JJJAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Jag fick jobbet!!!!

Den 15 februari börjar jag som vikarierande ekonomiassistent på Dustin AB!!!

Dom tycket att jag var en toppen tjej och ville gärna ha mig!

I kväll blir det fira kan jag lova. Har precis lagt champagnen på kylning.

Åh jag är sssssååååååå glad! :D


Intervju i Stockholm

I går var jag i Stockholm på intervju. Efter försenade tåg och framflyttad intervjutid så är jag riktigt nöjd. Jag missade bussen på morgonen och jag tror att det var ödet. Jag träffade en kvinna som jag började prata med och det visade sig att hon var ekonomichef på ett företag i Stockholm och även hon var på jakt efter en ekonomiassistent. Tekniskt sett så hade jag en jobbintervju på tåget. :)
Jag skulle höra av mig om jag inte fick det andra jobbet som jag skulle på intervju för.
Snacka om tur!

Eftersom min intervju hade blivit framflyttad i 2 timmar så ringde jag och väckte Louise sen tog jag t-banan till henne för lite frukost/lunch.
Hon följde med mig sen till intervjun. Vi skulle in till city sen och spana. Vi hade en jätte trevlig dag. Det är alltid kul att träffa Louise.. synd att det inte ske så ofta som man vill.

Intervjuen gick bra och jag är som sagt nöjd. Nu hoppas jag bara att jag får ett positivt svar, vilket jag ska få idag. :S


Håll tummarna för mig! Jag behöver verkligen det här!!!


Det snöar.... som f*n!!

Nu snöar det igen... och det är inte lite snö som kommer. SMHI räknar med 10-15 cm under dagen.

Jag börjar bli riktigt trött på all snö nu... vill ha sommar. :( ja ja, inte mycket att göra.
Hoppas bara att tågen inte blir försenade i morgon när jag ska till Stockholm och hälsa på Louise.

Kryssningen var riktigt trevlig. Det var jag, Evelina och hennes grabbar Rasmus och Emil som åkte till Helsningfors. Det var lite bråk men allt gick annars hur bra som helst. Grabbarna var jätte duktiga och lyssnade på både Evelina och mig.

Lite bilder från första kvällen.










När vi kom in till Helsningfors så upptäckte vi ganska snabbt att dom öppnar inte butikerna förrän kl 12 på söndagar. Så det blev inte mycket shopping men det gör inget. Jag hade fullt upp att inte förfrysa... det var svin kallt. Jag hade ingen känsel i benen när vi kom tillbaka till båten. Efter att ha vilat lite gick vi och badade. Det var uppskattat av grabbarna och jätte skönt. Vägrade nästan kliva upp ur bubbelpoolen. :)

När båten la ut var det dags för buffé.
All you can eat, I like!
Tyvärr var det även All you can drink... oj oj, sånt är farligt. Vinet var supergott... lite för gott kanske. :D






Som sagt... All you can drink haha


Man måste bjuda på sig själv ibland :D


Vi blev ganska runda under fötterna.... men vi hade jätte kul!

Tack Evelina för en rolig kryssning!!



Helgen är här....

... och jag hoppas att den blir underbar.

I morgon åker jag, Evelina och hennes 2 barn på kryssning till Helsingfors. Om allt går som planerat så kommer vi att ha en helt underbar resa.
Evelina är självklart orolig över att en av hennes söner kommer att få spel och allt kommer att vara förstört men jag är lite mer optimistisk av mig, det kommer att går bra. Jag är den lugna av oss och har självklart en plan hur vi kan gå runt alla eventuella problem.
Jag har kollat mycket på "Supernanny" på tv nu när jag har varit hemma så jag har lite trix i skjortärmen... hehe

Åh suck... det lät nästan lite patetiskt..... "jag har inga egna barn men ändå kan jag lösa problem" hmmmm.
Jag har en massa syskonbarn och även varit nanny i USA... jag tror nog att jag kan hantera en jobbig unge i 36 timmar. Han kommer att älska mig när den här resan är över. Det är målet!!!

Det händer ganska mycket runt mig just nu... tyvärr så kan jag inte gå in på det just nu. Jag vill inte ha några negativa tankar eller reaktioner runt mig nu som kan störa.

Jag vet att det är vissa som läser min blogg och som mer än gärna vill tycka till om mina val i livet. Jag orkar inte höra deras svar på det jag ska göra då dom själva inte riktigt följer sina egan råd ibland... dom säger en sak en gång, "gör inte så, gör så här..." och bara några månader efter gör dom precis samma sak som jag gjorde. Lite dubbelmoral kanske...

Det som kommer att hända är för mitt eget bästa. Jag har det fulla stödet jag behöver från dom som verkligen älskar mig och det är det som räknas. Om ni verkligen känner mig så vet ni vad jag har gått igenom och vet vad jag kämpar emot, jag skulle må så mycket bättre om jag visste att jag har ert stöd!

Dags att sova nu!


Taylor Swift - Love Story

En ny favorit! Hela skivan är helt underbar!!


Underbar dag

I dag har jag haft min brorson Elias här hela dagen. Vi har spelat wii, xbox, kollat på film, ätit pizza och mysigt i soffan. En helt undebar dag. :D
Det bästa av allt är att han tyckte det var jätte kul. Han sa "nästa gång kah kommer så kan jag sova över".
Mitt hjärta smälte!!!
Blir så glad att han gillar att vara här och umgås med gamla faster Anna.

Han mamma Kicki kom och hämtade honom halv sex.

Jag har äntligen fixat en kalender. Det behövs nu när det "nya" livet har börjat.
Ut med det gamla som inte fungerar och in med det nya som förhoppningsvis fungerar bättre. :)

I morgon ska jag träna med Evelina på Njoy. Dom har "gratis prova på" just nu och tänkte passa på att testa deras gym. Sen ska vi springa på stan och shoppa lite... eller rättare sagt Evelina ska shoppa. Jag följer bara med som smakprov.


Dags att ta hand om disken och sen söka jobb.

Ha en trevlig kväll!


Måndag igen

Helgerna går alldeles för snabbt nu för tiden. Känns som att man inte hinner med något..
Nu är det iaf måndag igen. Ny vecka, nya utmaningar.

Dagen består av att städa bort det sista av julen. Gardiner ska bytas och tomtar ska bort. Ja jag vet att jag är lite sen men men... vem har bråttom?!? Inte jag :)

Halv fem är det dags att träna. Aerobic Strip och Aerobic Dance står på schemat. Ska köra ett dubbelpass idag. Jag måste skärpa mig när det gäller träningen. Nu går det väldigt långsamt och jag erkänner att jag är lite lat... och ger även upp ganska fort om det inte går som jag vill. :(

Jag beundrar dom som har disciplinen till att träna varje dag, oavsett om dom vill eller inte. Bra jobbat säger jag bara och ge lite av er disciplin till mig. Jag behöver den verkligen!

Jag beundrar alla som ger allt för sitt mål... även om jag kanske inte håller med i alla beslut och mål som alla har så tycker jag iaf att det är beundransvärt!


Söndag...

Jaha, då var helgen över. Den har varit ganska lugn.

I fredags träffade jag Anneli och lilla Alicia på stan för lunch och fika. Det var väl första gången på 3 år som hon och jag träffades själva. Vi rensade mycket och det blev en hel del uträtt. Fick även se en sida som jag inte sett förr, vilket var trevligt.

Efter att vi hade gjort några ärenden på stan så åkte jag till mamma för pannkakor. Det var sssååå gott, länge sen sista. Mumsis!
Passade på att klottra lite på lilla Elias gips. Han är gipsad ända upp till axeln, stackarn.
När jag kom hem sen så bytte jag bara skor och gick över till Eve för att planera kryssningen nästa helg och dricka lite vin.
Det blev lite för mycket vin och jag var inte den piggaste på lördags morgonen. hehe Patrik åkte i väg och tränade så jag kunde ligga hemma i fred och må dåligt.
På eftermiddagen drog vi ut till hälla och handlade lite. Nya blommor, öl och uppladdningsbart bateri till xboxen hittade vi.

Planerna för lördags kvällen var att gå ut och äta med Adde och Eve. Men eftersom Adde hade jour så blev det spelkväll hemma hos oss ist. Även Masen hängde på. Vi spelade Monopol men efter en och en halv timmes spel blev jag och Eve uttråkade och gav upp. Det slutade med att Patrik och Masen spelade till tolv innan dom gav upp.... då hade dom spelat sen kl 20. Snacka om att det tar tid att spela Monopol.

Just nu sitter jag och funderar lite över vad som händer runt omkring mig och hur jag ska hantera det. Vet inte om jag ska engagera mig så mycket. Jag ska bara koncentrera mig på det jag måste göra för att jag ska må bra... inte bry mig om att alla andra ska vara nöjda.

Jag anser att mitt välmående är viktigare. Eller???



Stackars Elias!!!

Min brorson Elias ligger på sjukhuset och väntar på att bli opererad. Han ramlade idag när han åkte skidskor på idrotten i skolan och bröt armen. Stackars liten!!
Det måste göra j**igt ont. När jag var 9 år så ramlade jag också på skridskor och fick en spricka i handleden... jag kommer ihåg hur ont det gjorde. Vågar inte ens tänka på hur ont lillen har.

Jag hoppas han blir bra snart.

I dag gjorde jag min andra dag som mattant, ska även vara där i morgon också. Är helt slut i både kropp och knopp. Jag är varken van att jobba så hårt med kroppen, tunga lyft och allt sånt. Jag är ju en kontorsråtta nu för tiden. Sen att gå upp så tidigt på morgonen är jag inte heller van vid. Åsa hämtar mig kl 6 på morgonen så det blir att kliva upp runt tjugo över 5.
Jag brukar annars inte rulla ur sängen förrän tio, halv elva tiden. hehe


Nu ska jag fixa lite mat. Patrik kommer väl hem från gymmet snart.


9 barn i 96 kvm???

Jag sitter och kollar på "Familjen annorlunda" på tv4 och en familj som bor i en 4 rums lägenhet på 96 kvm i Märsta, dom har 9 (!) barn. Snacka om trångt!!!

Jösses!

Helgen har varit bra. I fredags var jag bara hemma. Sanna kom över och kollade på Let´s Dance.
I lördags kväll festade jag med mina kusiner Eva och Åsa. Vi kom fram till att det var 6 och ett halvt år sen sist. Då var det fan på tiden.
Det var förfest med Singstar hemma hos en tjej som heter Sandra innan vi åkte ner till bmb. Jag åkte hem runt ett tiden.... hade fått i mig mitt vin lite för fort. ;)

Då kan ni nog gissa att söndagen blev lugn. Kollade på skräckfilm, "The Haunting"... vilket gjorde att jag hade lite problem att somna. Men jag kan rekomendera den.... riktigt bra!!

Idag har jag varit på Aerobic Strip på njoy. Gud vad kul det var!!! En gång i veckan i 10 veckor. Kommer att vara en fulländad strippa efter det här :D

Jag var även ner till stan och träffade Evelina. Vi var och betalade inför kryssningen den 23 januari. Det blir jag, Evelina och hennes två bran, Emil och Rasmus. Kommer bli super kul!!

Annars så händer det inte så mycket.... jo i morgon ska jag extraknäcka som mattant igen. Pengar kan man alltid behöva. :D

Nu ska jag återgå till "Familjen annorlunda".


Jösses vad kallt!

Nu är det tamefan kallt! När jag skulle till gymmet i morse var det -21,8 grader. Jag skulle ha gått dit men det var för kallt, fick bli bussen ist. Jag körde bara kondition idag, måste hålla värmen uppe... var stel som en pinne. 30 minuter cross och 40 minuter på bandet. Jag är nöjd.

Om en liten stund kommer mamma och hämtar mig. Vi ska ut i kylan och handla lite. Långkallingar, dubbla strumpor och tjocka tröjor har jag dragit på mig och bara jag kollar ut genom fönstret så börjar jag frysa.
Ska nog hälla i mig en varm kopp te innan jag åker.


Uppsagd

I dag har jag varit hos konkursförvaltaren och blivit uppsagd från och med den 4 februari. Skönt att få det gjort. Nu vet jag när jag kan vara tillgänglig för ett nytt jobb. Dessutom så får jag garantilön för januari.. slipper oroa mig för pengar och stressa med att skaffa nytt jobb.

Nytt jobb är självklart prio 1. Att gå hemma suger otroligt mycket!

Orkar inte göra det nå mer, tråkigt.

I morgon ska jag ner till arbetsförmedlingen med lite papper från förvaltaren. Det är mycket att tänka på och mycket papper som ska skrivas på och skickas in till advokater och myndigheter. Jag hade ingen aning om att det är länstyrelsen som ska ha min anmälan från arbetsförmedlingen. Det är tur att advokaten var snäll och förklarade allt.

Nu ska jag dricka lite kaffe och kolla om det finns några intressanta jobb på markanden. :D


Välkommen 2010!

Då har vi ringt in det nya året, blivit av med baksmällan och kan äntligen röra på sig utan att bli lillamående. Så kan man beskriva gårdagen. Dagen efter är aldrig rolig. Jag hade bara lite huvudvärk när jag vaknade och var mest seg resten av dagen. Vissa hade det mycket värre...
Stackarn Patrik var tvungen att jobba... jag led verkligen med honom.

Nyårsafton blev lyckad. Det var jag och Evelina som höll i allt. Vi var 18 personer som åt. God 3 rättersmiddag, fördrink, snaps till maten.. ja vi har tänkt på allt. Kvällen bjöd också självklart på sedvanliga beteenden som tillhör nyår. Fylla, spyor, otrohetsanklagelser, bråk... men till 98% av kvällen var super kul!

Tack alla för att ni kom och jag hoppas att ni hade trevligt!
Tack Evelina för att vi fick ha festen hos dig!

Av någon konstig anledning så har jag inte tagit ett enda kort efter middnatt... men det här kan jag iaf bjuda på.
       

Ber om ursäkt för den lite dåliga kvaliten... man är inte så stidig på handen när man fått i sig en massa alkohol. ;)

Nu ska jag gå på bio med min bror Mattias och hans son Elias. Alvin och gänget 2 blir det. Det var jag som ville se den först och det var inga problem att få med mig någon. :D