Soft lördag

I morse var det tänkt att jag skulle träna när Patrik var i väg innebandymatch. Men jag hade inte riktigt orken. Jag tar det i morgon. Grabbarna vann iaf för en gångs skull. 7-3 har jag för mig att det blev. Bra jobbat grabbar!

Efter lunch så åkte vi över till hans föräldrar för att låna ett par gåstavar som jag vill testa och sen behövde Patrik låna ett par skidbyxor. Han ska kanske åka till Romme i morgon.
Sen blev det en tripp ner till stan och mötte upp Micke och Emilia. Lite shopping blev det också. Patrik köpte sig ett par svarta byxor och två snygga tröjor på Dressman och jag köpte en svart tajt kjol på Gina.

Nu har jag precis kört över Patrik till Adde. Det är ju tipslördag.

Senare i kväll ska jag och Tina kolla på melodifestivalen. Anneli skull också komma med om jag har förstått allt rätt. Vart vi ska vara är inte klart än men det löser sig.

Nu ska jag ta hand om disken. Vi hörs senare.

Puss & kram

Vilken idiot!

Jag har precis sett när en person i en mörkblå volvo köra över två skyltar utanför huset där jag bor.

Precis utanför så smalnar vägen till så att bara en bil kan köra.
Det finns 2 st markerinsskärmar varav den ena är precis vid där vägen smalnar.
Den ser ut så här:

Precis efter den så finns ett övergångställe där den här skylten finns

Person i den mörkblåa volvon kom i en j***la fart och "missade" dessa skyltar och körde över rakt över dom!

Antingen väldigt full eller så kanske personen nös.... inte vet jag men den åkte vidare i samma höga fart. Jag gick ut för att kolla efter bilen och samtidigt kollade hur det såg ut vid vägen. Sen gjorde jag det rätta. Jag ringde till polisen.
Eftersom skyltarna är borta så fanns ju risken att det skulle ske en olyka. Vissa kör som idioter här och håller inte hastighetsgränsen alla gånger.

Lite bilder passade jag på att ta: (tagen med mobilen)

 

Polisen kom och kollade och ställde upp ena skylten lite provisoriskt i snön.
Vägverket ska komma och fixa dom antingen i kväll eller i morgon.




Den där järnstolpen måste ha skadat undersidan av bilen.

Nu ska jag försöka fixa lite mat.

Ha en trevlig kväll!

Puss & kram


Sista dagen på praktiken

Jaha... då var det roliga över. Mina 12 veckors praktik på ICA Butiksadministration Sverige är över.
Det känns ganska konstigt att gå tillbaka till skolan. Visst kommer det att bli kul att och träffa alla i klassen men samtidigt vill jag ju vara kvar här. Vill ju jobba och tjäna pengar.
Tur att det inte är så lång tid kvar till jag är helt färdig med studierna. Sommarjobbet är ju också redan klart så på det sättet känns allt bra.

Jag har hållt på med skattedeklarationer hela förmiddagen. Det är första gången jag gör det... ( ja jag vet att det kanske är lite i sista stund men men) Det var inte så svårt som jag trodde och det gick riktigt bra. Efter lunch ska jag försöka få till diffarna som jag bråkade med i går.... jag hoppas att jag får till det. Jag vill inte lämna över "kaoset" till Yvonne när jag slutar. Det känns inte så snällt.....

Då var det strax dags för lunch. Vi är ett gäng som ska till Grekiska kolgillsbaren. Dom har så j***la god mat. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det.  

Ha en fortsatt bra dag!

Puss & kram

Victoria och Daniel gifter sig!

Äntligen kom det!

Kronprinsessan Victoria får sin Daniel nästa sommar.
Vad kul!

Jag ser fram emot att gå på bröllopet.... alltså att titta på livesändningen på tv. hihi

Jag önskar dom all lycka i världen!

Nästa år är det dessutom 200-årsjubileum sen familjen Bernadotte kom till Sverige. Marskalk Bernadotte, Karl XIV Johan, kom till Sverige 1810.

Att slå till med bröllop samma år är ju ganska perfekt.

Härligt!

Puss & kram

Sista veckan

Då är jag inne på min sista vecka på praktiken. Känns lite trist kan jag erkänna.
Men jag kommer tillbaka i sommar.

Jag har haft ett samtal med min handledare Sabina i dag och hon har varit nöjd med min insats. Det är så kul att höra att man gjort ett bra jobb.
Då blir man peppad och det stärker självförtroendet.
Samma gäller för träningen. Nu när jag börjar se resultat så sporrar det mig att lägga i en högre växel och jobba hårdare för att nå målet snabbare.

Jag var uppe med tuppen i morse och tog en promenad ner till gymmet. Jag var där strax efter kl 7 och det var redan folk där. Mest pensionärer och två stycken tjejer i min ålder. Jag var inte så pigg på att träna så det blev bara 20 minuter på crossen och sen lite ben. Jag får köra ett pass hiphop abs när jag kommer hem i kväll istället.
Det är riktigt kul och jobbigt. 

När jag gick från gymmet så halkade jag för första gången den här vintern. Jag tog emot med ena handen och landade med höger lår på isen. Jag kan redan nu känna av blåmärket. Handen gör riktigt ont den också. Jag har inte brutit handen eller nått sånt men det gör ont som f#####n!
Hoppas den blir bättre under dagen.

Nu ska jag nog fortsätta jobba. Jag återkommer senare.

Puss & kram


Fredag

Då var helgen äntligen här... eller rättare sagt, om 4 timmar när jag får sluta för dagen är helgen här.  Jag ska gå direkt till gymmet och sen hem till mamma. Vi ska träffa mormor och diskutera vad vi ska göra när hon fyller 80 år i april. Vi är inne på att åka iväg på kryssning till Helsingfors men mormor vet inte.
Hon velar så mycket. Hon har aldrig varit där och varför inte ta chansen nu... det kanske är sista chansen hon får.

Annars blir det nog ganska lugnt. Patrik ska kanske på hockey... han visste inte. Om han är hemma så blir han tvungen att kolla på let´s dance haha

Det har slagit mig nu att jag bara har en vecka kvar på praktiken. Jag har varit på ICA i 11 veckor. Tiden har verkligen flygit fram.
Sen är det tillbaka till skolan i 2,5 månad. Två kursen ska avslutas innan den 22 maj då tar jag examen och sen är jag tillbaka på ICA för somamren. Det gäller att hålla tummarna att jag får vara kvar i höst också.

Jobba vidare nu kanske. hihi

Ha en bra dag!

Puss & kram

Grattis familjen Simpsons!

I dag är det 20 år sen det fösta Simpsons avsnittet visades i USA. Jag är ett stort fan och har sett nästan alla avsnitt.
Jag hoppas bara att tv6 börjar visa lite nyare avsnitt.... det är var ett tag sen dom gjorde det. Inte för att jag har något emot repriser men ändå.

Torsdag är det i dag. En dag kvar till helgen. hihi
Efter praktiken ska jag till gymmet och svettas lite. Förhoppningsvis så är det inte så mycket folk. Jag får se till att vara där innan fyra, då brukar det fortfarande vara ganska lugnt. Det blir värre runt halv fem tiden.
Från och med nästa vecka ska jag träna på morgonen. Se hur det fungerar.

Fortsätta jobba lite nu.

Ha en underbar dag!


Puss & kram
 



Ledig idag

I dag är jag ledig från praktiken. Jag ska på rekryteringsmässa i eftermiddag på skolan. Jag vet inte än hur många företag som kommer eller vilka så det ska bli intressant. Jag har redan jobb för sommaren men inget är klart inför hösten. Kan vara en bra idé att iaf visa upp sig och lämna sitt cv för framtida jobb.

På förmiddagen var jag iväg till fru barnmorskan. Allt är bara bra och inget barn är på väg.

Sorry Adde! Jag vet hur mycket du ville ha en pk junior som du kan ta med och mata ankorna. haha

Skämt å sido. Vi har varit lite oroliga då min mens inte kom för två veckor sen men det var ett falska larm. Det var bra på sitt sätt, kan vara bra om jag har ett fast jobb den dagen då barn kommer in i bilden.

Emilia var med mig och när jag var klar hos barnmorskan så åkte vi först till mina föräldrar och sen ut till Hälla. Jag hittade ett par fransgardiner (eller vad det nu heter) på Hemtex. Emila köpte nya äggkoppar på rean.

Nu ska jag strax träna och sen fixa lite mat. Jag måste göra klart min projektbeskrivning till skolan i dag också... jag gör nog den i kväll tror jag. Den ska vara inlämnad på fredag.

Ha en underbar dag! Det tänker jag ha!

Puss & kram

Boktips

I går kväll läste jag ut Liza Marklunds "Nobels testamente". Det var en riktigt bra och spännande bok som jag rekomenderar varmt.
Det tog ett bra tag att komma igenom boken men det var värt det. Den blev bara bättre och bättre för varje kapitel.
Alla som känner mig vet att jag inte är så mycket för att läsa då det hänger ihop med att jag är dyslektiker men det hindrar inte mig från att köpa böcker som verkar intressanta.

Samtidigt så är det en utmaning och bra träning att läsa.
Jag kan ju vara bekväm och köpa talböcker men det är inge kul.... då är risken att man somnar eller låter tankarna flyga i väg istället.


I kväll ska jag börja läsa fortsättningen, "Livstid". Det var den som jag hittade först och ville läsa. Men man bör ju läsa den första boken så att man hänger med lite i handlingen. hihi
Jag började läsa redan när jag lagade mat. Ingen bra idé att steka fisk samtidigt som man läser. Jag hade tur att jag inte brände maten.

Min dag har varit relativ bra. Jag har dock mått lite dåligt vissa stunder. Lätt illamående... vet inte varför men det kan varit något jag har ätit. Det går säkert över till i morgon.

Åh jag har lite bra nyheter. Jag har fått jobb under sommaren på ICA Butiksadministration! Jippi!!!
Jag är sssssååååååå glad! Jag gillar det stället. Underbara kollegor, skön stämning och en bra organisation. Nu gäller dte bara att hålla tummarna att jag även får vara kvar efter sommaren. Tyvärr så är det anställningsstopp men jag hoppas på ett vikariat iaf.

Nu ska jag ta en kopp te och lägga mig i soffan med min bok. Patrik är gullig och tvättar. Jag kände att det var hans tur. Jag har tagit hand om all disk och jag vet att jag kommer att få vika tvätten sen men det gör inget. Det är själva tvättandet som är tråkigt.

Puss & kram


Alla hjärtans dag!

I dag hade jag ju tänkt fixa lite frukost på sängen åt Patrik men det gick inte som jag hade tänkt..... men jag dukade upp fint i köket, kokade ägg och fixade te. Det var mysigt det också.
Sen var jag i väg och handla med mamma och pappa. Maxi och systembolget besöktes. Lite skumpa till i kväll och goda ostar.

Det har varit en helt underbart vacker dag. Solen sken och det var inte för kallt. Under eftermiddagen polckade jag undan gamla, visna blommor på balkongne och gjorde rent stolarna. Sitta i solen och läsa en bok med en kopp te verkade mysigt men det blev kallt när solen försvann bakom träden. Snart är nog våren här och då får jag fortsätta pyssla där ute.

Just nu sitter jag och äter Aladdin hjärtan som jag har fått från Patrik. Jag har även fått en jätte vacker rosbukett som doftar helt underbar.
Funderar på om det är för tidigt att hälla upp ett glas vin. Det skulle passa bra till chokladen. hihi
Jag ska snart börja fixa ordning mig till kvällen. Hellre tidigt än stressa i sista sekund.

Till mina vänner!

Jag hoppas ni får en underbar dag och en trevlig kväll!



 

Puss & kram

Fredag den 13:e...

... har aldrig varit min dag. Jag har en tendens att ramla ner för trappor, tappa kastruller eller liknande på mina tår och har t o m nästan blivit på körd av en lastbil för några år sen.
Helst av allt så vill jag bara vara hemma och ligga i soffan, för där kan det väl inte hända något. Eller?!?
Än så länge har det varit lugnt.... ta i trä. Hoppas dagen fortsätter så här.

I dag är det Anettes födelsedag. Hon fyller ___ år. (Man nämner inte en kvinnas ålder) hihi

Hur känns det vännen? Inte långt kvar till kärring. Fast jag hinner dit först

I går tog jag och Patrik det lugnt för en gång skull. När jag kom hem så ringde jag till Bästa Tina och kollade om hon hade sängar till oss. Lite solterapi behövdes. Självklart kunde hon trolla fram det till oss. Sen lite mat och mysa i soffan, jag höll på att somna redan halv nio men lyckades hålla mig vaken i en timme till. Jag vet inte när Patrik kom in.. jag sov som ett barn.

I morgon är det alla hjärtans dag. Jag älskar den dagen. Och nu säger jag inte så bara för att jag har ett förhållande utan jag har alltid älskat den dagen. När jag var singel så hade jag och mina tjejkompisar sköna hemmakvällar med film, popcorn  och vin. Jag gav dom jag älskade blommor och jag fick blommor från dom som älskade mig.
Det bästa var  ju om alla hjärtans dag inföll på en fredag eller lördag.
Då gick man ut på krogen och det var BARA singel killar ute.

Man kunde flörta hur mycket man ville utan att behöva vara rädd för att få en handväska i bakhuvudet av en svartsjuk flickvän. haha

Det jag försöker säga är att  man gör dagen till vad man själv vill.
De flesta killar är ju tyvärr inte så spontana och går iväg och köper blommor till sin käraste så på ett sätt är alla hjärtans dag bra.... men på tok alldeles för kommersiell.
Handel har gjort dagen alldeles för stor. Man ska inte behöva köpa en massa för att visa sin kärlek.
Men blommor vill man ju gärna ha. Det tillhör ju faktisk dagen till ära.

Jag har lovat frukost på sängen för Patrik i utbyte mot blommor och choklad. Chokladen ligger redan hemma och väntar. Jag fick välja själv dessutom. hihi
Vi ska bowla imorgon och sen på resturang. Jag måste ringa och kolla om det finns bord någonstans. Lite sent ute kanske men det gör inget.

Ska jag kanske börja jobba lite nu eller?!?! Tror nog det.

Ha en bra dag!

Puss & kram


 


Till min älskade Patrik!

I don't wanna go another day
So I'm telling you exactly what is on my mind
Seems like everybodies breaking up
And Throwing their love away
but i know i got a good thing right here
That's why I say (Hey)


Nobody gonna love me better
I must stickwitu
Forever
Nobody gonna take me higher
I must stickwitu
You know how to appreciate me
I must stickwitu
My baby
Nobody ever made me feel this way
I must stickwitu


I don't wanna go another day
So I'm telling you exactly what is on my mind
See the way we ride
In our private lives
Ain't nobody getting in between
I want you to know that you're the only one for me
that's why i say


Nobody gonna love me better
I must stickwitu
Forever
Nobody gonna take me higher
I must stickwitu
You know how to appreciate me
Imma stick wit u
My baby
Nobody ever made me feel this way
I must stickwitu


And now
Ain't nothing else I can need
And now
I'm singing 'cause you're so, so into me
I got you
We'll be making love endlessly
I'm with you
Baby i'm with you, baby you're with me


So don't you worry about
People hanging around
They ain't bringing us down
I know you and you know me
And that's all that counts
So don't you worry about
People hanging around
They ain't bringing us down
I know you and you know me
And that's, that's why I say (Hey)


Nobody gonna love me better
I must stickwitu
Forever
Nobody's gonna take me higher
I must stickwitu
You know how to appreciate me
I must stickwitu
My baby
Nobody ever made me feel this way
I must stickwitu
Nobody gonna love me better
I must stickwitu
Forever
Nobody's gonna take me higher
I must stickwitu
You know how to appreciate me
I must stickwitu
My baby
Nobody ever made me feel this way
I must stickwitu




Puss & kram

Lunch med Sanna

I dag blev jag bjuden på lunch av Sanna från jobbet. Vi åkte till Pizza Hut ute på Hälla. Jag har inte varit på Pizza Hut sen dom flyttade ut från stan. Det var det perfekta stället att käka på innan krogen förut och nu är dte lite långt bort från stan. Jag har verkligen saknat det.... Gud vad gott det var!


Tack Sanna för lunchen! Det var super trevligt!

Jag har gjort om mitt tränings schema lite. Delat upp veckorna och dagarna så att träningen passar in mer i mitt liv. Det är t ex enklare att gå till gymmet efter jobbet när Patrik jobbar kväll, då behöver jag inte stressa, och sen tränar jag hemma på veckodagarna när han jobbar morgon.
I det hela så gäller det att hitta ett sätt som passa mig, ingen annan. Alla tränar på sina egna vis och har egna scheman som passar dom.
I morse var jag upp kl 5 och körde ett styrkepass. Det kändes verkligen i armarna när jag gick till jobbet sen enoch en halv timme senare. Handväskan kändes mycket tyngre. haha

Nu ska jag jobba vidare.

Puss & kram


Plus, minus, noll

I går var det dags för vägning. Vågen stod still. Jag har inte tappat ett enda gram under veckan som gått. Lite besviken måste jag erkänna att jag är men samtidigt så har jag haft den berömda röda veckan och då brukar vågen stå still för dom flesta. Det är bara att ta nya tag och kämpa vidare. Dock gick det inte så bra med träningen igår... bara 15 minuter på crosstrainern och sen hade jag gått 2 timmar.

Lite träning är bättre än ingen träning!

Som dom flesta vet är jag medlem på motiomera.se där man promenerar runt sverige. Jag har lyckats få med Anneli dit och vi tävlar mot varadra upp till Ö-vik. Jag började en dag före henne (fast om hon hade läst sina sms så hade hon börjat samma dag) och hade då gått mer än henne. Jag har varit snäll och rapporterade inte in alla steg igår så att det "blir mer rättvist". Jag tog tekniskt sett bort de stag jag tog första dagen... men det gör inte så mycket.
Jag leder iaf! hehe

Fortsätta jobba lite tror jag... hihi

Puss & kram


Måndag..

Inte min favorit dag i veckan precis. Hade enorma problem att kliva upp ur sängen i morse. Tanken var att åka med Patrik till jobbet men jag låg kvar en stund... hade inte orken att gå upp halv sex.
Väl på jobbet har dagen flytigt på ganska bra. Inga större problem förutom att datorn strulade lite.

Nu sitter jag och väntar på att Anna ska bli klar och sen ta en promenad hem i det kalla vädret. Väl hemma sen så blir det till att börja med maten på eng gång. Jag är super hungrig... problemet är att jag vet inte vad jag ska äta. Får klura på det på vägen hem.

Någon som har ett förslag,  så dela gärna med er. hihi

Ha en trevlig dag/kväll så hörs vi!

Puss & kram

Lördag...

Igår var jag i väg med mamma och handlade lite. Jag hade lovat att jag skulle göra slingor på henne och då gjorde hon slingor på mig också. Vi måste ha sett ganska roliga ut när vi satt där med våra slinghättor. hehe
Resultatet blev riktigt bra och det ser ganska naturligt ut.
Tack mamma!

Jag hade även tagit med mig min bärbara dator så att pappa kunde ta sig en titt och se vad det var som orskade att den är så j*la trög och seg. Allt gick riktigt bra till det var dags att starat om datorn då att den uppdaterades. Då dog den!
Efter att jag berättat att det inte är första gången det brukar hända och att man får göra en systemåterställning ungefär varannan månad så kom han fram till att det är nog hårddisken som stular. Han ska köpa en ny hårddisk åt mig ist som är större och snabbare.
Tack pappa!

På kvällen sen var Anneli och Tina här och kollade på Melodifestivalen. Helt ok första delfinal. Alcazar var mina favoriter och jag älskar deras låt. Härligtatt den gick vidare. Men jag fattar inte hur Carolin af Ugglas kunde gå vidare till andra chansen... Hon var ju helt sämst. Men smaken är ju som baken - delad.

Efter melodifestivalen spelade vi Wii och Mario kart. Jag börjar misstänka att Tina har ett eget wii hemma för hon har blivit mycket bättre på mario kart... Jag måste helt klart träna mer. 
Runt tolv tiden åkte Anneli ner till stan och stund senare gick jag med Tina till Hydromacken där hon blev upphämtad av Per och Uffe.
Patrik kom hem strax efter halv två. Grabbarna hade varit hos Adde och spelat xbox som vanligt.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ta en lugn promenad i det vackra vintervädret.

Ha en underbar dag!

Puss & kram


Hej hej mitt vinterland??

Vaknade i morse och såg hur det snöade. Visst är det helt underbart med snö men inte när man ska ut och gå i det till jobbet. Tur att det inte var så mycket snö dock men blöt b

Jag känner att jag behöver förtydliga en sak från mitt förra inlägg. Vi kommer att skydda oss. Det blir inga barn så vidare det inte är en "olyckshändelse". (Gillar inte det ordet)
Skulle det hända är barnet välkommen iaf men det är inget vi planerar. 
Jag gör det här för att jag ska må bra igen!

Oki?!?!

hihi I dag är det fredag och äntligen helg! Jag såg även att jag har jobbat in lite tid och kan gå hem redan halv tre. YES!!

Puss & kram

Nu är allt löst!

Vi har pratat om det och nu är allt löst.
Patrik står bakom mig eftersom det görs med dom rätta anledningarna. Jag gör det för min hälsas skull.

Nu blev ni allt nyfikna eller hur?!?

Den 1 mars ska jag sluta med mina p-piller. Jag gör det INTE för att bli gravid. Jag tänker inte lura Patrik till att bli pappa, även om vi båda vet att risken är mycket större.

Jag slutar med p-pillerna för att jag ska må bättre, förhoppningsvis bli av med min depression och få tillbaka min sexlust.
Jag vet att det kan verka själviskt att bara tänka på mig själv men på andra sidan så blir ju Patrik oerhört glad om min sexlust ökar. Då blir det åka av kan jag lova. haha
Det kommer säkert att stärka vårt förhållande tror jag...  det vet jag!!




Jag älskar dig Patrik! Du är min stora kärlek!



Nu ska jag gå och sova. I morgon ska jag vara uppe med tuppen. Då är det äntligen fredag och helgen är här. Härligt!!

Puss & kram

Va f*#!!

Min trötthet har äntligen börjat gå över nu. Tyvärr så har en irritation kommit över mig istället.
Om jag tänker till så vet jag också varför jag är irriterad eller iaf en sak som jag är irrtiterad över.

Igår ställde jag en fråga som jag aldrig fick ett svar på. Jag hatar att inte få raka svar. Det var en enkel "ja" eller "nej" fråga.

Varför svarade du inte? Vågade du inte?

Jag gillar inte att vara irriterad!

 


Jag måste reda ut det här idag!
Puss & kram

ZZZZZZZ......

Usch vad trött och seg jag är idag. Kom knappt upp ur sängen. Jag fattar inte varför. Vi gick och la oss tidigt så jag har ju sovit alla mina timmar.
Kan ju kanske ha något med att jag har sovit ca 6 timmar varje natt hela veckan och sen den här natten hela 8 timmar... jag vet inte. Eller så är det något annat.

I dag hade jag tänkt vila från träningen. Det kommer att bli jätte skönt. Patrik ska också ha vilodag.. det kommer däremot att kännas konstigt. Det är inte varje dag vi har så mycket tid tilsammans.
Undra vad vi ska hitta på.
Det kommer säkert sluta med att han sitter och spelar xbox oxh jag ligger i sängen och läser en bok. Det visar sig.

Vi måste iaf fortsätta vår lilla diskussion, det får inte bli några missförstånd.

Ha en underbar dag! Jag ska iaf göra mitt bästa!

Puss & kram

Halva veckan har gått

Då är det bara två dagar kvar till helgen!

I dag har jag jobbat som vanlig. Jag gick upp halv 6 i morse och tränade, sen tog jag bussen till jobbet. Kände att bene var lite tunga. Men jag gick hem. Jag gjorde även ännu ett träningspass när jag kom hem. Det är vilodag i morgon så då gäller det att ligga i.


Nu på kvällen har jag hjälp min arbetskamrat Sanna att fixa till hennes blogg. Gå in och kolla,  http://sanniis.blogg.se
OBS! Det är inte jag som gjodrt den designen, jag har hämtat den från http://www.snyggareblogg.se/!!!!!!!
Där finns det många snygga stilmallar som man kan ta, så länge man länkar till deras sida.

Den design som jag har, har jag dock gjort helt själv.

På lördag börjar Melodifestivalen.  
Göteborg är först ut. Patrik vill som vanligt inte kolla på det så jag tror nog att jag ska åka över till mamma och pappa och kolla. Det kan bli trevlig.
För övrigt blir det en lugn helg.

Nu ska jag gå och prat lite med Patrik. Vi har lite att diskutera.

Puss & kram


Fryser....

I dag var det riktigt kallt när jag gick till jobbet. -9 grader visade temparturmätaren hemma och det var en lätt rå vind jag mötte utanför dörren. brrrrr
Jag funderade på om jag skulle vara lat och ta bussen men jag tog mig i kragen och fortsatte att gå ner mot stan. Känndes bra när jag kom fram även fast kinderna var iskalla.

Tisdag i dag vilket betyder träning. Jag vilade i går... vilade och vilade, det beror på hur man ser det. Jag tog en promenad på drygt 2 timmar. Jag ska iaf köra lite Hiphop ABS i dag. Kommer bli super kul som alltid. Jag ska även förbi mamma och hämta bröd som hon ska baka åt oss. Jag älskar mammas nybakta bröd! Mums...

Appropå något som är gott... igår kväll bakade jag en sockerkaka. Den blev helt underbar! Det var länge sen... jag har saknat.


Nu ska jag fortsätta jobba. Hörs sen!

Puss & kram

Gårdagen

I går var det party hos Bästa Tina. Vi var 8 brudar och vi hade riktigt kul. Jag hade inte tänkt följa med ut på krogen men tanken växte på mig under dagen. Det var ett tag sen jag var ut och tänkte "känner jag suget för att dansa så följer jag med".
Det gjorde jag!
När vi kom ner till bmb var det låånngggg kö så vi valde att gå någon annanstans. Vi hamnade på Harrys och Riva. Lite skeptiska men men vi hade ett öppet sinne... jag var ju bara med för att dansa.
Och dansa gjorde jag... det avr inte många minuter vi var borta från dansgolvet. Vi har jätte kul!

Tack mina underbara vänner för en super rolig kväll!

Lite bilder: (fler kommer)
   

 

Idag ska jag och Patrik ta en lång promenad. Jag måste gå bort kebaben jag åt i natt. hehe
Jag tror nog att vi går hem till mamma och dricker en kopp kaffe och sen hem igen. Det blir en lagom promenad, 9,6 km fram och tillbaka.

Puss & kram