Dagens ordspråk


Om tiden inte är med dig får du vara med den.
Arabiskt ordspråk


Jag är verkligen sämst...

Usch vad dålig jag är på att uppdatera bloggen! Helt sämst måste jag säga!

Jag ska försöka att bättra mig.

Jag tror att en av anledningarna till att jag inte har skrivit så mycke är att det händer väldigt mycket just nu... med mig själv.
Jag skrev tidigare att jag trodde att jag gick igenom någon slags kris och det kan jag säga att jag gör.
Och som vanligt har jag valt att stänga inne allt. Inte bra!

Jag fick rådet av mina bästa vänner att inte hålla saker inom mig, utan att öppna käften och prata när jag inte mår bra. För det är jag verkligen sämst på.... jag har jätte problem att prata om att jag mår dåligt. Mycket beror väl på att jag tycker att mina problem är inget jämfört vad många andra har gått igenom.
Mina problem ska inte behöva ta upp någon annans tid... men även jag behöver ju prata av mig ibland.

Fast det är svårt.... jag vet inte om jag vågar öppna så mycket... jag som alltid är stark... kan jag inte få gömma mig istället? Det är enklare...




Ja, jag går igenom en kris! Så... nu har jag sagt det. Jag har inte kommit så långt att jag kan säga vad det är men jag tror att vissa kan gissa...

Jag ska bara lista ut hur jag ska ta mig ur den... är det värt att slåss?? Vad händer om jag får ett nej?

Mycket att fundera över.... kanske mår lite bättre av sömn.


New Moon

I går kom den äntligen hem till mig... New Moon på Blueray! Åh vad jag har längtat!
Jag har dock inte bestämt mig om jag ska kolla på den redan idag eller om jag ska hålla mig till helgen... hmmm, svårt beslut. Får tänka över det på tåget hem.
Jag har läst ut sista och fjärde boken nu och ser jag fram emot att samla alla filmerna. Har jag böckerna så måste jag ju ha filmerna också, eller hur?!?

Nu ska jag börjar röra mig hemåt... skönt att sluta tidigt efter den här jobbiga dagen. Strul, efter stul och mer strul har avlöst varandra. Suck




Vilket j**** skit väder!

Vad hände med solen och värmen??? Det var så underbart skönt i lördags och nu... snö... igen!!
Dessutom ska det regna i eftermiddag. Slask väder är det bästa jag vet... NOT!!!

Jag börjar bli ssssååååååå trött på snö och kyla. Jag vill ha vår!!

Får kanske svänga förbi hos Bästa Tina i veckan och få lite solterapi. Skulle verkligen behöva det...

Gårdagen flög förbi i en rasande fart. Allt gick helt smärtfritt på jobbet, vilket var underbart, och på kvällen hade jag en trevlig middag med Sanna. Hon hämtade mig på stationen och sen åkte vi till grekiska kolgrillsbaren. Jag älskar grekiskt!

I dag händer det inte så mycket. Jag hoppas att allt går lika bra på jobbet och att jag kan komma ifrån redan halv fem. Behöver göra några ärenden innan jag tar tåget hem.

Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en bra dag!


En rolig helg

Helgen har varit rolig och fart fylld.

I fredags var det kick off på Café Opera. Det var riktigt kul! God mat, bra band och underbar stämning Synd bara att det var så fruktansvärt dyrt. Jag betalade 89 kr för ett glas vin!!!! Jösses!!
För samma pengar kan man få ett bra rött vin på systembolaget. Men men... kul hade jag!
Jag tog sista tåget hem... jag blev ganska trött där runt halv elva tiden. Jag hade ju gått upp halv fem på morgonen så jag är glad att jag höll mig vaken så länge.

I lördags var jag ut och handlade med mamma och hennes väninna Marianne. Jag var tvungen att fixa en säkring till dimmern i badrummet,t som hade gått på fredags morgonen. Det är lite jobbigt att duscha och sminka sig i mörker. Sen blev det systembolaget, guldfynd och kappahl. Hittade inga kläder men jag köpte några nya ringar på guldfynd. Nu har jag äntligen skaffat mig en tumring. Jag tycker det är ssååå snyggt.

På kvällen var det fest hos min kusin Eva. Den bjöd på nästan allt. En as dryg och full kille som var på alla brudar, han sket fullständigt i hur man såg ut, vilket han också mer än gärna berättade. Han var bara ute efter någon som ville ha sex. Han sa att jag hade en stor röv och min kusin Eva var fet men knullbar. Oj oj.. så säger man inte om man inte är beredd att ta konsekvensen.. Eva gick på hårt mot honom, var nära att smälla till honom och till slut slängde vi ut honom. Sån jävla idiot.
När alla åkte ner till stan cyklade jag hem. Kände att jag inte hade råd att gå ut på krogen. Sen var det väldigt skönt att åka hem och somna i soffan. :D

I dag har jag mest plockat hemma och diskat. Passade även på att tvätta mina vinterjackor och byta lakan i sängen. Det finns inget bättre än att lägga sig i en säng med nytvättade lakan. Underbart!
Men det bästa är att Patrik äntligen kommit hem från Östersund. Jag har saknat honom jätte mycket!
Det har varit 4 långa dagar utan honom. Skönt att ha honom hemma igen.


Nu är det helg!!!!

Helgen är äntligen här!

Det har varit en jobbig, tuff men samtidigt en rolig veckan. Jag har haft mycket att göra på jobbet eftersom Michaela går på föräldrarledighet idag. Från och med på måndag kör jag helt själv. Ska bli spännande!

Om några minuter så dra hela gänget ner till Café Opera. Det är dags för halvårs kick off.

Det ska bli sssssååååååååååå kul!!!

Vi hörs senare!


Tiden går fort när man har kul

Det har redan gått 1 månad sen jag började på Dustin. Jag fattar inte att tiden gått så fort.
Jag trivs riktigt bra och hoppas att allt kommer att fortsätta gå bra när Michaela går på mammaledighet på fredag. Det gör det säkert. Jag börjar bli bekväm i min roll och kan det mesta.

Annars har det inte hänt så mycket. I helgen var det finalen i melodifestivalen. Tjejerna var hemma hos Tina och det blev även utgång. Det behövde jag verkligen. Det var jätte kul att komma ut och dansa av sig lite!
Tack för en trevlig kväll!!!

Jag behövde som sagt komma ut, jag har varit lite anti mot det mesta den senaste tiden och vet väl inte riktigt varför... sen 30 årskris skulle jag gissa på.
Det känns som att det är något som saknas i livet... jag står still på något sätt, det rullar inte som jag vill och det gör mig irriterad. Som f****n.

En sak vet jag iaf.. det som är mest jobbigt måste jag jobba på snabbt. Vad som är händer så får jag inte låta det bli värre...
Jag kommer att få några dagar till mig själv nu. I morgon åker Patrik och Micke upp till Östersund för att hälsa på Anders.
På ett sätt ska det bli skönt. Skönt att få tid att tänka och rensaka mig själv... vad vill jag och hur gör jag för att få det jag vill att fungera på bästa sätt.
Jag kommer självklart att sakna min älskling men det ska som sagt bli skönt.

Nu är det dags för fika. Gruppchefen har bakat äppelkaka. Mums!!!


Oj.. redan tisdag kväll

Tiden verkligen flyger fram. Det känns som att det var söndag igår....

På jobbet är det full fart. Om en vecka går Michaela på föräldrarledighet och lämnar över till mig. Det känns lite skrämmande måste jag säga. Jag hoppas att jag har hunnit lära mig allt jag ska och att jag sen gör ett bra jobb. Vill helst inte orsaka en massa stora misstag som att t ex betala en faktura med fel valuta. Det vore katastrof!

Det ända jag kan göra är att lita på mina kunskaper och sen hoppas jag att det går bra... eller ja, det måste gå bra helt enkelt.
Jag ska inte ta ut något i förväg.. det är väl då allt går åt skogen. :D

Helgen närmar sig med stormsteg.. Fredagen blir ganska lugn och sen på lördag är det melodifestivalen, finalen! Vi blir som vanligt ett gäng tjejer här och vi kommer även som vanligt ha super kul!!!

Nu måste jag hoppa i säng... klockan ringer 04,45. Natti natti


Twilight!!!

Igår såg vi äntligen på Twilight. ÅÅÅÅÅHHHHHHH vad bra den var!
Jag kan verkligen rekomendera den. Till och med Patrik gillade den.. då är det en bra film.
Romantik, spänning och action!

Är det ok att bli kär i en film?? I så fall så är jag helt over my head in love!!!!

Om två veckor får jag hem New Moon... hoppas den är lika bra.

Igår läste jag ut När jag hör din röst och på måndag ger jag mig på bok nr 3, Ljudet av ditt hjärta.

Patrik har precis åkt iväg till Stockholm med Per och Masen. Jag ska iväg och handla med mamma. Funderar på att införskaffa mig nya skor. Det behövs.

Ikväll kommer tjejerna för lite fest och melodifestivalen. Kommer bli jätte kul.


Dålig uppdatering märker jag

Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen den sista veckan. Jag skyller helt på det kaos som har varit med alla tåg.
För dom som inte vet så pendlar jag varje dag till Stockholm och mitt jobb som ekonomiassistent på Dustin. Det är väl ingen som har missat allt kaos som har varit runt SJ och inställda tåg.

Förra veckan sov jag hos Louise två nätter och sen resten av veckan har jag inte varit hemma förrän halv nio på kvällen.
All min tid hemma har bestätt av att äta och sova, mer har jag inte haft tid med. Vilket har varit väldigt jobbigt...

En sak som dock har varit bra med veckan är att jag har fått tid att äntligen börja läsa Twilight böckerna.

Jag fastnade på en gång i den första boken, Om jag kunde drömma - specialutgåva, Edward berättar om första mötet med Bella.


Jösses va bra den var!!!!! Jag blev helt till mig av allt... det både spännande, pirrande i magen och romantik samtidigt. Det tog mig 4 dagars pendling, totalt 10 timmar att läsa ut den.

I dag började jag på bok nr 2, När jag hör din röst


På mina två timmar på tåget, fram och tillbaka, så lyckades jag nästan komma halvvägs i boken. Jag kan verkligen inte släppa böckerna. Helt såld.
Det kanske låter konstigt men ni vet hur man målar upp sina egna bilder i huvudet när man läser... jag kan inte sluta tänka på det jag har läst.
Då vet man att det är en bra bok.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Jag behöver all sömn jag kan få.