Första snön....

I kväll strax efter kl 19 kom den fösta snön. Självklart var jag ute på vägarna när det började och i kanske inte den mest säkra bil som finns..... granadan. Jag var på väg till mina föräldar och höll tummarna att det inte skulle frysa. Jag hade riktig tur att det inte gjorde det.... annars hade jag väl legat i ett dike på Önsta under kvällen.

Jag älskar vintern när det är riktigt mycket snö. Så mycket snö att man knappt får upp dörren. Det är synd att vi inte får såna vintrar längre... nu får man vara glad om det kommer lite snö iaf.
Vi kan hoppas att det blir en vit jul i år.
Det skulle vara toppen.   



Dags att sova. I morgon bitti ska jag göra klart min hemtenta och sen ska jag njuta av helgen.

 
 

Evolution of Dance



 
 






  

Shopping...

I dag har jag och Emilia varit ute och shoppat lite. Var i väg till Erikslund där jag hittade ett par svarta jeans, stannade på Mcdonalds för lite lunch och sen vidare till Hälla och IKEA. Hittade en massa saker jag ville ha men inte har varken råd eller plats för.

Planerna inför lördag börjar ta sig, det blir middag på Tabazzco och sen bowling på strike. Vi blir runt 12 personer som ska ha roligt.
Det kommer att bli super kul.  
 
Jag ska bara hitta en bra present till Patrik. Jag hade köpt en ny innebandyklubba åt honom men idioten gick och köpte en ny själv i helgen, en vecka innan han fyller. Suck säger jag bara! Så nu måste jag hitta en ny.....

Jag ska återgå till tvätten och diska upp lite innan Patrik kommer hem.

 
 

Helgen!

Hela helgen var en lång och rolig fest. På lördagen var vi på den årliga maskeraden i Hallstahammar. Patrik var cowboy och jag och Madde var en älvor. Det var en riktigt rolig fest och vi blev ganska fulla...   
Micke var snäll och var vår chafför för kvällen. Tack vännen och förlåt i fall vi var jobbiga...

Lite bilder:
   
Visst var vi fina.   

I går var familjen över på kaffe och tårta. Jag fick fina och välbehövliga presenter. Av Patrik fick jag en nya klockradio och ett presentkort på dagspa.... helt underbart! Tack älskling, du är bäst!

Nu ska jag gå och sova. 

 

 

Happy Birthday to me!



Ett år äldre och lite klokare.   


  

Helg...

Helgen är äntligen här. I dag har vi varit i Sala hela dagen. Det var Patriks mormors och morfars begravning. Det var vackert och stillsamt. Jag tyckte att det var jobbigt att se Patrik gråta och jag gjorde mitt bästa för att visa mitt stöd. Jag tror att det var uppskattat. Efter gudtjänsten blev det mat och fika, sen åkte vi förbi kyrkogården och kollade vart dom skulle ligga.

När allt det var klart så pratade jag och Partik lite med Ulf som skrev över Patriks morfars bil på oss. Inger hade lämnat in den för lagning i veckan och den funkar ganska bra nu. Det är fortfarande ett konstigt ljud när man kör men det fixar vi sen.
Så nu har vi en lite nyare och bättre bil. Måste bara städa ut allt skit i den.

I morgon är det dags för maskerad..... jag längtar! Jag ska upp tidigt och åka till mamma och städa bilen och sen iväg med Madde och fixa alla kostymer. Jag tror det kommer att bli jätte kul. hihi

Sova lite tror jag nog......

 

När vi trodde det var över.....

Jag och Patrik har haft det tufft med att båda våra morfäder gick bort med 3 veckors mellanrum i augusti-september.
För 3 veckor sen tog jag farväl till min morfar och på fredag är det dags att ta ett sista farväl till Patriks morfar.

Då kom nästa chock, något som vi var helt oförberedda på.
I går kväll föll Patriks mormor ihop hemma i hennes kök. Ambulansen var där på 5 minuter och dom jobbade med att få i gång hjärtat i flera minuter men hennes liv gick inte att rädda.

Mina tankar går till Patrik och hans familj. Det är oerhört jobbigt för dom att förlora båda inom loppet av 1 månad.



Min familj hade planerat att skicka blommor till begravningen på fredag men vi har nu bestämt att skicka dom direkt till Patirks mamma. Jag ska snart åka ner till stan och möta upp mormor. Sen åker jag ut till Inger och överlämnar dom i kväll.

 
 

Galen?

Ibland funderar jag hur i h-vetet jag tänker... sitter alla skruvar där dom ska? Jag har precis klickat hem en bok från www.adlibris.com... en bok om en stor idiot, mördare och troligtvis den mest hatade man som någonsin levt, Adolf Hitler.


Är jag helt galen??????

Nja.. lite kanske. Alla som känner mig vet att jag älskar historia och tyvärr så var den hemska mannen en stor del av vår historia.
Min mormor växte upp under hans era i Tyskland och jag har hört hur Riket tvingade män att gå med i armén för att överleva. Gjorde man inte som man blev tillsagd så blev man skickad till ett koncentrationsläger eller mördad.

Jag snubblade över den här boken för ett tag sen, som Bengt Liljegren har skrivit, om Adolf Hitler och kände att jag ville läsa den... få en inblick i dennes tankar och liv. Biografer kan vara bra att läsa... men mitt hat mot honom kommer INTE att förändras!

Ja jag är helt galen!!!

Tillbaka till tvätten nu och sen kanske i väg med Bästa Tina till Erikslund.

 

Middag & bio

Då är planerna klara för kvällen. Jag och Patrik ska gå ut och äta middag på Grekiska Kolgrillen och sen ska vi gå på bio. 

Filmen vi ska se är:



Den verkar riktigt bra!

Efter filmen kanske vi åker upp till sky bar och ta en drink innan vi cyklar hem.

Nu ska jag fixa mina naglar och sen börja göra mig i ordning.

 
 


5 år and still going strong...

Den här helgen är det 5 år sen jag och Patrik träffades.  
 Vi träffades på Konrad fredagen den 17 oktober 2003 men vi blev inte tillsammans förrän på söndagen den 19:e.

Jag kan inte fatta att det redan har gått 5 år! Tiden har verkligen flygit fram.... vi har haft roligt och det är väl det som räknas.  Jag lämnade över planeringspinnen till Patrik då jag ordnade förlovningsdagen för 3 veckor sen. Jag har ingen aning vad han har planerat, det enda jag vet är att han vill fira i morgon "på rätt dag". Vi får se vad han hittar på hihi   

I går blev det lugnt med film. Saw 4 blev det. Läskigt.... men jag måste se 5:an nu. Jag måste få se hur det slutar.

Nä nu ska jag ta tag i min hemtenta i SPCS Lön.... den ska vara klar i morgon.

Kram på er


"Womanizer"



Jag finner inga ord.... vill bara dansa!!!

Shopping

I dag har jag varit ute och shoppat med mamma och mormor. Jag köpte ett par nya skor på Skopunkten ute på Erikslund... eller ja, köpte och köpte, dom kostade mig inte en krona! Skopunkten har som sagt tag 3 par skor och betala för 2. Mina skor var billigast och blev då gratis. Tack mamma och mormor för att ni också hittade skor till er. hihi

Sen i väg till Maxi där jag hade lite problem med mitt Ica kort... det visade sig vara fel hos icabanken så man kunde inte betala med kortet. Tur då att jag hade lite pengar på ett annat kort. Jag hoppas att det har löst sig till i kväll. Vi svängde även förbi systemet och inhandlade dricka till i kväll och sen hamnade vi på Biltema. En ny ringklocka (min blev stulen förra sommaren) och nya lampor blev det.

              

Nu väntar jag på att Bästa Madde ska komma. Vi ska äta pizza och snacka lite skit. Sen kommer även Bästa Tina över runt halv åtta tiden. Då blir det vin och Nintendo Wii för hela slanten. Det kommer nog att bli en rolig kväll. Vi håller lite öppet om vi ska åka ner till satn senare under kvällen.

Kram

Nu är jag tillbaka

Det har varit en skön men kort paus... nu är jag lite mer hamonisk i mig själv. Det känns bra!

Det är fredag och äntligen helg. Jag tog en promenad till Maxi och köpte en bok till Emma som fyller 4 år på söndag. Nu ska jag ducha och sen ner till stan och kolla om det finns något roligt.

Någon som vill följa med?

Kvällen blir nog lugn skulle jag tro. Patrik jobbar kväll den här veckan.

En skön låt!




Kram

Vem är man egentligen?

Det har jag funderat på ett tag nu.
Hur folk förändras efter vilken situation man befinner sig i och vilka man umgås med. Det är där man gör den största förändringen tror jag... Man blir som man umgås skulle man kunna säga.
Umgås man med ytliga människor så blir man själv ytlig, osäkra människor så blir man det själv eller om man umgås med någon som lever utöver vad man själv tjänar så gör man likadant osv osv.
Samma sak gäller ålder... umgårs man med någon som är äldre så har man ett helt annat beteende än om man umgås med yngre.
Jag känner t ex att jag inte har något gemensamt med 22-24 åringar som finns i "gänget".

Anledningen till dessa tankar är att jag själv har börjat fundera hur jag själv är och hur jag beter mig. Eftersom jag nästan bara har yngre vänner.... gud vad patetiskt det där lät, men tyvärr sant... så beter jag mig annorlunda än folk i samma ålder som mig själv. Man kan inte hålla på att festa varje helg, snacka skit och tro att man är bäst, vackrast och snyggast. Inte jag iaf, hur ni andra tänker och gör struntar jag i....

Det är väldigt intressant att bevittna när beteenden ändras. Som när t ex någon man känner börjar umgås med nya vänner och ändrar sitt beteende och vanor, då blir det ofta ett jävla liv och en massa skitsnack från dom man umgicks med förut. Man vill på något sätt inte att folk ska ändras... Fast man gör precis likadant när man själv börjar umgås med någon ny utan att tänka på vad man sagt om sin vän som ändrade sitt beteende.

Tro nu inte att jag pekar ut någon speciell... det är ett ganska allmänt beteende och jag är precis likadan.

Som jag sa... det är intressant att bevittna. Ta chansen om du får den!

Men någon gång i livet så kommer man till ett vägval som man måste göra, stanna kvar och stampa eller gå vidare.
Jag har kommit dit nu och jag tänker välja att gå vidare. Jag har varken tid eller lust att stå kvar, det är dags att växa upp. Jag blir 30 nästa år och det är dags att börja bete sig som en vuxen. Jag vet att jag måste släppa vissa saker och personer men jag gör det här för mig själv och ingen annan.

Jag har inte många nära vänner men de jag har hoppas jag förstår mig och hur jag känner.

Nu tänker jag återgå till mina studier och konsentera mig på det. Sen ska jag ta hand om min käraste!

Ha det så bra. Vi syns och hörs.