R.I.P Michael Jackson

En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack.

Han blev 50 år gammal.

Tragiskt. Han var så bra.

Rest in peace King of pop!!


Midsommar helgen..

Midsommarafton blev riktigt lyckad. Vi åkte ut till Henke och Linda i svanå. Det var inte lika mycket folk i år som förra, vi blev bara runt 15 personer. Festen bjöd på både det ena och det andra, Peter blev kalasfull, Per ramlade och skar sig i ryggen och Oskar gjorde bomber. En vanlig fest med det här galna gänget. Jag hoppas bara att Linda fick behålla sin stallplats... stallägarna var inte så glada över Oskars bomber.

På midsommardagen blev det betydligt lugnare. Efter vi alla hade ätit pizza var det dags att åka tillbaka till stan. Men först skulle vi bara hitta Oskars nycklar och plånbok. På något sätt lyckades han tappa bort dom på mindre än en kvart. Jag tror att han sprängde upp dom. haha
Han fick så snällt ringa efter en låssmed när han kom hem.,
För vår del blev det slappa hela dagen sen. Lite god mat och somna i soffan... man var ju lite trött efter festen.

På söndagen skulle Patrik ha jobbat men han orkade inte och åkte iväg med Per och Adde för att åka båt i stället. Jag åkte till min bror Mattias. De var kaffe och tårta. Han fyllde nämligen 33 år i går.
Vad gammal han börjar bli.... vilket också betyder att jag börjar bli gammal. hmm... gillar inte riktigt den idén.

Igår var det dags att jobba igen. Det var en ganska lugn dag... det fattas fortfarande material från vissa handlare så jag kan inte göra så mycket. Jag hoppas att det blir bättre idag.
På kvällen var jag och Sanna ute i spåret och gick. Där går det verkligen framåt. Vi tog 5 km på knappt 40 minuter. Snart kan vi säkert springa hela sträckan. hihi

Vågen visade 1 kg mindre i går. Jippi!!!
Jag lyckades ta mig i genom midsommar helgen utan att gå upp något. Härligt bruden! Jag är stolt över mig själv!!

Nu ska jag strax börja jobba. Det blir tidig hemgång idag. Patrik och jag ska iväg till Sala vid halv ett och gå på hans farbror Kurt begravning.
Jag har inte fattat att han har gått bort. Så synd... men det var nog det bästa. Han hade ingen hjänaktivitet kvar och andades med en resperator. Jag hoppas att han har det bättre.

R.I.P Kurt

Ha en bra dag!!

En bra dag

Så kan jag på bästa sätt summera dagen. Även fast jag fick lite sömn i natt och att jag försov mig så har dagen rullat på. För första gången sen jag började jobba så hade jag inget att göra på eftermiddagen. Jag har massor att göra men jag har stopp i programmen för att vissa moment som andra avdelningar gör är inte klara än.. så jag får snällt vänta. Hoppas att det lossnar i morgon. Jag vill hinna klart innan helgen.

I dag var jag på intervju hos Proffice. Det var mest för att kolla vem jag är och se om jag är rekryteringsmaterial för dom. Jag gjorde ett bra intryck och Emmy, hon som intervjun, ska lägga till mig som kandidat för ett uppdrag på Westinghouse. Jag kommer inte loss från ICA förrän i augusti men hon skulle iaf kolla om dom ville träffa mig. Det kändes riktigt skönt. Jag håller alla tummar och tår!

Planerna för midsommar är klara. Vi åker ut till Henke och Linda i Svanå. Det kommer säkert att bli trevligt.. så länge Tomas kan hålla sig borta från att klättra på saker och ramla ner. Förra året kom ambulansen och hämtade honom.
Jag ska fan koppla fast honom i trädet. haha

Nu ska jag diska och sen sova.


God morgon!

Även fast jag har sovit dåligt och fått alldeles för lite sömn de senaste två dagarna så vaknade jag med ett leende.

Solen skiner och det är blå himmel!!!

Helt underbart!

Fast det var kallt.... det var bara 5,5 grader när jag och Anna gick till jobbet kl 6. brrrrr

Hoppas bara att det håller i sig nu hela veckan och farmför allt under midsommar helgen.
Planerna är ännu inte spikade... kanske blir det något ute hos Henke och Linda i Svanå. Vi får se.

I dag ska jag träna efter jobbet. Kan behövas efter helgen. Inte för att jag har fuskat så mycket i helgen utan för bristen av motion. Det var ett tag sen jag var på gymmet.

Nu ska jag jobba på lite så att jag hinner med allt på min lista idag.


Helgen är här!

Nu är det inte många timmar kvar innan helgen börjar för mig. Jag har jobbat in lite så att jag kan gå tidigare. Sweet!
I eftermiddag/kväll är det pannkakor hemma hos mamma och sen ska jag väl försöka att få en lugn och skön hemmakväll med Patrik... förhoppningsvis så har han inte gjort planer med kompisarna. Det brukar oftast vara så.

I dag är det även studenten i stan (Västerås). Jag har redan sett några glada ungdommar genom fönstret, mitt jobb ligger granne med Kunskapsgymnasiet och John Bauergymnasiet. Synd att dom inte får bättre väder. Hoppas bara att det inte börjar regna... det vore ju tråkigt.

Planerna inför midsommar är fortfarande oviss. Patrik och Peter snackade om att kanske hyra en stuga och Tina skulle kolla om vi kanske kan vara ute i Irsta hos hennes pappa ist. Det är ju både billigare och bättre tycker jag. Vi får se vad vi kommer fram till.

Nu ska jag återgå till jobbet. Hörs senare!


En söt prinsessa!

I går var jag över till Micke & Emilia för att träffa deras lilla prinsessa Meya. Hon är helt underbar! Så söt och mysig.
När jag såg henne så blev jag svartsjuk på Emilia.... jag vill också ha en liten. Eftersom jag precis har slutat skolan så känner jag att jag vill jobba i ett, ett och ett halvt år innan det kommer barn här hos oss. 
Jag kanske kan låna Meya någon gång.. hahahahahahahaha

Skämt å sido... jag ska göra mitt bästa att bli hennes favorit. Efter mamma och pappa så klart.
Jag ska vara den snälla tant Anna som bjuder på glass på sommaren och varm choklad på vintern.

Jag har tagit några bilder på lilla prinsessan (sjävlklart har Emilia godkännt att jag lägger upp bilderna)






En stolt mamma!


Tant Anna hihi

Idag har jag vilodag från träning. Patrik är hos Peter och kollar på fotbollen och jag ska strax duscha. Sen ska jag krypa under en filt i soffan och äta lite popcorn.
Skönt att få slappa. Jag ska försöka sova tidigt i kväll... jag behöver sömn.

Ha en trevlig kväll!


Skön helg

En lugn och skön helg är precis vad jag behövde. Allt rör sig sakta och jag känner inte för att göra så mycket. Tina frågade om jag skulle följa med och festa i kväll men känner inte för att festa. Popcorn och en bra film i mysbyxor lockar oerhört mycket.

I morse fick Micke och Emilia sitt första barn. Grattis!!!
En liten flicka som ska få namnet Meya. På Emilias blogg kommer det säkert  upp bilder på den lilla söta bebisen.
Jag längtar tills hon kommer hem så att jag kan åka dit och hälsa på.

Just nu sitter en halvfull och dryg Patrik och irriterar mig. 3 öl och han sluddrar redan. Per sitter och skrattar åt honom och skakar på huvudet. Suck....

Dom ska strax gå över till Peter för att kolla på fotboll, VM kval match mellan Sverige och Danmark. Det är visst en viktig match... Hoppas det går bra och att Sverige vinner.

Ha en trevlig kväll!!

 


Trötter

Det här med att gå och lägga sig tidigt på kvällarna har inte riktigt funkat som jag hade tänkt. Jag gillar att vara på jobbet tidigt på morgonen, det är så lugnt och skönt då och man hinner med ganska mycket.
Jag vet att jag måste gå och lägga mig tidigt för att få mina timmar... men nej då, här sitter man uppe iaf.
I tisdags blev det sent för då åkte vi upp och kollade till Patriks farbror Kurt på intensiven i Västerås  men igår sa jag att jag skulle vara i säng senast kl 22.
Kvart i elva hann klockan bli innan jag kröp ner. suck...
I kväll måste jag sova tidigt!!!

I går när jag skulle cykla hem från jobbet så hoppade både min kedja och växlarna på min cykel. Det är tur att det inte är så långt till Cykelringen där en kille var super gullig som hjälpte mig. Stressade sen hem för att byta om och sen ut i spåret med Sanna. 5 km blev det innan regnet kom. Kvällen blev ganska lugn. Patrik var hemma för en gångs skull, Micke orkade inte träna och Patrik ville inte åka iväg själv. Han tog hand om matlagningen för en gångs skull och jag diskade. Undra om jag även kan få honom att tvätta också?? hihi

Patriks pappa ringde och berättade hur det stod till med Kurt.... det ser tyvärr inte så bra ut. I dag får vi veta exakt hur illa det är och om det finns någon chans att han överlever men som sagt, det ser oerhört mörkt ut.

Nu är det dags att jobba lite. Skattedeklarationer ligger och väntar på att bli gjorda.


Inte längre arbetslös

I går började jag på ICA Butiksadministration. Känns riktigt nice att vara igång och jobba. Visst, det är ju bara över sommaren men jag kommer att göra allt jag kan för att få vara kvar. Jag trivs som fisken i vattnet. =)

Mitt nya träningsschema började också igår. Jag var iväg till gymmet direkt efter jobbet och körde 25 minuter rodd, armar och axlar. I dag blir det bara kondition, om det inte regnar ska jag och Sanna ut till rocklunda och gå spåret ikväll. 1 mil blir det.

Igår fick vi även veta att Patrik farbror var med om en olycka i Sala. Vi vet inte riktigt vad som hände men han cyklade in i en lastbil och har skadat sig oerhört mycket. Hjärtat hade stannat och hjärnan fick inget syre på ungefär 5 minuter. Han kämpar just nu för sitt liv på intensiven och flyttas troligtvis till Uppsala idag.

Jag hoppas verkligen att han vaknar upp och blir bra igen.

Dax att börja jobba.

Ha en bra dag!