Gott Nytt År!

Jag har precis gjort potatisgratängen till i kväll, duschat och fått i mig lite mat. Just nu slappar jag lite i soffan innan det är dags att göra mig klar för att fira in det nya året. Lite kaffe skulle vara gott först... hihi
Vi ska vara ute hos Evelina i Hökåsen i kväll och vi blir 11 st med hennes två barn.
Det kommer nog att bli en roligt fest!

Nä nu måste jag röra på mig.

Gott nytt år på er alla mina vänner! Jag hoppas att ni får en underbar kväll och att det nya året blir ett bra år för er!
Love you guys!



Puss & kram

Redo

Sista arbersdagen för det här året är avklarat.
Alla mat, snacks och dricka är inhandlad.
Kläderna är så gott som bestämda.

Jag känner mig redo för i morgon.

Jag hoppas bara att jag kan få lite sömn inatt. Jag har sovit totalt 4,5 timme på två dygn. Jag vet inte varför men jag har inte kunnat sova. Kroppen är helt slut.
Jag har tagit långa promenader dessa två dagar i hopp om att bli "trött" men det har inte riktigt hjälpt... tråkigt.
Det kanske är mitt undermedvetna som är stressad... stress brukar rubba min sömn. hmm ja ja vi får se hur det går i natt.

Nu ska jag försöka få med mig Patrik in till sängen för lite mys och sömn. Jag kanske somnar om jag får ligga i hans armar.

Sov gott!

Puss & kram

Veckan citat

En äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte råkar vara på väg nedåt.

Arnold Glasow

-9

Så kallt är det ute just nu. Det var inte så skönt att gå till jobbet nu på morgonen. Tur att det inte blåste.... då hade varit riktigt j*ligt.
Det var ganska härligt att vara ute och gå kl 6 på morgonen.... det är inte mycket trafik och ganska fridfullt. Synd att det var så kallt bara.

Enligt almanackan så är det är vecka 1 nu... även fast vi inte har ringt in det nya året. Det är fortfarande 3 dagar kvar på det här året. Jag har börjat slipa på mina nyårslöften.... men jag tänker inte berätta än vad det är. Jag vill ha allt klart först men en kan jag säga.... träna mer och tappa i vikt. Enkelt! Den här gången fixar jag det. Motivationen är på top! =)

Nä nu måste jag jobba lite.

Ha en bra dag!

Puss & kram

Julen

Jag har varken orkat eller haft tid att blogga under julen. Det var varit något varje dag, hela tiden.
Så det blir en snabb sammanfattning.

Julafton 24/12
Vi var hos Patriks föräldrar hela dagen. Det var en lugn och skön dag. Vi var bara sju stycken och det var lagom. Vi hade julklapps byte och jag fick en bok. Patriks syster Helena och hennes man Johan berättade att dom ska ha barn i juli. Riktigt kul!!

Juldagen 25/12
Tog det lugnt på morgonen.. Sov länge, tog en skön promenad i vinter solen. Var hos farmor och åt våfflor på eftermiddagen. På kvällen åkte Patrik iväg till Per och spelade xbox och jag åkte ner till stan och mötte Bästa Tina. Gick till Å, tog ett gals vin. Var inte så roligt där så vi gick och köpte mat och tog en taxi till Tina för att umgås med killarna och dricka mer vin. Partik som inte ville ha någon mat när jag ringde och frågade men det slutade med att han åt upp halva min iaf. hmmm.....

Annandagjul 26/12
Sov länge..... skönt!
Vi åkte till Siba och kollade lite. Köpte en mobil till mamma och en ca-modul till vår tv. Vi ska beställa digital-tv och vill inte ha någon box.
Vid halv fyra tiden kom mamma, pappa och mormor. Min bror Mattias och han son ELias kom strax efter fyra. Vi hade lilla julafton här hos oss. Mormor gjorde knödel och surkål.... en tysk maträtt. När jag var liten så åt vi det varje år på annandagjul och vid påsk men nu för tiden blir det allt mer sällan.... det var två år sen sist. Vi bytte lite julklappar och hade riktigt trevlig.
På kvällen sen kom Micke över.... fast jag tyckte att Patrik kunde ha åkt över till honom ist eftersom han var ensam hemma men fick ett "vi vill ju spela Fifa 09 och Micke har inget xbox" tillbaka.
Jag gav med mig och bestämde mig för att kolla på film på min bärbara datorn... men det gick åt skogen. När datorn kraschade för ett tag sen så försvann visst lite koder som jag behövde för att spela upp dvd filmer och vissa koder hittade jag inte. Jag gick in till arbetsrummet och zappade på den lilla tv ist och somnade där. Patrik kom in och väckte mig halv tre.

I dag har jag varit ute med mamma på Hälla och handlat lite. När vi var klara där tog vi bussen till mamma och tog fram mitt dockhus från förrådet. Vi har pratat länge om att vi behövde ta fram det och damma av det lite och nu slog vi till.
Det var lika stort som jag kom ihåg det. Men möblerna är väldigt omoderna.... får köpa lite nya och piffa upp huset lite. hihi
Mamma gjorde plats för huset i hennes arbetsrum och vi bestämde att det ska få stå uppe nu tills det att jag tar hem det. Min systerdotter ska få se det när hon kommer nästa helg. Jag har en känsla av att hon kommer att gilla det. Synd att hon inte får leka med det.

Jag tog lite bilder på huset: (bilderna är klickbara)

 
Källare och garage med stall




Så ser det ut när det är möblerat.

Fint eller hur?!?

Det behövs lit elampr och ljus i huset men det är någon som jag får fixa den dagen mina barn ska leka med det. Jag tänker inte låta någon annan leka med det och absolut inte ge bort det till någon. Skulle det vara så att jag aldrig får en flicka så blir det ett prydnadshus. Jag älskade det där dockhuset när jag var liten och tänker ta hand om det väl.

Nu sitter jag och väntar på att Bästa Tina ska komma över för att spela lite wii.

Ha en trevlig kväll!

Puss & kram

God Jul!



I dag är det julafton! Det var helt underbart att vakna i morse och upptäcka att det är vitt på marken. Vi fick en vit jul till slut!
Bara att hoppas att det får ligga kvar hela dagen.

Nu ska jag och Patrik byta julklappar innan vi åker till hans föräldrar.

Ha en trevlig dag och en riktig God Jul!!

Puss & kram

















Julgranen klädd...

... och nästan alla julklappar inslagna. Nu är det bara klapparna som ska inhandlas i morgon som saknas sen är allt som det ska vara. Skönt att vara klar i tid. Då kan jag ta det lugnt i morgon kväll.

Jag blev riktigt  nöjd med granen i år. Silver och rött rakt av. Patrik hjälpte till och satte dit stjärnan på toppen. 


Tomteluvan har jag tagit fram och även gjort rent. Det var ett tag sen den blev rengjord. Jag har som tradition att ha tomteluva på jobbet dagen före jul och den tänker jag inte sluta med. Det är lite kul! =)

Nu ska jag ta en öl och sen njuta av min julgran. Ha en trevlig kväll!

Puss & kram

Bara två dagar till jul

Nu är det nära. På onsdag är det julafton. Jiiipppiiii Jag längtar så!

Jag ska ta fram granen i kväll och smått börja klä den. Jag har annars som tradition att klä granen kvällen innan julafton men det känns som att det blir tajt med tid då.

På tisdag kommer csn och då ska den sista julklappen inhandlas, jag ska klippa mig, systembolaget ska besökas, mat och div ska inhandlas till både juldagen och annandag jul.
Jo just.. måste hitta något att ha på mig på julafton också. Nått som jag även kan ha på nyårsafton..... så det kan bli tajt. Jag vill inte stressa allt för mycket.

I år ska vi vara hos Patriks föräldrar på julafton. Det kommer att bli trevligt. Vi har sagt att vi inte ska köpa julklappar till varandra men bestämde till slut att vi ska ha julklappsbyte. Något måste man ju få på julafton. =)

Helgen har i övrigt varit lugn och nykter. Tacos, dansbandskampen, julmust och filmen "Love Actully" med Emilia på lördagen. Helt underbart!

Nu ska jag jobba vidare. Vi hörs senare!

Puss & kram

Oj vad stor den är....

.... vår nya tv. hihi Det är en viss skillnad att gå från 32" till 46"... Patrik har varit som ett litet barn som väntar på jultomten hela dagen.
Han blev riktigt glad när han fick sin "julklapp". Min sötnos.... så söt!


Det blev lite skillnad i vardagsrummet med den nya tvn. Vi ska sätte upp den på väggen i mellandagarna... jag har då ett litet problem. Var sätter jag tavla någonstan?? Någon som har tips??
Ja ja.. det löser sig säker. Här kan ni se hur det blev.

Före:




Efter:




Framför tv till vänster i bild ligger min lilla Nintendo Wii och till höger Patriks Xbox 360 som han fick med tv..... jag har en känsla av att det kan bli slagsmål nu på kvällarna. haha

Nu ska jag kolla lite på Hell´s kitchen sen sova.

Puss & kram




Känner mig piggare....

I dag är jag tillbaka på jobbet... en dags vila var visst allt jag behövde. Kroppen hade väl inte anpassat sig till att "arbeta" om jag får säga så. När jag gick i skolan så var man bara där 3 gånger i veckan. Resten av veckan kunde man sova länge och bara slappa, but no more! Nu är man ute i arbetslivet och då är det en del som krävs av en själv. Fast min förkylning och onda bihålor blir jag inte av med så lätt... f*n.

Jag åkte med Patrik nu på morgonen och när jag kom hit så upptäckte jag att ett av programen som jag jobbar i när min handledare inte är här ligger nere.
Kul? Nä inte ett dugg..... det ända jag kan göra nu är att sitta fint på min stol och vänta tills hon kommer för jag vet inte vad jag ska göra. Suck!

Jag får väl läsa aftonbladet och expressen. Kolla om mina vänner har vaknat till liv och bloggat lite... tror inte det men men...

Ha en bra dag!

Puss & Kram


Lite krasslig



Jag mådde inte så bra i morse när jag vaknade. Jag kännde redan när klockan ringde kvart i 6 att jag behövde sova lite mer. Det gör ju inget om jag kommer till jobbet lite senare men när klockan ringde igen en timme senare så hade jag feberfrossa, ont i bihålorna och världens huvudvärk. Så jag valde att stanna hemma och försöka bli frisk istället för att chansa. Jag vill ju inte vara sjuk i jul.

Jag var och tränade i går efter jobbet på friskis. Det har blivit ganska fint där nu när renoveringen är klar. Jag har inte varit där på ett tag nu... varit lite lat. Kan vara därför jag är sjuk i dag. Kroppen fick kanske en chock. haha
20 minuter på crosstrainern, 20 minuter roddmaskin och sen en 25 minuter promenad hem.
Jag känner mig nöjd!
När jag kom hem så fanns det ingen tid att vila. Ner snabbt till tvättstugan, duscha, laga mat, sen upp och ner till tvättsyugan och sen vika all tvätt. Jag var helt slut när klockan var 10....
Jag hade dessutom bakat en sockerkaka som jag skulle ta med mig till jobbet... men jag får ta med den i morgon om jag mår bättre. Jag får trycka i mig c-vitamin och vitlök... hihi

Nu ska jag mysa i soffan med en kopp te.

Puss & kram


 


Tomten kommer tidigt i år

På torsdag eller fredag kommer vår julklapp.... en ny TV!!! Vi beställde den i går kväll och förhoppningsvis kommer den innan jul. Det brukar bara var 2-3 dagars leverans.
Vi har köpt en Sony KDL-46W4000.  Väggfäste, HDMI kabel och XBOX360 ingick i köpet. Nu får vi en likadan TV som Adde har... fast mycket större. hehe

 


Tomten har även uppenbarat sig på jobbet (i from av en blond Sabina). =) Eftersom jag inte är anställd så förväntade jag mig inte att få någon julklapp men hon var gullig och köpte en massa choklad till mig. Hon och alla på Nära 1 får mig att känna mig som en i gänget.... det har jag kännt ända sen jag kom hit första gången i våras och jag har ju planer att hålla mig fast vid det här skrivbordet. Jag ska kämpa som en....  ja just det, för att få vara kvar. hihi
Jag gillar det här stället!

Nu är det kanske dags att få lite gjort.... jag håller på med likvidmatchning och fattar inte riktig hur jag ska lösa vissa saker. Jag hoppas Kerstin kommer in tidigt i dag så slipper jag sitta och titta i taket.

Ha en bra dag!

Puss & kram


Santa Lucia

I dag är det lucia och då är det bara 11 dagar kvar till julafton.  Tanken var att åka ner till stan på eftermiddagen och kolla på luciatåget men känner att jag inte orkar riktigt. Jag gick upp till vinden istället och hämtade ner lite julpynt. Nu fär jag äntligen ställa fram mina tomtar. =)



Vid ett tiden idag var jag i väg och tittade lite på grabbarna när dom hade innebandy match. Jag var iof bara där för första perioden men jag visade iaf lite stöd för Madskills.
Jag åkte över till mamma för att hjälpa henne med kläder till julfesten i kväll. Hon hade beslutsångest.
Jag passade även på att byta ut vinrutetorkarna på bilen. Jag orkade inte vänta på att Patrik skulle byta dom... Kvinnor kan! hihi

 

Pappa fotade mig så att det fanns bildbevis. hihi




I kväll ska jag till Sofia och Anette som har Lucia fest. Det kommer nog blir skoj. Det var ett tag sen jag träffade dom.... det var nog i sommras tror jag.
Jag har inte bestämt mig än för vad jag ska ha på mig... jag har upptäckt att jag kommer i en kritstrecksrandig tubtopp som jag inte kunnat haft på över etty år, så det kan ju kanske bli den och en svart kjol men jag vet inte än.

Nu ska jag ställa upp några fler tomtar.

Ha en mysig lucia!!

Puss & kram

Aj....

Jag har sträck mig i ryggen..... inge skönt kan jag meddela. När jag gick hem från praktiken i snöslasket så halkade jag till och spände hela kroppen för att inte landa på arslet och då sträckte jag mig på vänster sida av ryggen. Det tråkiga är också att jag höll mobilen i handen och tappade den i en slaskpöl. Den är totalt död för tillfället och ligger på tork. Jag hoppas att den funkar i morgon.. jag tror inte den men man kan ju hoppas iaf.

Tur att jag har en extra mobil hemma. =)

På praktiken rullar allt på. I dag har jag fått gjort avstämningar på olika konton och det är mycket att tänka på och en j*la massa att hålla redan på för att undvika att gör fel. Jag trodde inte att det var så mycket som det är. Men dte är ganska kul och som jag sagt tidigare... jag lär mig jätte mycket varje dag.

Eftersom det är lucia i morgon så hade vi, precis som många andra arbetsplatser, lucia firande. Fast vårat lusia tåg bestod av endast killar. Det såg riktigt roligt ut. En skallig lucia och tränor med skäggstubb.
Jag tog en bild med mobilen... den blev inte så bra, det var för mörkt och jag var för lång bort.



Söta grabbar eller hur?



En liten bild på mig vid mitt skivbord...

I kväll är det popcorn, Idol finalen och slappa i soffan. Patrik är hos Peter och spelar xbox. Polis-Anders är i stan och då vill Patrik passa på att umgås lite. Det är helt oki.. jag är för trött för att vara trevlig i kväll. haha

Ja just... höll på att glömma det viktigaste. Jag fick veta i dag att jag klarade beskattnings tentan som vi hade förra veckan. Lite chockad måste jag erkänna... jag var säkert på att jag kuggade.
Fan vad jag är bra!!!!!

Puss & kram

All I want for christmas is you

I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is...
You


I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I don't need to hang my stocking
There upon the fireplace
Santa Claus won't make me happy
With a toy on Christmas day
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you
You baby


I won't ask for much this Christmas
I don't even wish for snow
I'm just gonna keep on waiting
Underneath the mistletoe
I won't make a list and send it
To the North Pole for Saint Nick
I won't even stay awake to
Hear those magic reindeers click
'Cause I just want you here tonight
Holding on to me so tight
What more can I do
Baby all I want for Christmas is you
Ooh baby
All the lights are shining
So brightly everywhere
And the sound of children's
Laughter fills the air
And everyone is singing
I hear those sleigh bells ringing
Santa won't you bring me the one I really need
Won't you please bring my baby to me...


Oh I don't want a lot for Christmas
This is all I'm asking for
I just want to see my baby
Standing right outside my door
Oh I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
Baby all I want for Christmas is...
You


All I want for Christmas is you... baby


Snö???

Det pratas om att det ska komma en jäkla massa snö på fredag och lördag. Även i dag ska det komma lite. Jag hoppas att SMHI har rätt nu. Jag vill ha snö! Man får lite mer julkänsla när det är snö ute... eller hur?

Så mysigt att sitta inne med en varm kopp choklad och titta ut när det snöar.

hihi jag blir som ett litet barn när jag tänker på snö.... I år kanske vi får chansen att testa pulkorna vi fick när Patrik fyllde 25 år för 2 år sen. haha Jag har varken glömt bort dom eller slängt dom. Dom står så fint och väntar på att bli använda nere i källaren... men barnpulkan vi fick samtidigt får snällt stå kvar ett år eller två.



Dags att jobba lite. Hörs sen!

Puss & kram


På begäran

Min kära jobbarkompis Zilha påpekade så fint i dag att jag aldrig la ut bilder på vårat badrum som vi renoverade i februari. Så då får jag väl göra det. Men först lite påminnelse hur det såg ut från början.
Tänk på att bilderna är tagna dagen innan killarna rev ner allt och belysningen sög!

   

Herregud vad fult det var!!!

Nu ser det ut så här:

   

Lite bättre eller hur?

   
Glasvägg.... nice! =)

Helt klart värt alla flera tusen vi la ner på det. Vi är riktigt nöjda!

Puss & kram


Onödigt vetande....

Det är 3527 steg från min ytterdörr till mitt skrivbord nere på stan. Bara så ni vet! =)

Det är även min namnsdag idag. Grattis till mig! hihi

Puss & kram

Då kör vi!!!!

I dag börjar min praktik. 12 veckor ute i det verkliga livet. Jag har längtat efter det här. Nu gäller det också att visa framfötterna hela tiden så att chansen till fortsatt jobb ökar.

hihi... jag känner mig som en 7 åring som ska börja första klass. =)

Helgem var ganska lugn om jag får säga så. Patrik jobbade sent i fredags så då slappade jag bara. I lördags så åkte jag till Louise i stockholm. Vi gick runt lite inne i city, hamnade på TGI Friday och tog en nachotallrik och lite vin. Blev inte så mycket shopping.
Louise skulle ju som sagt laga tre rätters middag till mig.... det blev bara två rätters. Huvudrätten som var lamm blev helt misslyckad. Det var inte så gott. Men det var bra kämpat Louise darling. Allt annat var super! =)
Vi sprang ner till McDonalds ist och köpte en burgare. Röd vin funkar jätte bra till en QP.  

Sen kollade vi på film, Dreamgirls. Det är fortfarande lika bra, ag kommer nog aldrig att tröttna på den.

Jag tog bussen hem kvart i tolv på söndagen. Förbi mamma för att hämta bröd och sen kom Patirk och hämtade mig. Biltema och sen hans föräldrar en stund för att sen komma hem och laga mat. Full fart hela dagen... vilket var ganska bra. Jag var ganska trött efter bara 6 timmar sömn på en liten soffa. hihi

Nä nu ska jag ta en promenad ner till stan. Det är dags att börja jobba!  

Ha en underbara dag! Det kommer jag att ha!


Puss & kram
 

Stockholm

Om en stund ska jag åka till  Stockholm och träffa Louise. Det var länge sen jag träffade henne. Lite shopping i city och sen hem till Louise. hon ska bjuda på 3 rätters middag. Kommer att bli intressant, jag har aldrig sett henne laga mat förut.

Nä nu måste jag rappa på så att jag inte missar bussen. Ha en trevlig kväll!

Puss & kram


Då var det helg

Ja tentan gick som den gick... allt som jag var osäker på var självklart med på tentan. Jag skrev på allt men tror ändå inte att jag klarade den. Jag kan iof ha sån tur som jag hade på bokslutstentan, uträkningarna var helt rätt men inte siffrorna. haha
Ja ja, kan inte göra så mycket mer åt saken just nu. Bara att invänta svar från läraren och se om jag ska tillbaka den 17 december och göra om tentan.

Jag åkte hem direkt efter tentan och efter jag fått i mig lite lunch och sagt hej då till Patrik så slumrade jag till i soffan.
Det är ssssååååå skönt att sova i soffan. Jag fattar inte varför.. hmm
Jag sov nästan en timme. Nice hihi

Jag tog sen en promenad till Bästa Tina. Satt där och pratade i ungefär en timme innan det var dags att gå hem i regnet. Tur att jag hade mössa och en vattentät jacka. =)

Nu ska jag göra popcorn och hälla upp julmust. Sen blir the nog film.... Steven Spielbergs "The Color Purple" med Whoopi Guldberg. En gammal favorit som jag inte har sett på många år. Jag rekomenderar den.
Jag kanske ska vänta till Patrik kommer hem så får han se den också..... kanske inte han typ av film men man vet aldrig. Jag har ju lyckats få honom att kolla på både "sex and the city" och "mamma mia". Vi får se hur jag gör..... men först är det Simpsons... ett måste.

Ha en trevlig kväll!

Puss & Kram

Vill inte.....

Då var det dags för tenta i beskattning..... vill inte riktigt. Det kommer ju gå åt skogen... suck. Samtidigt så käner jag mig inte på topp. Har haft ont i halsen i några dagar nu och i natt har jag legat och kallsvettas och hostat som en galning plus att näsa rinner non stop.

Det är ju ingen höjdare att bli sjuk nu. På måndag går jag ut på 12 veckors praktik och det ger kanske inte det bästa intrycket att vara sjuk första dagen. Får hoppas på det bästa.

Nu ska jag packa väska och åka till skolan.

Puss & kram

Are you smarter than a 5th grader?

I morgon börjar " Are you smarter the a 5th grader?" på tv3. Här kommer ett litet smakprov.
Snacka om dum blondin! haha




Puss & kram

Skön ledig dag

Vaknade i morse av att det var mycket snö utanför fönstret.... härligt! Jag älskar snö! Det är sssåååååå fint. Men när jag gick ut och upptäckte att det var blötsnö försvann lyckan ganska fort.
Jag fick iaf chansen att testa systemkameran som Adde så snällt lånat ut till mig. Den är ruggit bra och bilderna blir klockrena!

I want one to!!!!



     Jag





Emilia frös lite när vi var ner till hamnen idag och tittade lite innan vi gick loss i butikerna på stan.

Här skulle det shoppas julklappar. Som tur är behöver jag bara köpa en julklapp till familjen Karlsson då dom har julklappsbyte. Patrik önskar sig mig i sexiga underkläder och självklart betalade han för dom. =)

Från Lindex:

Vad jag har köpt till Patrik kan jag inte skriva här... då får han ju veta vad det är innan jul och då är det inge roligt. hihi

Sen hittade jag en snygg champagnefärgad bolero på Gina Tircot som jag bara kännde att "den bara måste jag ha". Det är inte ofta jag känner så.

Nu ska jag ta tag i det sista inför tentan i morgon. Beskattning..... jag vet redan nu att det kommer att gå åt helvete! Det är sssssååååååå förvirrande med alla uträkningar och deklarationer. Det är inte bara en blankett man ska kunna... utan tre.

Nu börjar tentaångesten komma... aaaaaahhhhhhhhhhh!!!! (hjälp)

Puss & kram

Ingen kommentar?

Det är i snitt 16 personer som läser min blogg varje dag.... men ingen kommenterar något. Jag har gjort om min blogg 2 gånger och ingen kommentar förutom folk jag umgås med dagligen som ringt och kommenterat.

Det är lite tråkigt.... men inte så mycket att göra åt saken.

Puss & kram


Hemskt!

Fick höra en skrämmande nyhet i dag. En vän till mig blev knivskuren av sin sambo natten till lördag.

VLT
Västerås
Artikeln publicerad 2008-11-29 21:26      
Västeråsare anhölls misstänkt för knivdåd
En 30-årig västeråsare anhölls på lördagseftermiddagen misstänks för att ha knivhuggit sin sambo natten till lördag.

Kvinnan fördes till lasarettet med knivsår i händerna.
Båda parterna hördes angående händelsen. Mannen nekar till brott och ord står mot ord.

Göran Widerberg

Åh vad glad jag är att hon lever och mår iaf relativt bra.
Det hade kunnat vara värre... usch vad hemskt! Man ska inte tänka så.

Tyvärr så är det inte första gången idioten har skadat henne. Han har även försökt stypa henne en gång och allt finns dokumenterat på sjukhuset.
Jag hoppas att han åker dit för misshandel/försök till dråp. Då kanske han förstår vad han håller på med och fatta att han inte kan göra vad han vill med folk bara för att dom har andra åsikter eller vill göra andra saker än vad han vill.

Ni tänker säkert: "Men varför lämnade hon honom inte?" Hon gjorde det ett tag men efter att han börjat gå hos en psykolog och lovat att bättra sig kände hon att dom kunde försöka igen.
Tyvärr så är ju kärleken blind och samtidigt hoppas man att allt ska ändras och i många fall gör den också det.

Fast den här gången gick det åt skogen.... men jag är iaf glad att hon lever!!!

Du vet vart jag finns om du behöver mig!

Puss & kram