Öl med storebror

Igår kväll var jag, Patrik, Kristin och storbror Mattias ner till Å och tog några öl. Det var rikigt kul. Det är inte varje dag som jag träffar honom. Kvällen blev ganska lugn eftersom man skulle upp och jobba.... men det var jobbigt att gå upp i morse. Det är tur att man har flex. hihi

Idag har vi tackat av Runa på jobbet som slutar. Hon har fått nytt jobb på Sparbanken i sala. Jag kommer sakna henne. En riktigt glad prick som alltid får en att le.
Vi tog en lång lunch och gick till kolgrillen.... åh vad god mat dom har där. Nu längtar jag ännu mer tills vi åker till Kreta. Det är bara en vecka kvar nu. Ska bli så skönt att komma bort från Sverige...

I morgon kväll däremot så åker Patrik och grabbarna till Las Vegas. Jag kommer sakna min älskling ssssååååå mycket. Det kommer att vara så tyst hemma och så tomt i sängen.
Vad ska jag hitta på i en vecka då? hmmm jag hittar säkert på något. Jag kan ju möblera om hemma. Det är alltid kul. hihi

Nä nu ska jag jobba på den sista timmen. Sen ska jag iväg och träna.

Puss & kram

Helgen som varit...

Helgen har varit helt underbar. Strålande väder, härligt sällskap och bad. I lördags var jag och Kristin ner till stan en snabbis för att köpa en ny bikini till mig innan vi åkte ner till löga. Jag hittade en snygg bikini på Change som passade perfekt. Sen ner till löga för att kolla på Adde och Patrik när dom var med i en beachvollyboll tunering. Det gick väl så där för dom.
När vi hade varit där nere i ungefär två timmar så ringde Kristins mamma för att berätta att hennes arbetskamrat hade hittat Kristins bil. Den blev stulen förra måndagen. Bilen stod parkerad på Rekylgatan. Fort som fan hoppade vi i min bil och åkte dit. Där inväntade vi snällt tills polisen kom.

 
En av poliserna var en riktig snygging... hihi. Kristin var riktigt glad att hennes bil var hel. Det var inga större skador.
Han eller hon som hade stulit bilen hade städat lite i den och det var inte så mycket som var trasigt.
Efter att polisen hade kollat efter fingeravtryck och beslagtagit några saker som inte var Kristins så ringde dom efter en bärgare som kunde ta hand om bilen under helgen. Den skulle iväg till Gryta tippen på måndagen för att fixa till tändningslåset.

   

När hennes pärla hade åkt iväg så åkte vi och inhandlade allt inför kvällen och sen åkte vi till mig och tog en kall öl på balkongen.
På kvällen sen så grillade jag, Kristin och bästa Tina. Vi hade riktigt trevlig. Runt halv tio kom även Veronica över och vid elva åkte vi ner till Bill & Bob. Där träffade vi på Klara och Anne-lie. Även Adde, Peter och Patrik kom ner och gjorde oss sällskap.
När klockan närmade sig halv två tog jag en taxi hem... jag var helt slut. Patrik kom hem runt tre tiden... jag sov som ett barn så jag märkte inte när han kom.

På söndagen så åkte vi ut med Addes båt. Solen sken lika underbart som på lördagen och det var riktigt nice. Men vid fyra tiden fick vi nog. Jag och Kristin åkte förbi mamma och pappa för att ta in posten innan vi åkte hem. På kvällen sen så åt jag och Patrik tacos och kollade på "Morgan Pålsson - Världsreporter". Det var riktigt bra. Jag rekomenderar den. Det blev en tidig kväll... vi gick och la oss strax efter tio. Rätt skönt. Man får en liten chans att sova ut då.

I går hade ajg ganska mycket att göra när jag kom till jobbet. Eftersom jag gick hem tidigt i fredags så hade jag mycket att ta igen. Men jag jobbade på i ett jämt tempo och fick bort det mesta innan lunch. Jag gick från jobbet tio i fem för att möta upp Kristin på gymmet. Ett hårt pass stod på schemat för dagen... och hårt blev det. Jag var helt slut när jag kom hem. Jag hoppas att man börjar se något resultat snart.... jag är lite otålig av mig. Jag vill se nu! Men det tar ju tyvärr lite tid.... ja ja. Det blir säkert super bra till slut.

Nu ska jag jobba på lite.

Puss & kram

Åh vilket väder!

Helt underbart väder! Det är såna här dagar som jag är glad över att jag slutade jobba inom handeln... annanrs hade jag säkert jobbat.

Partik och Adde är nere vid löga och spelar beachvolly. Det är en tunering där och... ja... dom tror att dom kan komma ganska långt. Jag tvekar på det. Så bra är dom inte.... haha Jag har precis väckt Kristin och ska snart hämta upp henne. Vi ska snabbt ner till stan och kolla på en ny bikini åt mig på change och sen ska vi ner till löga vi också.
Jag måste pressa idag så att man får någon färg. Jag känner mig ganska blek.

I går var jag och Patrik på Tabazzo och åt jätte god mat. Sen gick vi förbi bill & bob för att kolla vilka som var där. Vi sa hej till några kompisar sen cyklade vi hem. Vi hade en riktigt trevlig kväll bara vi två.

I kväll kommer tjejerna över hit. Grillning och sen ner till stan. Det kommer att bli superkul!

Nu ska jag åka!

  

Det går framåt...

Det är nog det bästa sättet att beskriva min omvandling. Synd bara att jag inte får det stöd som jag behöver från alla håll. Men jag orkar inte tänka på det... då kommer jag bara att stanna upp och gå tillbaka till det gamla. Det vill jag inte! Jag ska hålla i gång tempot nu så att jag inte tappar fart.

I går var jag och Kristin på friskis och körde ett ganska hårt pass.  

Kroppen var helt slut när jag kom hem. Jag villa bara duscha och sen sova. Men det var bara att ställa sig och laga mat åt mig och Patrik.... eftersom att det var sol så var han självklart nere på löga och då får jag ta hand om allt. Det blir samma sak i dag.

Vi ska tvätta i eftermiddag men det blir jag som får ta hand om allt eftersom Patrik vill leka ist. Som han så fint sa det "jag kan inte tvätta, jag ska spela beachvollyboll".
Jag då??? Jag har också planer.... jag är ingen jävla städkärring som ska ta hand om all tvätt, diskning och matlagning! Men jag får snällt ställa in eller flytta fram mina planer eftersom jag behöver rena kläder. Jag kanske ska lämna hans kläder så får han tvätta skiten själv.!
Sen är det grillning hos Adde i kväll också.... men jag hinner inte tyvärr. Efter tvätten så måste jag iväg och träna (vilket jag hade planerat in att göra tidigare under dagen). Patrik ska dit.....
Sen hade jag lovat mamma att jag skulle komma och hjälpa henne med packningen inför deras resa i morgon. Jag kan åka dit mellan maskinerna... om Patrik kan vara så snäll och lämna den till mig.

Nu tänker jag jobba på lite så att den här dagen tar slut någongång.
Ha en super bra dag!

Puss & kram


Vit helg

Japp... du läste rätt. Jag och Patrik har haft en vit helg. Det har varit riktigt skönt faktiskt. Det var länge sen vi var nyktra på en lördag.
Patrik jobbade kväll förra veckan så fredag kvällen blev lugn. Jag somnade i sofffan runt elva tiden.... hihi
På lördagen så var jag och mamma iväg och handlade nytt porslin på IKEA och sen på kvällen åkte vi till storebror Mattias och spelade wii.
Jag måste fixa en konsol till mig också.... det är ju så grymt kul! Och det känns i kroppen efter en hel kvälls spelade. Jag ska kolla upp vart dom har bäst erbjudande och sen köpa en på fredag.
hmmmm... ska försöka få med Patrik på ett hörn så att han kan sponsra lite. Jag var ju med på xboxen. Det ska väl vara rättvist eller hur?

Annars går allt framåt.... inte riktigt i den hastighet som jag vill men jag har lagt in en ny växel, så nu jävlar!
Vi ska fixa det här!

Nu bara väntar jag på att klockan ska slå fem så att jag får gå hem. Jag ska även ta en promenad till bästa Tina i kväll och hämta mina vinegumm som hon köpte till mig på kryssningen... mums vad gott det är!
Tack gumman!

Vi hörs & syns

Puss & kram

Ny kudde

I går när jag och Patrik hade kommit tillbaka från westerkvarn så åkte vi ut till IKEA. Det är ganska sällan som vi är där och passade på när vi båda var lediga. Nya sänglakan behövdes. Vi hittade ett snyggt bäddset i beige/vitt som vi båda gillade. Patrik är annars mer kräsen än jag är när det gäller bäddset. Det får absolut inte vara tjejigt... dvs inga blommor! Jag fick även en ny kudde av Patrik, en likadan som han har. Jag har en tendens att somna på hans kudde när han inte är i sängen, för den är så skön och visst tycker han att det är sött men han vill ju ha sin kudde för sig själv ibland. Så då fick jag en egen. 
När vi ändå var på IKEA så köpte vi oss en ny klocka till vardagsrummet. Det är väldigt irriterande att inte ha en klocka där.... men nu har vi en, äntligen!

Runt 6 tiden åkte Patrik och Per iväg och spelade lite tennis och då passade jag på att ta en långpromenad. Jag gick förbi och kollade hur det gick för grabbarna.... det gick väl sådär. haha

Senare på kvällen kollade vi på skräckfilm, The Exorcism of Emily Rose.
 

Den är ruggit bra.... men det kanske inte är världens bästa idé att kolla på skräckfilm när man vet att man kommer ha problem att sova och ska upp tidigt på morgonen.... men tack vare min nya kudde så var det inga problem att somna och jag sov som ett barn. hihi

Puss & kram

PS: Det går framåt.... =)

Så vacket!

Bröllopet var oerhört vackert. När Helena och Johan läste upp sina löften så visste både jag och Patrik att det är dom för alltid.
Patrik blev riktigt rörd vid vigseln, så söt! Vigseln hängde rum på Johans föraldrars sjötomt i Kvicksund och sen var festen på Westerkvarn. Det var riktigt kul med många skratt och några tårar.
Många började även fråga när jag och Patrik ska gå fram till altaret..... snart!   

Till den här låten dansade Helena och Johan sin första dans. Den är sssåååå vacker!




  

Bröllop

I dag ska vi gå på Patriks systers bröllop. 
 Det ska bli jätte kul!
Jag önskar dom all lycka i livet!



  




10485

Så gammal är jag i dagar. Onödig men rolig fakta. haha
Ramlade in på Peter Russells hemsida tack vare rixfm nu på morognen. Här kan man se hur gammal man är i dagar och se hur jordens befolknng växer och mycket mer.

www.peterrussell.com

Det är äntligen fredag och jag slutar redan kl 13.... skönt. Jag måste jaga efter en kjol till bröllopet i morgon, jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig. Jag hoppas jag hittar något snyggt.

Jag och Patrik ska  gå ut och käka i kväll och sen bio. Vilken film vet vi inte än... vi får se.

Puss & kram

Nu är det klart!

Nu är semestern bestämd, bokad och betald. Den 9 augusti åker jag och Patrik till Kreta.
Hotellet ligger precis vid havet och det är 200 meter till centrum.
 


En vecka med sol och bad, god mat och underbart sällskap. Kan det bli bättre?!?
Tror inte det =)

Puss & kram


En ny dag

I dag är den första dagen i resten av mitt liv!
 

Puss & kram

Semester planering

Sitter och funderar på vår semester. Patrik har fått frågan om han  vill följa med till Las Vegas vecka 32. Det är Peter och Anders som ska åka. Patrik ska kolla om han kan få ledigt även den veckan. Hans semester börjar egentligen inte förrän veckan efter. Om han får ledigt så blir det nog ingen semester för oss. Vi har bara den veckan tillsammans sen börjar jag skolan igen. Jag känner mig ganska kluven... jag vill att han ska ha kul och att åka till USA är något man inte gör varje dag men samtidigt så vill jag att vi ska åka bort bara vi två för en gångs skull.
Vi får väl se vad dom säger på hans jobb först och sen får jag ta ställning till det. På nått sätt så har jag en känsla av att jag kan lägga undan resekatalogen och glöma kreta för året.

Dags för fika!

Puss & kram

Pappas 60 års fest!

I går fyllde min pappa 60 år  och det firades stort. Alla gästerna skulle träffas nere på sjökrogen och när vi kom dit fick vi varsin stålkam och lite information att vi skulle gå över bron. Väl där hoppade vi på ett litet tåg som tog oss till parkeringen bakom centralstationen. Väl där mötte vi Tomas Vistrand utklädd till präst. Man vet aldrig vad den där mannen hittar på.  
Han "välsignade" han oss och gav oss små uppdrag som vi skulle utföra under kvällen.

 
Patrik & jag blir välsignade.

Mitt var att utmana min pappa i små spinglopp haha Jag lyckades senare under kvällen.  Patrik skulle få alla att sjunga allsång 18 gånger.... han misslyckades. Sen bar det iväg med buss och några taxibilar ut till Folkets park i Kolbäck. Det visade sig att det var där festen skulle vara och kammarna som vi hade fått tidigare var vår biljett in och ut ur parken. Parken var öppen för allmänheten under kvällen. Dansband var inbokat och allt. Men det är tyvärr förbjudet att dricka alkohol i parken när den är öppen... men det hade självklart mina farbröder löst genom att göra om lastbilen till en pub. Där fanns vin och öl i massor. Snacka om folk parks stil.
Efter som att festen var under Power Meet helgen så gick festen i 60-tal tema.... och då var det ganska skälvklart att dom hade fixat så att Peter & the cheifs uppträde. Halv två gick bussen hem och vi tog en taxi från stationen. Jag somnade innan huvudet träffade kudden.
 
Även fast regnet öste ner så hade vi jätte kul. God mat, trevliga människor och bra musik. Kan en fest bli bättre? Pappa var super nöjd och det är dte som räknas.   

Äntligen fick vi syskon en chans att ta ett nytt syskonfoto... det är tre år sen sist och mycket har förändrats.


Syskonen Johnsson

I dag på eftermiddagen så tog jag och Patrik en promenade över till mina föräldrar för att hämta bilen och sen för att pappa skulle ta en titt på min datorn. Något gick åt helvete när jag uppdaterade den. Den stängde av sig sälv och nu så står det att det är error i windows..... suck. När vi väl lyckades komma in så att vi kunde köra recovery skivan så kom det upp ERROR med stora röda bokstäver...... först trodde jag inte pappa när han sa det men här är beviset.
 

Det verkar vara hårddisken som är trasig eller nått. Tur att den är försäkrad. Jag ska åka ut till SIBA med den på tisdag så får dom fixa den.

Nu är det nog dags för sängen. Det blir en tuff vecka... en massa jobb och sen är det brölopp på lördag. Efter det så ska jag nog köra en vit månad.... 4:e helgen i rad som det är stor fest. Min lever börjar tröttna nu tror jag   

Sov gott!

  

Lambretta... I miss


Det var ett tag sen....

.. jag skrev något här. Jag har bara inte hunnit. Det var mycket förra veckan... mycket på jobbet, fixade det sista till möhippan som var i helgen och sen försöka hitta tid att umgås med Patrik. Inte lätt...
Möhippan blev iaf lyckad. Helena fick spela in en cd singel, spexa på stan, bowla och dricka en massa alkohol...  kul som fan hade vi.
På lördag är det dags för nästa fest. Pappa fyller 60 år och en stor fest är planerad. Det blir runt 70-80 gäster och jag är inte säker på vad som händer under kvällen. Mina farbröder har hand om allt.... det enda jag behöver göra är att välkomna alla gästerna tillsammans med mina syskon. Jag ser fram emot festen. Det ska bli kul att träffa bekanta från USA och England som man annars bara träffar vart annat år.

Till något helt annat nu.... jag hade lovat mig själv att gå ner 10 kg till sommaren. Jag fixade det inte riktigt.... 7 kg har jag gått ner och 6 cm runt midjan. Som sagt, jag hann inte enda fram men jag känner mig nöjd iaf. Jag ska nu kämpa att gå ner dom sista till semestern.

Nu ska jag gå på lunch.

Puss & kram