Helt underbart väder

Den svenska sommaren är helt underbar när solen skiner och det är varmt. Tyvärr så har jag inte fått njuta hela dagen. Mamma behövde hjäp med att handla så jag ställde upp. Jag hittade dock en snygg klänning så jag grät inte floder direkt. Sen åkte vi hem till mamma så att jag fick lite sol på mig. Skönt.... Passade även på att tvätta lite.

Min bästa Tina och Kristin är här just nu. Vi har grillat och druckit lite vin. Vi ska väl åka ner till Tabazzco om en stund. Jag älskar verkligen att umgås med dem här brudarna. Dem har båda fötterna på jorden och lever i verkligenheten.... till skillnad från vissa.... Vi har under kvällen pratat om vi ska åka på semester tillsammans.    Det står mellan en vecka på Ibiza eller att ta husvagnen ner till Göteborg. Eftersom jag är fattig student så blir det nog camping för min del.... Fan va mysigt det kommer att bli 

Nä... mer vin, mindre snack. Party   


  


Äntligen helg

Nu är helgen äntligen här. Den här vecka har verkligen gått sakta.... Planerna för helgen är att slappa och ta det lugnt. Det blir säkert lite fest med grillning i morgon med bästa Tina.... det brukar bli det. I kväll blir det iaf lugnt. Jag och Patrik har planerat en kväll för bara oss två. Lite god mat, gott vin och en skön film. Det ska bli mysig.

Nu ska jag i väg med några kompisar och ta ett gals vin innan jag åker hem.

Ha en bra dag!

Puss & kram


Ny design

Det tog några timmar men nu är den nya desigen klar. Jag måste erkänna att jag är njöd.... även fast den inte är speciellt proffsig. Jag har gjort det helt själv och det är det som räknas.

Nu har det blivit fredag och helgen är här.... eller ja nästan iaf. Det är ett par timmar kvar innan man kan ta helg ledigt. Funderar på om man kanske ska gå ut efter jobbet och ta ett glas vin... Patrik ska iaf ner till löga och spela beachvollyboll imorgon efter jobbet.
Någon som vill följa med kanske?

Nä nu måste jag sova, jag börjar bli lite trött   . 


  

Pingu

En ny favorit
  




Sommar kläder

När jag tittar in i min garderob så ser jag inte så mycket sommar kläder... visst finns det en massa kjolar och klänningar med dom är antingen för små eller så är dom svarta och det funkar inte när dte är sommar... eller hur?!? I juli har jag min pappas 60 år fest och Patriks syster bröllop och då gäller det att ha något fint på sig.
Tack vare Sofia så har jag halkat in på forever21.com. Där har dom grymt snygga kläder. Jag ska lägga in en beställning nästa vecka men jag har inte bestämt mig för vilken av dessa tre jag ska köpa.... Jag är helt kär i alla tre   

   

hmmm jag kan ju kanske köpa alla tre... jag ska smöra lite för Patrik så kanske han köper en iaf åt mig   

Nu ska jag plocka undan lite.

  

Mors dag

Idag frirar vi alla mammor. Istället för att köpa blommor som man gör varje år så har jag och min bror tänkt köpa ett körsbärsträd till mamma. Hon hade ett när vi var små men hon kapade det för några år sen.... inte roligt tyckte vi så nu får hon ett nytt. Körsbär är ju så gott.... mmm

I går så var jag upp med tuppen kvart över sju för att ta en promenad till Hässlö. Det är ca 6 km dit från mig och det tog en timme.... bra jobbat! Jag skulle hjälpa till att bre smörgåsar under flygdagen. Vi gjorde runt 500 st. Jag vill inte se en tekaka på ett år nu.....
Vi tjejer hade planerat att i skulle grilla och sen hade jag fixat att vi kunde vara hos mamma och kolla på eurovision på deras stora tv... den är lite större än min 32 tums. Anneli var som vanligt sen.... en och en halv timme! Att man alltid måste vänta på henne. Det är helt otroligt! Vet man om att man ska vara på ett ställe vid en viss tid så måste man ju planera sin dag tycker man ju men nej då... inte hon. Blir så trött!
Jaja... vi hade iaf riktigt kul även fast det gick dåligt för Sverige.Synd men det gör inte så mycket... vi kan ju inte vara bäst på allt   
Jag tycket att Charlotte gjorde ett suverän uppträdande och hon var riktigt bra. Ryssland vann med sin diva Dima Bilan och jag tror att det var första gången för dom. Jag har inge minne av att dom har vunnit förut. Om dom har det så var det väldigt länge sen.

Nu ska jag åka till marknaden och kolla lite.
Ses senare!

  


Nu kan allvaret börja

Nu har alla papper från bolagsverket kommit och allt är klart. Vi ska bara få tag på en återförsäljare i asien, registrera ett start datum och sen är in och storebrors lilla verksamhet igång. Spännande!!!!!!
Vi åste fixa med hesidor och sånt också men Daniel ska hjäpla oss med en bra lösning. Det är tur att man har vänner som kan sånt... jag är helt lost när det gäller hemsidor och webhotell.

Nu är iaf domännamnet betalt och klart så nu börjar allvaret!

Jag mår mycket bättre i dag. Febern är helt borta och förkylningen börjar lägga sig... känns riktigt skönt. Nu kan helgen börja   


  


FINAL!!!!!!

Härligt Charlotte!! Vi gick vidare till final i eurovision song contest.  
Riktigt kul att ala länder i skandinavien gick vidare. Nu gäller det bara för oss att vinna hela skiten. 
Och det gör vi!

Nu ska jag och min förkylning gå och sova så att jag blir bra någon gång.

  


Semifinal 2

I kväll gäller det... det är den andra semifinalen i Eurovision och dags för sveriges chans. Jag hoppas att vi går vidare till finalen. Om vi inte gör det så är det första gången sen 1958 som vi inte är med.... och det får inte hända.

HEJA SVERIGE   

Förkylningen sitter i och vägar rubba sig... febern vill inte riktigt ge sig heller men den är nästan borta. Jag blir nog hemma i morogn också... det är nog lika bra så att jag blir riktigt frisk. Jag måste vara frisk på lördag... så är det bara.

Min aptit är iaf tillbaka... jag är vrålhungrig!!! hmmmm kanske fixa lite mat?

Hörs senare

  

Vårruset

I går var det vårruset här i stan. Jag skulle inte gå... trodde jag. När klockan var halv fem så ringer mamma och frågar om jag kan hoppa in och gå med henne. Hennes kompis har fått förhinder.  Jag tvekade lite först eftersom jag kännde att jag hade världens förfylning på gång... men jag bestämde mig att följa med iaf.
Det skulle jag inte gjort...... när jag hade kommit hem och duschat så slog det till. Det värsta fökylningen på länge.... och självklart feber. Det är inte ofta som jag är så här sjuk. Och det suger som fan.  
Inge kul...
Jag har inte tid att vara sjuk. Det är för mycket som händer den här veckan..... Jag skulle ha träffat min lärare till lunch och i kväll är det bowling med damklubben. Jag verkligen sett fram emot det.

Jag får se till att jag är bättre till helgen när det är image28.

Nu ska jag försöka att få i mig lite mat.... 

  



Strike

I kväll så ska vi ner till strike och bowla. Det ska bli kul. Vi känner inte riktigt för att festa men sen så vet man ju inte vad som händer... eller hur?   

I kväll är det även hockey... Sverige mot Kanada. Det kommer bli en spännande match. 
KOM IGEN NU GRABBAR! HEJA SVERIGE!   

  









Trodde jag inte...

Jag trodde inte att jag skulle börja gilla Amanda Jensen... ni vet, hon som kom tvåa i IDOL. Jag gillade henne inte när hon var med där men nu har jag lyssnat lite på hennes debutskiva och jag måste erkänna att jag gillar den.

Jag såg att det var några dagar sen jag skrev här... men jag har inte så mycket att berätta. Allt flyter på ganska fint. Saknar dock att umgås med min käraste... träningen är visst viktigare än mig och det finns inte mycket tid kvar på dagen sen att hitta på något med mig =(
Det löser sig säkert snart..... 
I morse så lämnade jag cykeln hemma och gick till praktiken istället. Kändes riktigt skönt och det tar bara 20 minuter. Helt oki.. =)

Vi hörs!

Puss & kram

Fredag!

Äntligen är helgen här och det är strålande väder dessutom. Det ska vara kanon väder hela helgen.... grilla, grilla och grilla lite mer tror jag nog haha
Klockan närmar sig 12 och jag får strax sluta. Skönt! Jag ska träffa Tina och gå och shoppa lite.... eller rättare sagt, Tina ska shoppa.... jag tittar på. Min veckobudjet tillåter mig inte att shoppa.... men det gör inte så mycket. Jag kommer snart i alla kläder som jag har hemma. Jag mätte mig i går och upptäckte att 4 cm från midjan är borta. Jag tyckte väl att byxorna började sitta löst =D

Nu ska jag logga ur och gå ut till solen.

Puss & kram

Sommaren är här

Om man får tro SMHI så är sommaren här. När det har varit över 10 greder i 5 dagar i sträck så är det sommar. Där ser man. När jag kollade vädret i morse och såg att det ska bli upp till 20 grader och sol så valde jag riktiga sommar kläder.... en vit, kortärmad, stickad tröja, en ljusblå kjol och vita slip-in skor. Jag känner mig sssssååååå sommrig just nu. Ganska olikt mig... jag brukar ta fram sommarkjolen runt midsommar.
Under veckan så har jag jobbat in en minst en timme varje dag och ska även göra det idag. Jag hade tänkt att sluta redan kl 12 i morgon.
Jag är sugen på att grilla i helgen.... hmmm tror nog att det blir det. =)

Puss & kram

Försov mig

När klockan ringde i morse så stängde jag av den för att sen somna om... som tur var så sov jag bara i 15 extra minuter men ändå! Fick lite halvt panik.... men jag hann till parktiken i tid iaf. Jag träffade Anette när jag var kom ner till stan. Hon var på väg från jobbet och skulle hem och sova. Sov så gott!
När en börjar så slutar en annan.

Nu ska jag forstätta med mina fakturor.

Puss & kram


Drogtest

I går var jag iväg till previa för att göra ett drogtest. Det är ett obligatoriskt test om man vill jobba på ICA. Ett vanligt urinprov tänkte jag... inga problem. Fast det fanns ett problem... det stod en tjej i 40 års åldern och tittade på mig medans jag skulle kissa. Hon skulle hålla koll så att jag inte smusslade med provet. Jag håller inte på med sånt skit... inge bra grejer. Min enda drog är käleken till min älskling och till mina närmaste.   
  

Annars så har jag kommit in på kundfodringar på min praktik. Sitter och skickar ut fakturor till butikers kreditkunder. Det verkar riktigt kul... när allt går som det ska. Idag så var en kreditfil inläst två gånger så beloppet på fakturorna var dubbelt.... det var inge kul att sitta och fixa till det manuellt. men men jag lärde mig mycket.
Jag och min handledagre gick igenom mina tider i sommar. Jag fick ledigt en vecka så jag och Patrik kan hitta på något.
Vi kanske kan åka någonstans.... hmmm

  





Ny bakat bröd

Medans alla andra gör sig redo för krogen så har jag varit duktig och bakat bröd.... jag blev så sugen på det när jag cyklade hem från praktiken. Kvällen blir lugn för min del. Patrik är ute med jobbet och Tina kommer över runt åtta tiden. Vi ska käka lite tacos och glo på tjejfilm. I morgon däremot... då ska det bli festa av. Micke och Emilia ska ha fest och Anders från norrland har kommit ner.... då kan allt hända. haha

Nu ska jag kolla om brödet har svalnat så jag kan smaka lite. Mums

Puss och kram


1 Maj

Gårdagen blev inte riktigt som planerat men kul hade vi i alla fall. Vi grillade här hos oss och tanken var att vi skulle åka vidare till klockartorpet... men vi blev kvar. Vi drog i väg till vasastaden till en annan fest runt elva tiden men vi var knappt där i tio minuter innan vi gick ner till stan istället. Hamnade till sist på Å och hade riktigt trevligt. Anneli blev ganska rund under fötterna.... oj oj När vi åkte hem skulle hon tillbaka till vasastaden. Undrar hur det gick?? hmmm jaja.. kul hade vi.

Idag blir det ganska lugnt. Jag ska plocka lite här hemma och när Patrik kommer hem från jobbet ska vi åka till min farbror Lars ute i Strömsholm. Han fyller år och vi åker alltid dit och grillar.... han är en riktig grillmästare!
Nu ska jag hoppa in i en dusch.

Puss & Kram