Snart nytt år

Jaha...då var julen avklarade och nyåret närmar sig. Jag trodde att jag skulle få vara ledig i mellandagarna men icke sa nicke... jag fick jobba i går och idag. Tur att jag är ledig i helgen nu så att man kan vila upp sig inför nyår.
Tina hade visst fixat en lokal som vi kan vara i på nyårsafton... vi får väl se hur det blir med mat och sånt, om vi ska ta med oss det vi själva vill äta eller om vi ska gå ihop och fixa maten. Det känns som att det kvittar... just nu så är jag bara ssssååååå trööt på allt.
Det är mycket som kommer att förändras under 2008 säger jag bara.
Det är jobbigt att vara trött.......


Nä jag ska försöka sova lite.... Patrik är på krogen, så jag har sängen för mig själv.

Puss på er

Skolavslutning

I dag har jag varit på Elias skolavslutning i önsta kyrka. Det var kul att se alla dessa ungar när dom gör sitt bästa för att försöka sitta still. Elias hade verkligen myror i brallan. Sen gick jag hem till mamma och vi gjorde nötkakor och knäck. Nu har vi allt inför julafton... skönt.

Nu ska jag glo på tv.

4 dagar kvar till julafton   


Puss & kram


JULLOV!!!

hehe jag känner mig som en tonåring igen. Skolan är slut för det här året... fast vi fick ju självklart en uppgift som vi ska göra under lovet, men det gör inget.
Jag hade även min sista tenta i ekonomi i morse.... och jag klarade den!!! Fan va skönt!
Jag fick 71 poäng av 80 möjliga, jag är super nöjd!   

I dag fyller svärmor år. Vi ska väl åka dit runt sex tiden.... jag har inte köpt något till henne för jag har inga pengar. Jag får köpa en extra julklapp till henne istället.

Bara 5 dagar kvar till julafton.................

Puss & kram

en dag kvar......

... sen har jag jul lov!!!!! Va skönt det ska bli.
Det verkar inte som att jag ska jobba något heller i mellandagarna. Min chef har iaf inte gett mig några tider..... än. Man vet aldrig var som händer när jag kommer till jobbet på lördag  morgon. När jag var där för två veckor sen så såg det ut som att jag var ledig på nyår fast jag trodde att jag skulle jobba då... vi får se vad som händer.

Jag har som sagt bara en dag kvar i skolan det här året och då har jag ekonomi tenta... jag ser inte fram emot den men jag har väl inget val. Jag har pluggat hela morgonen och ska väl ner till stadsbiblioteket snart och sätta mig. Jag har lite svårt att hitta koncentrationen hemma. Både tvn och datorn lockar för mycket.
Jag måste även försöka hitta Patriks julklapp... det är inte det enklaste. Jag vet vad jag vill köpa men inte vart det finns.

I morse var jag till läkaren och tog bort mina stygn. Det hade inte läkt till 100% så jag fick en massa plåster som ska vara superbra för sånt.jag hoppas att det blir bra.

Puss & kram

Jul pynt

Idag har jag hållt på med jul pyntet i lägenheten... alla tomtarna har äntligen fått komma fram =) Patrik var på stan med Micke och inhandlade alla julklappar och då passade jag på. Det ända som är kvar är att byta till mina julgradiner i vardagsrummet, men det fixar jag nog i kväll.

Masen ringde för en stund sen och bjöd över oss till Niklas. Dom ska sitta där och dricka lite och sen dra ut men jag känner inte för att gå ut någonstan.
Jag vill bara vara hemma och slappa tror jag... jag har iof inga pengar heller och det känns inte värt att gå dit och dricka för att sen gå hem när alla åker ner till stan....

nä jag är nog hemma och gör ischoklad.

Puss & kram

men herregud....

Nu är jag sssåååå uttråkad. Har precis läst klart den högskolerapport som vi ska diskutera på kommunikations kusren i morgon.... den var för det första det tråkigaste jag någonsin har läst och sen så var det ett sånt svårt fack-språk så jag fattade noll.... jösses säger jag bara.

Nu ska jag gå och handla godis.

Puss

usch

Usch är allt jag kan säga just nu om skolan... det är nästan bara ekonomi. Den här veckan nu så har jag tre dagar ekonomi och en eftermiddag med kommunikation. Nästa vecka så har jag mitt stora ekonomi prov..... jag tror nog att det kommer att gå bra. Jag börjar ju fatta hur allt funkar och hela tänket.. hihi

Patrik hade (vad han trodde) bokat tvättstugan i dag... men det blev lite fel och han bokade för i morgon... lite sne jag blir då jag verkligen måste tvätta. Jag kan ju fortfarande inte ha bh tack vare sygnen... det gör så jävla ont då... vilket inne bär att min garderob inte är så stor.. jag har typ 4 toppar som döljer sport-bh som jag måste ha istället... suck
Jag ska åka över till mamma och tvätta lite där tror jag. Jag vill ju gärna ha något snyggt på mig i morgon när dte är lucia =)

Puss & kram

hmmm....

hmmm... vad ska jag skriva här då??


jag orkar inte... kanske skriver i morgon

Aj aj

I morse var jag hos läkare3n för att kolla på den lilla knölen som jag har (hade) på mitt bröst. Doktor Kjell tog en snabb titt och sensa han "oki, då tar vi bort den då!". Mitt svar var då "va?????" han skulle ju bara titta och se var det var för knöl.. men nej då, han tog bort den på en gång. Fast jag måste säga att det är inte varje gång som det går så fort inom sjukvården. Brukar ju annars vara i snigelfart.
Doktor Kjell tog då bort knölen och passade även på att tag bort en lite flärp på en leverfläck under samma bröst, vilket då betyder att jag har två sår. Totalt 7 sygn.

Optimist som jag är så bestämde jag mig att åka till skolan efter min lilla operation. Det skulle jag ju inte ha gjort. När jag kom dit så var det dags för lunch, jag hade tagit med mig lite frukt men sen helt plötsligt så börjar jag må dåligt och bedövningen börjar släppa. Mina klasskamerater tycket att jag var dum som ville stanna i skolan och efter ett tag så gav jag med mig och åkte hem. Det var ju en bra idé.... smärtan blev bara värre. Men den släpper väl snart... hoppas jag =/

Nu sitter jag hos mamma och väntar på att pappa ska komma och hjälpa mig med excel. Vi har prov i det i morgon.

Hörs senare. Puss

Hemma pga massakerhot

Japp du läste rätt.
I fredags när jag var i skolan så blev vi tvunga att utrymma vid nio tiden på morgonen. Det var några nazister som hade lämnat ett hot till skolan att det skulle bli en massaker. Då valde skolan att stänga... och hålla stängt till tisdag. Det var ganska intressant. Skönt att få sluta tidigt på en fredag. Helgen var ganska lugn. Jag och mamma skulle göra julkorven i lördags men vi kom försent till kött affären så det får bli en annan gång. Eftersom Patrik skulle i väg med jobbet så var jag med mamma hela dagen och på kvällen så kom mammas kompis Carina över. Vi käkade lite paj och spelade yatzy. Sen fick jag för mig att jag skulle ut så jag åkte hem och bytte om och sen åkte jag med Micke och några till ner till bmb. Efter en halvtimme i kön så ångrade jag mig, ringde Patrik och han åkte hem med mig. jaja..

I går lyckades jag få med mig Patrik på julmarknad. Snacka om vuxen poäng haha Vi hade sen en mysig kväll med popcorn och film.


Jaha och vad gör jag i dag då??? Jag ska iväg och hjälpa mina föräldrar med att hämta sin nya tv och en ny tv-bänk. Och självklart så handlar dom tv hos siba så att jag tjänar lite pengar. =)
Sen så måste jag plugga lite excel..... fan va drygt. Jag fattar inte varför jag måste kunna en jävla massa formler!!!
Suck säger jag bara.

Puss & kram