Ekomonistyrning...

I dag har jag varit ledig från skolan... lärarna skulle på någon kompetensutbildning. Hela förmiddagen och fram till 3 tiden så har jag pluggat ekonomistyrning.... vi har prov på tisdag. Jag ser inte fram emot det.... jag måste få godkänt på provet.... om jag inte får godkänt i kursen så måste jag gå om den nästa år. Man får inte göra om prov utan man måste gå om... låter löjligt men det är den bittra sanningen.
Jag tog en promenad på en och en halv timme... det kändes bra. Jag lämade till och med mobilen hemma. Jag rensade hjärnan ganska bra, det fanns lite för mycket där uppe och det kändes skönt att rensa lite.

Nä nu ska jag återgå till tvn.... min bästa vän när Patrik lämnar mig på kvällarna.

Puss och kram


jaha

Då var helgen över och det var måndag igen. Helgen var riktigt rolig. Vi var på Halloween fest i lördags ute i Hallstahammar. Det var Carro och hennes syster Johanna som hade fixat. Bra jobbat brudar =)
Det var runt 80-90 personer där och alla var utklädda till något... det var ett krav. Det bjöds på Chili con carne och vin eller öl till maten. Jag är inte så förtjust i chili men det var super gott lantbröd till som jag åt en jävla massa av hahaha
Jag lärde känna en massa nya människor och Patrik träffade på några gamla skolkamerater som han inte har sett på flera år.
Det enda som jag inte gillade på festen var bandet. Dom spelade bara rock musik... vilket inte var så roligt.

Fast det bästa var nog Tomas i sin Kycklingdräkt.... så söt!!! =)
image5

Så här såg jag och Patrik ut. Snygga eller hur =)

image6

Då var det klippt..

Nu har jag äntligen varit och klippt mig. Det blev en pagefrisyr... super snyggt tycker jag iaf. Jag passade även på att färga håret brun igen... det är ju höst nu och då pasar det bättre med mörkt hår.

Nu väntar jag på att storebror ska komma.... jag börjar bli hungrig.


puss

image4

Helgen är här

Äntligen fredag och helgen är här. I kväll kommer storebror över. Vi ska käka pizza, dricka öl och spela xbox haha. Jag vet inte om jag kommer att bjuda in fler.. det var bara tänkt att vi skulle ta det lugnt. Vi får se vad som händer.

För några dagar sen så fick vi veta att dom ska höja våran hyra igen... det suger lite grann kan jag säga. Dom höjs efter nyår och sen kommer dom med all säkerhet att höjas mer i sommar. Jag och Patrik pratade lite om det igår och vi funderar på om vi kanske ska sälja.... det är för fan billigare att bo i en större treaoch hyresrätt på Hammarby. Jag ska kolla runt om man kanske kan få en värdering på lägenheten, man vill ju gärna veta hur mycket jag kan få.

Nu ska jag åka ner till stan och klippa mig. Vi ses.

Puss och kram

Nu börjar det...

I dag har vi haft ekomoni hela dagen.... eller rättare sagt så har vi haft kalkylering. Och det finns bara tre ord som beskriver mina tankar "jävlar vad svårt". Herregud va mycket att räkna och som man sen dessutom ska komma ihåg. Vid lunch så var jag haelt slut i hjärnan... jag upptäckte ganska fort att det här är något jag behöver hjälp med. Vi ska ha två tentor i ekonomi i november så det blir att plugga häcken av mig... om jag inte klarar tentorna så måste jag gå om kursen..... nästa år!!!!!! Det finns ingen chans att bara skriva om tentan, utan man måste gå om kursen. Stenhårda bud!!!

Hjärnan är ganska trött nu men den mår nog bra i morgon. En annan som jag hoppas mår bra är Anette. Hon har fått sina boobs och jag hörde från Patrik att allt gick bra.

Sova nu... puss


Hjärnan börjar bli trött..

Va trött jag börjar bli i hjärnan nu... jag har suttit med excel övningar sen halv tio i morse. Jag tror nog att jag fått in alla formler nu... fast det skulle inte förvåna mig om allt har fösvunnit ur min hjärna tills i morgon. haha så typiskt för mig.. =)

Jag och Emilia ska börja träna nu på friskis & svettis. Det var tänkt att vi skulle börja idag när vi båda är lediga men jag har inte fått tag på Emilia..... Hon blev kanske tvungen att jobba iaf. Jag vet att jag är lite mesig.. men jag vill inte gå och träna själv.. det är ju inge kul. Jag hoppas Emilia ringer snart så kan vi kanske ta ett sent pass. Annars så ska jag ner dit i morgon och fixa kort och allt sånt.

Nu har Anette åkt ner till Falköping för att göra sin bröstoperation... jag hoppas att allt går bra! Jag håller tummarna för henne.

Puss


En avslappnad helg.

Rubriken säger allt.... helgen var väldigt avslappnad. Jag jobbade både lördag och söndag, hlet oki om jag ska vara ärlig. Det var lugnt med kunder så jag passade på att bygga om lite på hyllorna.. som jag alltid gör =)
I fredags var några kompisar över. Vi drack lite och spelade spel. Det var trevligt. På lördagen efter jobbet så skulle jag och Patrik vara barnvakt åt Emma... och det var ganska enkelt. Hon sov innan klockan var sju hehe. Storebror Patrik och Maria kom hem vid halv två-tiden... Dom hade haft kul på ABB Arena invigningen. Kul för dom! =)

Måndag då... jag har varit i skolan idag och nu börjar det verkligen hända saker. Jag har ganska mycket som jag måste plugga på inför data lektionen på torsdag..

Ses sen


Kan inte sova....

Jag vet äntligen vad jag ska prata om i morgon på kommunikations kursen.... jag ska prata om Simpsons i 5 minuter. Det kan ju inte vara så svårt.. eller?? hehe
Jag var riktigt trött vid tio tiden men det gick över och nu kan jag inte somna över huvudtaget... lite irritrerande. Jag ska ju upp om 5  timmar.
I morgon bitti så släpps biljetterna till melodifestivalen... jag hoppas att jag har fått in all apengar på kontot så att jag boka biljetter till mamma, pappa, Mattias, Elias och mig. Patrik ska inte följa med... det är ju gay med melodifestival!! Det är ju as roligt!!

nä jag ska försöka sova igen nu!

Trötter....

Det finns en sak som jag inte riktigt kan förstå.... jag är trött hela tiden. När jag kommer hem från skolan så måste jag ta en tupplur för att jag inte ska somna vid sju tiden på kvällen. Jag tyckr att jag sover dom timmar som jag ska varje natt men jag blir inte piggare..... Är det så här det är att bli gammal???? jaja..
Jag har precis kollat på Deperate housewife... jag brukade inte kolla så mycket på det förut men nu börjar det bli spännande och då måste jag hela tiden se nästa avsnitt...
Patrik är nog på väg hem nu... han har varit hos Micke och kollat på hockyen, dte var VIK - Leksand ikväll och Leksand vann med 3-1... det är tur att Patrik inte är ett hockyefreak... annars hade han nog varit jävlig förbannad nu.

Jag kan höra hur min säng viskar efter mig nu.... jag ska pussa kudden lite nu.

God natt

Va drygt....

Jag gick upp kvart i sju i morse, precis som jag brukar göra när jag ska till skolan. Åker iväg till skolan och kommer dit vid kvart över åtta....... då visar det sig att jag inte ska ha någon lektion på morgonen. Det är bara halva klassen som har det.... fan va drygt. På eftermiddagen ska vi ha data... men jag orkade inte vänta i 4 timmar på det så jag åkte hem. Jag har ju uppgifterna hemma så jag kan träna.

Jag funderar på vad jag ska vara på halloween festen... jag kan inte bestämma mig. Det blir väl att åka till stockholm och kolla vad som finns.
Nu ska jag dricka lite kaffe tror jag.. =)


fan va tiden går fort!!!!!

Snart helg IGEN!!!!! Jag hinner ju för fan inte med.... jaja..
I går var jag ledig. Jag hade gjort en massa planer... jag hade tänkt att tvätta fönsterna och byta gradiner, tänkte även dammsuga men hann jag med det... nej. Efter jag hade käkat lunch och sparkat i väg Patrik till jobbet så satte jag mig framför datorn. Jag skulle bara kolla mailen men fastnade som vanligt framför feaceboo.... och där satt jag. När jag helt plötsligt kollade på klockan så var den halv fem och jag fick lite små bråttom. Jag skulle iväg med Jenny från Mary Kay på en "klass". Jag skyndade mig iväg till Jenny och vi drog i väg till köping vid 6-tiden. Det var riktigt intressat att sitta och lyssna på Jenny när och demostrerade. Man får in mycket info av att bara observera ett proffs.

Just nu så har jag data som vanligt på torsdagar... och det är lika tråkigt. JAg är redan klar med alla 8 uppgifter medans klassen är på uppgift 5 eller 6.... Ibland så tar det sån tid när Niclas ska gå igenpm allt.. speciellt när man redan vet hur man ska göra... men men.


Måndag...

Då var helgen över igen.... fan va fort tiden går numera. Det känns som att man inte hinner med något på helgerna. Jag ska försöka att summera.... I torsdags hade vi kick off med klassen. Vi började direkt efter skolan med lite dricka och salta pinnar( det skulle vara mer tilltugg men jag orkade inte släpa allt), efter det så gick vi till Piazza di spagna och käkade god mat. Sen var det dags för bowling på strike. Det var riktigt kul. Jag vann inte men det gör inget.
På fredagen sen så var jag bakis och bara slappade hela dagen.... det blir väl så när man dricker lite för mycket. Patrik har mobbat mig i flera dagar.....

I lördags så jobbade. Det var ganska mycket kunder men jag hann plocka mycket. JAg städade bland alla dammsugare och gjorde rent. Det var nog säkert 3-4 år sen någon gjorde så grundligt rent som jag gjorde. Det tog mig två dagar att få till allt, vilket då betyder att jag inte sålde så bra. Men det gör inget, jag får inte tjäna så mycker mer pengar om jag vill kunna ha kvar mitt csn. På kvällen sen så skulle vi ner till bishop med Tina, Per och Masen.... Vi sa att vi skulle åka ner runt 7 tiden men kom inte i väg förrän vid tjugo över åtta. Vi satt och väntade på att Tina och Per skulle bli klara. Tina hade atgit fram för mycket kött som hon blev tvungen att steka upp och blev då försenad... men men sånt händer. Väl ner på bishop så käkade jag, Patirk och Masen. Dom har super goda vitlöksbröd där kan jag lova.... mums!!! Sen skulle vi följa med MAsen till någon förfest men dom hade gått vidare när vi kom dit så vi gick till Tomas. Tina hade hört att han skulle festa..... men icke sa nicke. HAn stod och målade om sitt vardagsrum... hmmm... då började jag bli trött på att springa runt. Vi ringde till Anne-lie som satt och festade med Kristin.... men det var inge kul där heller. Jag måste påpeka att vi hade inget att dricka med oss...
 sen gick vi till Å.... och där var det fullt med folk och tyvärr inge kul. Vi tog en drink och sen åkte vi hem....

Ja det var väl en kort sammanfattning av helgen.

Kram

Kick off!!!!!

Då var det äntligen torsdag och helg i min värld. Jag är ledig nästan varje fredag. Idag efter skolan så har jag styrt upp en kick off för klassen. När vi har slutat kl 16 så ska vi dricka lite vin och umgås. Klockan 18 så har jag bokat bord på Piazza Di Spagna och sen blir det bowling runt åtta tiden. Det ska bli riktigt kul! Jag ser farm emot det.

Igår slappade jag mest. Jag var väl inte på det bästa humöret men ibland så får man ha en sån dag. Jag tvingade Patrik att fixa vårat trådlösa internet.... det tog lite tid men han fick ihop det till slut. Jag var iväg och handlade lite, var till systemet med Åsa och fixade vin till i dag. på kvällen kollade jag på 4 avsnitt av heros... jag missar kvällens avsnitt och även nästa vecka... och jag ville inte sluta kolla. Det blir bara mer spännande för varje avsnitt. Om ni vill veta vad som händer så är det bara att fråga =)

Nu är dte dags för lunch och sen ska vi ha ekonomi. Jag hoppas att det blir intressant. Vi har inte kunnat gjort så mycket då böckerna som vi ska använda inte har släppts i butik än..... suck.

Kram

Jaha...

Då var vi äntligen klara med projektet. Vi hade redocvisning igår och jag skickade även in rapporten till Ann-Sophie. Jag hoppas nu bara att hon är nöjd med den.

Idag är jag på lite bättre humör än vad jag var på igår.... jag hade glömt att ta på mig mitt plåster på morgonen och kände mig irriterad hela dagen och det bara värre på kvällen. Jag känner mig depremerad... och om jag ska vara ärligt lite ensam.... Jag blir bara så trött på allt och alla. Ibland så känns det som att det bara är jag som ringer på vardagarna och kollar läget... men så fort man börjar närma sig helgen så ringer alla. hmm.. det kanske bara är jag som inbillar mig ....... alla älskar ju mig HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Visst!

Nä nu ska jag mobba Patrik lite... han får inte till det med det trådlösa internetet.

Måndag igen...

Då var det måndag igen och helgen har bara flygit förbi. Hur har min helg varit då?? Det har varit ganska bra. I fredags var jag i skolan och jobbade med vårat projekt. Vi blev klara runt två tiden... nja inte riktigt klara men det räckte för dagen. =) Sen gick jag lite på stan och kollade lite. Jag var till dress man och köpte en snygg skjorta till Patrik sen till systembolaget. På kvällen sen gick jag och Cissi till Skybar och drack lite vin. Det var riktigt trevligt. Jag och Cissi har känt varandra ett tag men vi har aldrig riktigt umgåtts men nu så tog vi chansen. Vi är ganska lika vi två och tänker lika. Jag tror (hoppas) att vi kommer att förbi vänner länge.

I lördags så firade jag och Patrik två år förlovning! Jag kan inte fatta att det är 2 år sedan vi var i Newcastle... Tiden går fort när man har roligt. Vi vaknade båda två runt halv tio tiden och ingen av oss orkade gå upp. Det är ju sssååå skönt att ligga och dra sig. Vid halv elva ringde det på dörren och när jag öppnade så stod det ett blombud utanför dörren. "va i hela....?" var första tanken innan jag sen fattade att Patrik hade skickat blommor till mig. Snacka om överraskning... han skickade mina favorit rosor, aprikosa rosor! Han är så gullig!
Runt två tiden åkte vi iväg och käkade med brorsan Mattias, vi var på ett ställe på skallberget där dom hade j-ligt bra mat.
Senare på eftermiddagen så körde jag iväg Patrik till Henke. Dom skulle iväg på ICA fest. Jag hade planerat att ha tacokväll med Tina och Emilia. Men det gick åt skogen. Emilia lev sjuk och Tina hade glömt bort att ringa till mig och berätta att hon, Per, Anneli, Johan och Jessica och några till skulle gå på kina. Så det slutade med att jag satt hemma själv och åt min tacos.... det var gott!
Men jag var inte själv hela kvällen. Tina ringde sen och kollade om jag ville komma ner... först kände ajg bara för att vara hemma men till slut så fixade jag till mig och ringde och sa till dom att jag kommer.
Brosan ringde oxså och ville att jag skulle komma ner till någon fest och sen gå till oliwer. Nej tack... jag går inte till oliwer, det kan han bara glömma. Jag var förbi den festen i några minuter innan jag gick till bill o bob där dom andra var. Efter ett glas vi och en drink så gick vi till bmb. Där inne var jag inte speciellt länge, kanske 20-30 minuter, sen ringde Patrik. Han sa att han hade gott ut från krogen bara för att få träffa mig och gå hem och mysa. Fast han var inte helt ärlig..... han hade blivit utslängd för att han var för full. Suck säger jag bara. När vi kom hem så slocknade han innan huvudet ens hade träffat kudde. Trevligt......

Söndagen vara ganska lugn. Patrik var iväg till hans föräldrar och hjälpte dom och jag var och köpte nya gradiner och några blommor. På kvällen kollade vi på film och käkade popcorn. Jag fixade även det sista på rapporten men självklart så glömde jag att spara ner den på usb minnet. Men men... det löste sig iaf.
Under förmiddagen gjorde vi det sista på rapporten och powerpiont presentationen. Vi gick även igenom vad vi skulle säga, när och hur. Jag hoppas nu bara att allt går bra i morgon.
Just nu så har vi data... Niclas har gått i genom hur projektorn fungerar.. jag hoppas att mina kollegor har lyssnat då jag har skrivit i bloggen *ASG*

Nä nu måste jag nog lyssna på Niclas.