :)

Nu sitter jag iaf på jobbet. Jag och Kirsi har längst väg att resa och ändå var vi först av alla. hihi

Inatt sover jag hos Louise igen.. vill vara på den säkra sidan.


Det säkra före det osäkra

Med alla förseningar och inställda tåg till och från huvudstaden så har jag valt att sova hos Louise i bromma i natt. Jag vill inte chansa att tågen går som dom ska i morgon. Det är ju inte så bra att komma sent till jobbet min andra vecka. Det är skönt att man har vänner som ställer upp. Tack Louise! Nu sitter jag iaf på tåget. Måste erkänna att jag är lite rädd. Det låter som att tåget ska gå sönder och spåra ur. Jag skämtar inte! Det slår och skakar jätte mycket! Det är nog bara isbitar som är ivägen. Men ändå... Ja ja, till något annat. Helgen har varit lugn och skön. Bara varit hemma med min sötnos. Måste ladda batterierna till nästa helg, då är det kryssning! Yeah! Hörs i morgon! Puss & kram

En underbar vecka

Det är nog det bästa sättet att beskriva min vecka. Det enda negativa var alla strul med tågen och tunnelbanorna igår som blev inställda, försenade eller satt fast. Men inget att göra när moder natur blir sur.

Veckan har mest bestått av söva, jobba, pendla och äta. Mycket mer än så har det inte funnits tid för. Jag har varit helt slut varje kväll när jag har kommit hem... bara velat sova. Hoppas att jag har vant mig mer nästa vecka.

Igår efter jobbet så hade min avdelning vår egen mini kick off. Vi fick gå på spökvandring i gamla stan i stockholm. http://www.stockholmghostwalk.com/
Det var riktigt intressant och jag vet nu vart jag ska gå om jag vill ha en väldigt annorlunda middagsupplevelse. hehe
Efter det åt vi en trevlig 3 rättersmiddag på Källaren Movitz.

Tanken var att jag skulle ta tåget som gick 23.07... men jag hade självklart kollat fel och täget skulle ha gått 23.37. Såg ni att jag skrev skulle ha gått???
Först blev tåget försenat med 30 min, sen var vi uppe i 40 min och tillslut var vi uppe i 1 timme och 15 minuters försening. Jag funderade hela tiden på varför tåget var försenat... och fick då veta att det fanns inget tåg eller lokförare. What??
Lokföraren hade suttit fast i snöoväder i 6 timmar och när han väl kom in till stationen så hade han "gjort" sina timmar. Det går jag med på.
Har han gjort sina timmar och då är det inte så mycket man kan göra.

Det jag inte går på är dom dumma svaren på om vi kommer hem i kväll: "det vet vi inte".
Nähä.. en buss kan ni väl iså fall fixa fram: "nä det kan vi inte. Det är trafikledningen som tar såna beslut".
Jaha..och när vet vi det. Informationen är inte den bästa på det här stället just nu: "Det vet vi inte."

Suck vad trött jag blev då... jag verkligen hatar orden "vet inte". Vad vet ni då??

Jaja.. det kom iaf ett tåg till slut. Jag var hemma strax innan halv tre på morgonen. Då hade jag varit vaken i 20 timmar.
Tror ni att jag sov gott? Jepp, och länge. Det var jag värd. :D

Nu ska jag göra lite hemmagjord pizza och hälla upp ett glas vin.

Ha en trevlig kväll!!



En bra första dag!

Min första dag har varit riktigt bra. Många nya ansikten och namn, mycket information och mycket nytt att lära mig men jag har haft ssssåååå kul. Jag längtar till i morgon! :D
Jag är helt slut och kommer att sova som ett barn inatt.

Det blev dock lite stressigt när jag skulle gå från jobbet och lyckades glömma mobilen men det ligger ganska säkert på mitt bord. Mellan kl 18 och 7 så är min avdelning låst och det är bara behöriga som kommer in. Men det var lite jobbigt när jag skulle ringa hem och säga att tåget var sen och upptäckte att jag glömt den men men.... jag får hänga den runt halsen i morgon. :)

Nu ska jag gå och lägga mig.

Sov gott!!


Jösses

Jag har knappt sovit en blund i natt. Sist jag kollade på klockan var halv 4. Jag var ganska trött när klockan ringde. Suck! Nu sitter jag iaf så tåget, var orolig att jag skulle missa det. Jag ser fram emot vad dagen ger! Återkommer ikväll när jag kommer hem. Ha en bra dag:)

I morgon gäller det!

Nu är jag riktigt nervös... I morgon börjar jag på mitt nya jobb på Dustin.
Jag ser fram emot det och kommmer att göra mitt bästa. Det kommer att vara en tuff första vecka. Mycket att lära sig och många nya arbetsuppgifter.
Men det ska bli ssssååååå kul.

Helgen har varit lyckad. I fredags blev det en lugn hemma kväll och i lördags var det tjejfest hos mig. Melodifestival och Wii! Så kul!

Tack mina vänner för en rolig kväll!

I dag är det också alla hjärtans dag. Jag fick en vacker ros bukett av Patrik. Själv så lagade jag en romantisk middag och tog även hand om disken.

Nu måste jag gå och lägga mig. Klockan ringer 5.30 i morgon. Jag kommer inte ihåg sist jag gick upp så tidigt.
Hoppas jag kan sova i natt.. hihi


Sista veckan...

Om 1 vecka börjar jag jobba. wwwwwiiiiiiiiii
Jag verkligen längtar. Ska bli så kul att komma igång igen. Nu har jag varit hemma i 3 månader och är riktigt trött på det.

Jag var ner till arbetsförmedlingen idag för att träffa min handläggare och fick då veta att jag får pendlarstöd i 1 år. 2000:- varje månad. Helt underbart!!!
Då blev det helt plötsligt inte så dyrt att pendla. :D

Veckan består annars av att träna och pyssla i lägenheten. Nu är det dags att möblera om igen och det är arbetsrummet som är offret. Jag tror att det kommer att bli bra.
Varje år får jag för mig att göra om i något rum... gllar inte när det ser likadant ut hela tiden. Omväxling förnöjer som man brukar säga. hehe

Helgen var lugn och skön. I lördags var jag och badade med Evelina och hennes grabbar. Det var riktigt kul och jag passade även på att simma 500 meter. Jag hade träningsvärk dagen efter.. man använder muskler man inte är van vid när man simmar.
På kvällen var vi bjudna på middag hos Micke och Emilia. Dom bjöd på en jätte god fläskfilégryta med kryddiga korvar i. Super gott!
Sen blev det Melodifestivalen. Patrik och Micke knorrade lite först över melodifestivalen men det tog inte så lång tid innan dom var inne i det och klagade lika mycket som jag och Emilia över vilka dåliga låtar det var.

När det var slut så spelade vi Wii, "just dance" hade jag tagit med mig. Grabbarna ville verkligen inte spela det men jag tror att dom hade mer kul än oss tjejer. Jag vek mig av skratt när dom spelade. Koordinationsförmåga, vad är det? :D

Tack Micke & Emilia för en trevlig kväll!!

På söndagen var vi till Patriks farmor i Sala och hjälpte till att flytta möbler. Hon ska få nya golv i vardagsrummet och alla möbler skulle upp till övervåningen. Det gick ganska bra. När vi var klara åkte vi iväg och åt lunch innan vi sen åkte hem.

Nu är det dags för Biggest Loser på kanal 5.


Nu är det helg

Helgen är äntligen här. Skönt!!

Tyvärr så startade min helg med tråkiga nyheter. En nära vän till min mormor och som jag har känt i hela mitt liv har gått bort. Hon somnade in igår natt efter en tids sjukdom. Ingen visste att det var så allvarligt som det var... riktigt tråkigt. Hon var alltid glad och sken upp som en sol varje gång vi sågs. Hon var ett stort stöd när morfar gick bort. Jag kommer att sakna henne väldigt mycket.

Ingergerd R.I.P

I kväll blir det ganska lugnt. Patrik ska på hockey och jag ska vara hemma och slappa. I morgon ska jag åka och bada med Evelina och hennes pojkar. Jag hoppas att även Emilia och Meya följer med. Vi kommer att ha ssssååååå kul.
På kvällen sen ska vi till Micke och Emilia på middag. Det ska bli riktigt trevligt! Jag ser fram emot det. Får man chansen att gulla med prinsessan Meya.


Åstadkomma sina mål?

Alla har vissa mål eller önskningar som man vill åstadkomma med i livet. Att ha en karriär, skaffa barn, tappa i vikt eller att bli känd.
För att kunna uppnå sina mål så krävs det engagemang, mycket vilja, disciplin och framförallt stöd från sin omgivning.

Men vad gör man när man inte känner att man får det stöd som behövs? Jag är tyvärr en sån person som behöver mycket stöd när jag ska nå mina mål, jag vet att jag ibland inte har disciplinen och vill ge upp när det inte går som jag vill.

Av det mål jag har så har jag lyckats uppnått ett, att ha en högre utbildning. Många gånger ville jag ge upp för att det var svårt men jag kände att jag hade ett enormt mycket stöd hela vägen.

När det gäller mitt nästa mål, att nå en vikt som jag trivs i, har jag inte det fulla stöd som jag skulle behöva. Visst har jag underbara vänner som stöttar mig men det är för många som hela tiden är på mig när det gäller mina val om hur jag ska tappa vikten.
Visst kan jag vara lite lat ibland men så länge vågen visar mindre hela tiden så är det upp till mig hur jag ska träna och äta.

Vissa gillar att slava runt på gymmet 6 dagar i veckan, vissa gillar att springa varje dag och vissa gillar att dansa sig i form. Det är upp till var och en hur dom vill träna och äta.

Det finns tyvärr mycket dubbelmoral. Jag kan vara likadan... jag är absolut inte perfekt.
Vissa metoder som folk har gillar jag inte men det är upp till var och en. Jag tänker aldrig mer uttala mig om det. Blir bara fel då..
Jag tänker inte heller lyssna på människor som hela tiden säger till mig "gör inte så, gör så här istället". Jag måste ta redan på vad som passar mig bäst, ingen kan säga det till mig.
Och jag kommer att lyckas!

Man vet bäst själv vad som är rätt... eller??


Alexandra Burke - Bad boys