6 månader!

Jag kan inte fatta att det redan har gått 6 månader sen jag slutade röka! Jag är ssssååååå stolt över mig själv att jag fixade det. För ett halvår sen så trodde jag inte att jag skulle klara av att sluta helt men jag fixade det. Jag har inget sug kvar och vill aldrig mer röka. Det känns så bra.
Tårtan som jag hade med mig till skolan blev en succé och alla tycker att jag är så duktig. =)
Det tycker jag med! hihi

Efter skolan åkte jag hem och kollade hur det gick med badrummet... det börjar se bra ut. I morgon ska Mats lägga golvet sen är det inte mycket kvar.
Jag åkte sen till mamma.... hon hade Elias där och vi fick pannkakor. mums

Sen har jag bara slappat i soffan... jag känner mig helt slut och behöver få mer än de 6 timmars sömn som jag har fått dom senaste dagaran. Tur att jag är ledig i morgon... fast jag blir väl väckt av Mats när han kommer runt halv 8.

Patrik blev tvungen att jobba över i kväll så han kommer väl runt halv ett i natt skulle jag tro. Jag orkar inte vänta på honom... jag kan höra hur min kudde skriker efter mig.. hihi

Natti natti

Skön promenad

Jag och Åsa tog en promenad ner till stan och solade i kväll.Det var så skönt med lite sol terapi. hihi
Sen åkte jag hem till mamma och hämtade en såndär box som man kan ha tårtor i. Jag har nämligen gjort en tårta till mina underbara klasskamerater för allt deras stöd sen jag slutade röka för 6 månader. Jag tänkte fira det i morgon med dom på dagen....

Jag skulle ha träffat Tina och gå och fika i morgon men hon har fått förhinder.... synd. Det var sssssssååååååååå länge sen jag träffade min vän. Jag har saknat henne  
Jag bjöd över henne hit på lördag för att kolla på meldoifestivalen på lördag... även fast badrummet inte är klart. Men förhoppningsvis så är det inte mycket kvar. Så här ser det ut just nu på väggen

 

Nu ska jag glo lite på tv sen sova.

  


Lunch med tjejerna

Sofia, Anette och jag lunchade nere på stan idag... det var trevligt förutom att Sofia blev dålig av maten. Jag rekomenderar inte att ta bakade potatis på Saffet´s. Tur att jag tog kebabtallrik...

När tjejerna åkte hem gick jag till HM och kollade på en jacka... men den fanns inte i min storlek. Jag hittade däremot en vår jacka som var extret liten i storleken... till och med personalen blev chockade. Det slutade med att jag köpte ett par svarta byxor.

Jag tänkte lägga mig och vila en stund innan det är dags för att träna... eller om jag tar en långpromenad med Åsa. Vi får se vad jag bestämmer mig för.

  


Nya under.. =)

I går efter skolan var jag ner till min nya favorit butik Change och handlade lite. Det blev mer än jag hade tänkt mig och notan blev lite större men det gör inget. Change är en ny underklädes butik i stan som har super bra service och min strolek.... jag har ganska stora bröst som jag gillar starkt. hehe
Det ena sättet som jag inhandlade köpte jag till mig själv i present vilket då även betyder att jag inte får använda det innan torsdag. Inte långt kvar... =)

Puss & kram

Lite musik historia

Jag har sett dom live... helt otroliga.

 



Björns sång till Carina Berg

Jag finner inga ord.... Björn är så skön. Och han blir bara bättre för varje gång han är på tv.




Nedräkning...

Min nedräkning har börjat. På tordag har jag varit rökfri i 6 månader!   
Jag är så j-vla stolt över mig själv!
Jag ska öppna en flaska champagne och bjuda mig själv på bio hade jag tänkt. Man kan ju annars hoppas på att Patrik har funderat ut något att fira mig med.... det är ju faktiskt för hans skull som jag slutade.
Nu ska jag ta hand om tvätten... jag hatar att tvätta!

  


Åh vad kul jag hade...

.... igår kväll på bmb med tjejerna. Det var länge sen jag hade kul på bmb... jag har haft lite avsmak för det stället. Anette och jag pimplade en massa cider och man kände sig lite    redan runt tio tiden. Vi kom dit vid halv 8.
Tack brudar för en trevlig kväll 
Jag gick hem runt halv ett tiden... och jag hade som vanligt inte koll på när bussarna gick så jag missade den precis. Så jag gick till mcdonalds åt käkade och sen gick väntade jag snällt på bussen.
Patrik  var inte hemma när jag kom hem... han var hos Peter och spelade xbox.


Nu ska vi åka till brorsan och spela wii och kolla på melodifestivalen.

  

Praktikplats

Nu har jag äntligen skickat in min ansökan om praktikplats till ICA. Jag hoppas att jag får komma dit... inte för jag tror att det blir några proble. Dom har sagt att dom kan ta 10-12 praktikanter och det är 6 eller 8 st i klassen som sökt. Nu är dte bara att så snällt vänta på svar.

I dag har vi har excel med Nicce. Det var ett tag sen... typ i december som vi hade excel. Jag fick svar på min tenta som jag gjorde i början av januari... jag klarade den. Skönt!
Vi ska bara ha excel tre dagar men om man kollar på materialet vi fick så skulle man tro att det är för en hel termin. usch va mycket det kommer bli.

Nu ska jag äta lite. Det blir ugnstekt falukorv.... det är Patriks tur att fixa maten i dag.

  

Så skön...

Björn Gustavsson på Melodifestivalen i Västerås!
Han var så jävla rolig!!!


Ledig..

Jag fck vara ledig från skolan i dag... skönt. Vi skulle ha reskontra på eftermiddagen men läraren är sjuk.
Undra vad jag ska hitta på då??? Jag ska nog skriva klart min cv... jag ska lämna in den på onsdag.

Kanske träna idag? hmmm jag kommer nog på något kul!

  

Melodifestivalen Västerås

Jag erkänner på en gång... jag ÄLSKAR schlager! Jag kollar på melodifestivalen varje år... det är sssååå kul. Även fast dom inte kan välja rätt låtar som ska tävla så är det roligt iaf.
Så när jag fick veta att Västerås hade fått äran att arangera festen så hoppade jag av lycka.... men jag fick inte tag på billjetter när do släpptes. Men i torsdag fick jag veta att min farbror hade fixat biljetter. Det var min pappas firma som hade byggt läktaren och på det sätt lyckats få till några extra platser. Då fick jag en   

Åh det var ju ssssååååå kul! Vilken fest! Det är inte alls som det man ser på tv... det är mycket bättre.
Men det absolut bästa på hela kvällen det var att Carola INTE gick direkt till globen.  

Björn Gustavsson var ju helt otrolig. Jag skrattade så mycket att jag nästan ralade av stolen. ojoj den som missade honom missade verkligen något. Det kommer säkert upp på youtube.


Söt unge

Jag hade problem att hålla tårarna borta när jag såg denna lilla filcka... sssssååååå söt!


Badrummet

I morse var grabbarna här redan kvart över sju för att sätta upp gipsskivor på väggarna. Det var lite jobbigt att inte kunna sova ordentligt men vi hade lite tur..... limmet tog slut, så dom drog vid åtta för att köpa nytt. Då fick jag sova i en och en halv timme till.
Thomas, han som gör jobbet, har stött på lite problem med väggarna. På vissa ställen är det inga problem att skruva fast gipsskivorna men på andra ställen är det stenhårt underlag... så han måste borra fast dom på något sätt. Sen så ska han lägga flytspackel innan han går hem. Det ska få torka under helgen... på måndag ska han lägga klinker.


Så här såg det ut i badrummet innan vi började:

    


Just nu så ser det ut så här:

   

Jag uppdaterar under arbetets gång.

  


Hemma igen...

Kryssningen var riktigt mysig och avslappnande. Det var ganska jobbigt att gå upp tidigt bara. Vi gick upp strax efter halv sex i går. Taxin hämtade oss kl 6. När vi kom på båten så gick vi på en frukostbuffe eller specialfrukost som det så fint stod på biljetten. Det första jag fick i handen var ett glas champange.... det var fint att börja dagen med champang. Speciellt kl 7 på morgonen  

Efter frukost så gick vi tillbaka till vår hytt, som var en DeLuxe på 16 kvm, dubbelsäng och fönster ut mot havet. Härligt... Vi la oss en stund och vilade. Runt elva tiden så drog vi iväg till bubbelpoolen..... åh va skönt det var!
Sen blev det lunch och självklart en öl... man är ju ledig och då får man dricka. Sen shoppade vi en jävla massa alkohol. Vi fick med oss totalt 6 liter sprit/whiskey och 2 flaskor vin. Vi har så vi klarar oss ett tag. Efter lite slappande och mer drickande så gick vi ner och åt middag och sen kollade vi runt vad båten hade i nöjesväg... det bästa var en gammal trubadur och bara verkade kunna ballader. Det fick bli en tidig afton för oss... vi skulle ju upp tidigt.
Kvat över 1 på natten så blev vi väckta av att hela fartyget skakade till och det gungade som fan. Det lät som att fartyget körde på något... Det var storm ute på vattnet!!
Det blåste som fan och det enda jag kunde tänka på var att "nu sjunker vi!" Jag blev ganska orolig... men Patrik lugnade mig.
Vi hade en lyckad och skön resa bara vi två  

När vi kom hem i morse runt halv nio så kom vi hem till ett bombnedslag.... hela mitt badrum är borta. Toaletten står i hallen   .
Grabbarna hade även upptäckt att vi har en liten fuktskada runt toaletten men det verkar inge farligt. Sen så är hela taket snett. Det skiljer några centimeter. Man kan ju börja fundera hur fan man lyckades med det när dom byggde huset. Undrar om glovet lutar hos kärringen över oss???

Jaja... vi har iaf skrivit en lång lista på allt som vi behöver handla till badrummet och ska strax åka i väg och inhandla det. Vi måste få hit en elektriker idag som kan dra elen. Killarna håller på och sänka taket hela 16 cm. Det gör inget.... vi har ju 2,70 i takhöjd!

Nu dra vi till Bauhaus!

  


Östersjön

Here we come! Imorgon åker vi med Silja Eurpoa till Åbo. Det ska bli sssååå skönt!
Bara jag och Patrik   

Vi åker till stockholm redan i kväll till Patriks moster och sover där... vi ska vara på Silja terminalen halv sju i morgon bitti.

Vi ses!

  

118 003-bimbon ska bort!!

Jag har irriterat mig på bimbon som är med i 118 003 reklamen. Jag tycker att det är lite väl sexistisk, förnedrande och diskriminerande... och jag är visst inte den enda. I aftonbladet kan man i dag läsa att fler än jag ogillar reklamen och har anmält den till ERK, Näringslivets etiska råd mot könsdiskriminerande reklam. Jag hoppas att dom tar bort bimbon rutan eller visar den på tider som barn sover!

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article1818493.ab



  

Så rolig =)


Rensat badrummet

I morgon kommer Anders förbi med kontraktet för badrummet. Det känns spännande! Jag är nästan lite nervös...  men det blir säkert bra. Vi har rensat allt skit som fanns i badrums skåpet och tagit bort allt onödigt.

Jag måste börja tänka ut vad jag ska ha med mig på kryssningen på onsdag.... Eftersom båten avgår tidigt på onsdag morgon så ska vi sova över hos Patriks moster i morgon kväll. Vi drar väl från stan runt sju tiden- Det ska bli skönt att komma bort lite.

  


Fina klänningar

Jag var i väg en stund till bröllopsässan. Jag lyckades inte få med mig någon så jag gick själv... lite tråkgt men men. Det var många fina klänningar och håruppsättningar. Det var kul att se.

Nu har vi precis ätit mat och jag ska slappa i soffan. Patrik tog över disken, han tyckte att han kunnde göra det eftersom jag hade lagat maten... det var ju snällt av honom.

  


Lördags kvällen

Vi hade super kul i går hos Micke & Emilia. Jag lyckades få alla att kolla på HELA melodifestivalen.... och det var en ny upplevelse. Jag fattar inte hur svenska folket röstar! Chirster Sjögren till final..... skandal säger jag bara. Velvet var vår favorit.
Sen spelade vi BUZZ... det var riktigt kul! Det var lika ellan oss hela tiden. Jag tror att alla vann varsin gång...

Tack Emilia & Micke för en trevlig kväll  

Jag sitter och funderar på om jag ska åka ner till stadshotellet och gå på bröllopsmässan..... det verkar inte vara någon som vill följa med bara. Jag ska ringa och kolla med mamma. Patrik är och spelar paintboll.

  


Buzz

I kväll är vi bjudna över till Micke och Emilia för att spela BUZZ.
Det kommer att bli riktigt kul.
Jag vet inte om jag ska dricka än.... jag tar iaf med mig lite vin man vet ju aldrig.  

Det kommer säkert att sluta med att jag dricker upp hela vinaren och sen vill jag ha mer och blir så där lite   .
hihi men kul kommer jag säkert att ha

  

Min röda fara har kommit fram....

Japp ni läste rätt. I går tog jag fram min röda fara.... min cykel.   
Den var lite dammig efter vintern men det gjorde inget. det fanns bara ett litet problem.... det var lite luft i däcken och jag hittade inte vår cykelpump. Jag hittade en pump sen nere i källaren men det verkade trasig... "Äh det gör nog inget" tänkte jag och började trampa i väg till skolan.
Det var jävligt jobbigt kan jag påpeka.... jag var tvungen att trampa i nedförbackar för att få lite fart.
Jag måste ha sett oerhört rolig ut när jag blev omcyklad i en uppför backen...... av en gammal kärring!

På kvällen sen så skulle jag och Emilia ner till stan och ta ett glas vin och umgår lite. Då passade jag på att pumpa cykeln vid röda torget och nu glider den fram som den ska.... det var ingen match att cykla hem sen. Jag rullade ssssåååå bra.   

Helgen är äntligen här nu... skönt.
Nu ska jag tvätta lite.

  

Gossip girl...

Inte så bra som jag hade hoppats på. Jag är lite besviken om jag ska vara ärlig.... fast den kanske blir bättre lite längre fram i serien.

Jag har varit riktigt duktigt i dag.. jag har varit ute och gått i två timmar i dag. Skönt men jag är helt slut i benen.
I morgon ska också ta en lång promenad. Först ska jag iväg med mamma till sjukhuset och sen ska jag gå hem till henne...
Nu ska jag kolla på The Beach  

  

GIANTS VANN!!!!!

YEAH.... Giants vann SUPER BOWL!!!!!!

Fan va härligt!!
Det var verkligen värt att sitta uppe och kolla på matchen. Det var det lägsta resultat någonsin i hela super bowl historian. Giants vann 17-14.   
Spännande var det kan jag lova. När det var 3 minuter kvar av sista kvarten så gick New England Patriots upp i ledningen en 14-10... nu är det slut tänkte jag men ack så fel jag hade.... när det var 35 sekunder kvar så kvitterar Giants med en touchdown och det fanns inte en chans att New England skulle kvittera.
Fast jag tycker lite synd om New England.... dom har varit obesegrade i 19 raka matcher och sen så faller dom på mål linjen....

GIANTS RULES!!!

Nu ska jag gå och sova... jag ska upp om 3 timmar.

  

Lets play football


Super Bowl   

Kom igen nu Giants. Lets kick some ass

SUPER BOWL XLII

Dags för lite amerikans fotboll   
Tröjan är på... kepsen har jag tagit fram.... och nu har nedräkningen börjat. Om 4 timmar är det avspark för SUPER BOWL XLII och mitt favorit lag spelar!

 
New York Giants.

Vad glad jag är att tv 6 visar matchen... fast det kommer att vara jobbigt att hålla sig vaken till halv fem när det är slut.... för att inte prata om hur trött jag kommer att vara i morgon.
Det är säkert värt det!   

GO GIANTS  

Skön kväll

I går kväll var jag hele ensam. Tråkigt men samtidigt väldigt skönt. Jag satt och sydde lite på en Nalle Puh tavla till en av mina syskonbarn.... jag har hållt på i evighet med den.. men det gör inget. Sen så kollade jag på "Förnuft och känsla" som gick på svt 2. En riktig tjejfilm som Patrik inte skulle ha viljat sett. När den var slut så satte jag ig vid datorn en stund och sen gick jag och la mig.
Patrik var ute med grabbarn... han ramlade in halv 4 på morgonen.   Full som ett ägg   
Han mår inte så bra i dag om jag säger så...

Själv så mår jag bättre. Jag springer inte lika mycket på toa men det gör fortfarande ont. Jag är nog helt frisk om någon dag skulle jag tro.

  

Det snöar....

.... som fan!
Nästan snöstorm 

Vad drygt det är...

Jag var i väg till läkaren i går eftermiddag och fick antibiotika mot min infektion. 1 tablett två gånger om dagen i 7 dagar.... suck. Jag skulle ha jobbat den här helgen men är hemma istället... det blir lite jobbigt att jobba med denna smärta. Som tur är att det äe Sofia som är chef.... och hon vet hur jobbigt det är med urinvägsinfektion.

Jag och Patrik har passat på att städa lite idag innan han åkte iväg på innebandy match. Skönt att ha det gjort.
Nu ska jag försöka att fixa itt "m" på tangetbordet... det verkar ha kommit något skit under den så man måste trycka jätte hårt för att få ett m när man skriver.