Aj...

Jag tror att jag har fått urinvägsinflamation... det svider när jag kissar. Jag verkligen hatar att ha det. Som tur är så är det två år mellan gångerna men ändå...... det är inge kul.   

Nu ska jag hälla i mig en jävla massa c-vitamin och vatten, förhoppningsvis så funkar det och jag slipper gå till läkaren och på penicillin. Jag vill ju gärna bli bra så att jag kan jobba i helgen. 

  

Sluta tidigt....

Idag fick vi sluta redan vid lunch... nice. Patrik har varit gullig och tvättat nu på förmiddagen och då kan jag vara snäll och vika skiten.. jag menar tvätten   .

Vad ska jag göra sen då??? Jag gjorde alla uppgifter i skolan, så det är klart. Kanske träna?? Men jag vet inte om jag vågar. Jag har världens förkylning och ont i halsen....... jag kan kanske gå ut och gå en rask promenad iaf. Det är ju bättre än inget.

  

Snö???

Vilket konstigt väder vi har... det har snöat i natt och för en stund sen så snöade det igen. Det är ju nu som det ska bli bättre väder tycker man ju. hmm..... det är inte lätt att förstå hur vädergudarna tänker.

Idag är jag ledig.. men samtidigt inte. Jag ganska mycket skolarbete som jag inte hann göra i helgen. Jag har bara mig själv att skylla.. 

I måndags fick jag äntligen mina piller..... Thermacuts. Jag hoppas att dom funkar. Jag har läst andras bloggar och kommentarer ang dessa piller och dom verkar funka. Jag har tagit pillerna i tre dagar nu och jag ska erkänna att jag känner inget sug efter godis eller att små äta längre. I går kväll var jag inte ens hungrig.
Jag hoppas verkligen på det här.

Nu är det dags för lite lunch. Lite mat åste jag iaf få i mig....

  


Proffs

Idag kom Pia och Magnus till vår klass. Dom var med och utformade SPCS, det vanligaste bokförings system som sveriges företagare använder sig av. Vi ska ha Magnus de 4 första lektionerna och Pia i de 4 sista. Dom verkar väldigt duktiga och det märks att dom är proffs. Helana är helt lost när det gälle rSPCS om man jämför med Pia och Magnus. Det är sssssåååååååå skönt att h en lärare som vet vad han snackar om och som tar det lugnt. Det är ju inte så lätt för oss som aldrig har gjort detta förr.

Puss & kram

Elias 7 år!

Min älskade brorson Elias fyller 7 år idag. Jag kan inte fatta att tiden går så fort. När han föddes bodde jag i usa.... att det är så länge sen?!?!?
Jag var över på kalas tidigare i dag. Det var riktigt kul. Elias mamma kom med sin familj, storebror Patrik var där med lilla Emma, mormor kom också. Det blev mycket tårta och kaffe.

Just nu så sitter jag och Anette och dricker varsin drink. Vi ska strax åka ner till konrad och dansa lite. Det kommer att bli kul... vi har ju alltid kul!!!

  

R.I.P

En super snygg och bra skådespelare försvann i går. Dom tror att han tog en överdos med sömntabletter... jag undrar varför han gjorde det... Varför ville han inte leva längre??


Rest in peace Heath Ledger!
image8

Mums

Mina muffins blev super goda!
Fan va duktig jag är   

  


mmm muffins

I dag är jag nästan helt ledig. I morse var jag i väg till komvux och gjorde excel provet som jag har väntat på att få göra. Helt ärligt så tror jag inte att jag klarade det. Jag fattar inte varför man ska ha en jävla massa formler bara för att räkna ut ett tal.... ja ja. Det är tur att jag inte får ett betyg som följer mig genom hela utbildningen.

Nu är jag iaf ledig resten av dagen =)
Det bästa med att vara ledig är att man kan göra vad man vill. Jag har precis bakat muffins.... jag blev sssssååååå sugen på muffins när jag satt och kollade på Rachel Ray på tv3. Hon skulle baka kakor och då vattnades det i munnen. Det är tur att jag ska träna ikväll...

Nu ska jag dricka kaffe och äta en muffins.

  

SPCS

Idag håller vi på med SPCS i skolan. Det är ett bokföringsprogram som nästan alla företag i Sverige använder sig av. Det är ju inte det enklaste programmet precis.
Vår lärare Helena är strulig som vanligt och valde att visa oss hur vi skulle göra.... i klassrummet utan datorer! Sen fick vi gå in i datasalen och försöka själva! Det hade väl varit bättre om hon hade visat oss när vi alla satt framför varsin dator!!!!!
Åh va trött jag blir..... vi har precis börjat och vi ska gå på lunch strax. Hur mycket kommer man komma ihåg när vi kommer tillbaka om en timme?
*suck*

Puss & kram

Kroppen mår bra...

Va skönt det var att åka iväg och träna. Kroppen mår verkligen super bra nu... jag hoppas att jag känner likadant i morgon. Bräd passet var inte det roligaste.. det var ganska virrigt och det fanns ingen tråd i övningarna. Tjejen som höll i passet sa i början att det var nya övningar men jag tycker att hon kunde ha gjort det bättre.
Mina nya skor var jätte sköna att träna i... jag fick inte ont någonstans.
Nu har jag precis ätit lite mat och ska lägga mig i soffan och kolla på Simpsons.

  

Nya skor

Måndag... det betyder kommunikation lektion och halvdag i skolan. Skönt... Vi fortsatte att parta om att söka jobb och granskade platsannonser. Till nästa vecka ska vi ha skrivit vårat personliga brev. Tur att jag redan är klar med itt... jag ska bara skicka över det till min lärare.

Efter skolan började jag in jakt efter ett par tränings skor... vilket inet var det lättaste. Det finns hur ånga bra skor so helst. Till slut så hittade jag ett par Reebok för 499:- som passade bra... och nu ska jag strax åka ner till friskis och kolla om det var ett bra köp. I dag står det bräda på schemat.

  


Gårdagen

Min bio kväll med Anette i går blev super lyckad. Vi såg "We own the night" och den var verkligt bra. Under filmen så satt vi och sippade lite eget dricka... jag hade vin och Anette hade sprit.
Snacka om ett annorlunda biobesök   

Efter filmen så gick vi vidare till Sky bar och tog ett glas vin. Min bror och en vän till honom kom även förbi och sa hej. När klockan närmade sig ett fick vi för oss att vi skulle gå till konrad och dansa lite.... det var inte direkt mycket folk där men kul hade. Efter stänging blev det mat på saffets innan jag satte mig på bussen hem. Hela vägen hem pratade jag med Tina som hade en riktigt tråkig kväll... Per var en idiot som vanligt. Jag tror inte att det kommer att hålla mellan dom så länge till om inte Per skärper sig.. det är vad jag tror iaf. Ja ja... jag hoppas att det löser sig så småningom.
Patrik hamnade på efterfest hos Niklas och kom inte hem förrän runt fem tiden.... då sov jag som en stock.

Tack Anette för en roligt kväll!!!!!!

  

Tjej date

I kväll har jag en date med Anette... vi ska gå på bio "We own the night".
Den verkar riktigt bra. Vi är lite busiga... vi ska smuggla in lite vin till popcorna hehe. Dom smakar bättre då! *asg*
Sen får vi se vad som händer. Vi åker väl upp till skybar och tar en drink, sen kanske vi går ut... vi får se.

Anette verkar ha lite problem med vad hon ska ha på sig.... jag ska hjälpa henne.

Puss & kram

Yeah!!!

Idag fick jag äntligen tillbaka csn... det har varit två tuffa månader utan det. Nu mår jag lite bättre iaf.   
Just nu väntar jag på att tvätten ska torr sen ska jag åka ner till stan och köpa ett par nya jeans.... jag behöver verkligen det. Sen tänkte jag gå förbi hälsokostbutiken och kolla vad dom har för roligt. 

  

Kommentarer

Jag lästa några kommentarer som jag hade fått på ett inlägg.... att jag skulle lära mig att skriva eftersom jag råkade särskriva på ett ställe och sen att jag visst tyckte att det var jobbigt att ta bort julgranen. Varför hänga upp sig på det??? Jag är dyslektiker och vet att jag har ett problem stavning och särskrivning. Jag tcker inte att man ska kommentera hur andra skriver förrän man vet hur dne personen är.
Om du har en kommentar om det så tycker jag att du/ni kunde ha skrivit ert namn så att jag vet vem jag ska ringa till när jag behöver hjälp med stavningen!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Annars kan du/ni vara tysta!

Tack

Gillar inte det jag ser

Nu börjar jag bli riktigt trött på den jag ser i speglen.. jag äter rätt och tränar minst två gånger i veckan men jag ser inge resultat. Ja jag vet att det tar ett tag innan något händer och jag vet att jag kanske borde träna mer men ändå...låt mig få klaga lite i alla fall!!!!!!!
Jag har lovat mig själv att jag ska gå ner minst 10 kg till sommaren.... jag vill verkligen fixa det. Det skulle ju t o m vara super om ja lyckades gå ner mer. Bara min jävla förbräning kommer igång....
Just nu så trivs jag verkligen inte med min kropp.... jag känner för att låsa in mig och inte vistas ute blad folk förrän jag tappat lite och inte känner mig som en häffaklump.

Nu ska jag gå ut och gå i två timmar.... får se om jag mår bättre av det..

  

Trött

Gud vad trött jag är. Jag kunde inte somna igår... sist jag kollade på klockan så var den halv fem. Det är ju tur att vi bara har halvdag i skolan.
Nu väntar min klasskamerat Anna på mig. Hörs senare

Puss och Kram

Känns bra...

Känslan jag hade igår efter skolan finns förtfarande kvar. När jag gick upp i morse så gick jag rakt på skol böckerna igen... jag gjorde fler uppgifter i boken.. börja bli en skol nörd på riktigt nu. 
ja ja... jag lär mig iaf och känner att självförtroendet växer.  

Nu ska jag strax börja plocka bort granen... Parik tycker att det är dags att göra det. Fast han är inte hemma och hjälper till.... 
vad säger man?!?

  


Back to school

Då har skolan börjat igen. Jag såg inte riktigt fram emot det i mosre när jag vaknade men det gick faktiskt väldigt bra. Nu har vi nämligen börjat med manuell bokföring. Det kan jag redan!!!  
Nu kom den känslan som jag har letat efter... att det är roligt att lära sig. Jag är inte förvirrad längre. På eftermiddags lektionen fick vi börja med några uppgifter... det gick så bra för mig att jag "sprang" vidare snabbare än alla andra.... gud va skönt! Nu är jag inte helt lost!!

När jag kom hem så kände jag mig för första gången som en student. "Jag ska göra mina läxor först innan jag gör något annat". Vilken liten nörd jag är... jag bara hppas att känslan sitter kvar nu. Då kommer allt att gå perfekt.   

Jag bråkade lite på Kristin och Anneli idag ang pengarna som jag la ut inför nyår. Jag ligger back på mitt konto och vill verkligen INTE att banken ska ta ut övertrasserings avgift... jag känner inte för att betala mer än vad jag ska bara för att dom inte har betalat mig. Anneli förstod mig och var över med pengarna.. men jag får väl vänta tills Kristin får pengar den 18:e....... man kan ju hoppas att hon kanske hittar en peng i någon ficka innan dess.

Nu ska jag sova!

Puss & kram

Trodde jag aldrig....

....att man kan få träningsvärk av att spela wii. Jag har ssssåååå jävla ont i armarna nu.   Det var inte så farligt i mors utan det har blivit värre framåt kvällen... Fast iof så kan man ju använda sig av wii för att träna. Det skulle va något.

Jag har jobbat idag.. det sög som fan! Ursäkta ord valen men det var verkligen inte kul att jobba. Jag börja bli så trött på mitt jobb. Men jag ska bara jobba tre helger till sen går jag ut på praktik genom skolan... då tänker jag inte jobba! Då ska jag bara njuta av att vara ledig helgen.

Ikväll så har jag varit hemma själv och bara slappat. Jag kollade på Sagan om de två tornen och passade även på att sy lite på en tavla till min systerson. När jag är klar med den så har jag en till som är till min systerdotter.
Jag hade tänkt att även kolla på country music award.... men då kom Patrik hem. Han gjorde dock ett misstag... han hittade dans på tv    och nu är han fast.

Jag ska nog gå och sova snart tror jag.

Puss & kram


Wii

Nu är jag inne på min tredje dag med mina dagliga promenader.... jag vet att det låter löjligt men det känns jätte bra i kroppen nu när jag verkligen rör på min i minst en timme varje dag. I går hade jag träningsvärk på framsida lår men det är borta idag.
Idag så ska jag och Åsa gå ner till friskis och fixa mitt kort som strular. Så det blir en promenad där.

Ikväll ska jag till brorsan och spela wii och dricka öl... det ska bli kul. Jag har testa wii på jobbet men aldrig fått chansen att verkligen spela. Elias är oxså hemma hos brorsan. Det blir kul att träffa honom... han har säkert gjort en lista på vad han önskar sig i födelsedagspresent. Funderar om jag kanske ska gå dit oxså. hmmm fast det är ju på andra sidan stan. Det krävs att tänka på.

Nu ska jag ta en kopp kaffe till och kolla klart på Family Guy inna jag ska gå.

Puss & kram

Dag 1

Vad duktig jag känner mig nu. Jag tog en promenad över till mamma, det är drygt 4 km (cykelvägen) dit. Det tog ungefär 40 minuter, men jävlar va kallt det blåste. Jag har ju lovat att jag ska ta en promenad på minst 30 minuter per dag så det blev en bra start. En av mina nyårslöften är att jag ska gå ner minst 10 kg till sommaren. Om jag bara tar mina promenader varje dag och tränar så tror jag att jag kommer att fixa det.    

Just nu så slappar jag lite i soffan men jag ska snart laga mat. Patrik jobbar kväll så jag får bestämma själv vad jag ska äta... hihi Sen måste jag plugga... jag har ju inte riktigt haft tid med det under mellandagarna. JAg vill inte men jag måste. *suck*

Puss & kram

Gott Nytt År!

Då var det ett nytt år... jag hoppas att det blir ett bra år.

Festen igår var lyckade ända fram tills Per blev tokig. Någon hade visst spillt på förstärkaren, jag tror att det var Per själv som hade gjort det, och Per blev tokig. När jag gick fram för att kolla så puttade han mig så att ramlade på golvet och gjorde illa mig... sen slog han Johan och bråkade med alla. Inte långt efter det gick vi hem.

Jaja... det är ett nytt år nu och jag tänker göra det bästa av det!

Puss & kram
image7