Bag in da box

hehe... nice. Nu längtar man till helgen   





  


Hemma igen

Nu är man hemma i stan igen. Skönt... Henkes och Lindas hus var grymt stor och fint men dom har mycket jobb framför sig. Det blev en ganska lyckad kväll måste jag säga men det hade kunnat slutat väldigt olyckligt. Tomas ramlade ner från en ställning och slå sig rikitg hårt.

Från VLT:
Man skadad i fallolycka i Svanå
Ambulans och brandkår ryckte ut på midsommarafton efter att en 27-årig man fallit drygt två meter och landat på en större sten i Svartån.

Det var i samband med ett privat midsommarfirande som mannen tog sig ut till stenen med hjälp av en gummibåt och klättrade upp i en träställning. Väl uppe tappade han fotfästet och föll handlöst ner i stenpartiet som ställningen står på.

Mannen förlorade medvetandet vid fallet och sjönk ner i det strömmande vattnet. Tillrusande vänner lyckades dock dra upp 27-åringen på stenpartiet igen. Mannen, som var vid medvetande när ambulans kom till platsen, transporterades till Centrallassarettet för vård.

Han ligger fortfarande på sjukhuset med en blödning i hjärnan och några skall frakturer.
Jävla Tomas! Han kunde ha dött! Jag hoppas att han lär sig nu att INTE klättra på allt.  Det här är kanske inte det bästa sättet att börja sin semester för honom.... jag hoppas att han blir bra snart.

Dagen har annars varit lugnt för familjen Johnsson/Karlsson.... när vi kom hem så åkte vi förbi Burger King och käkade. Åh vad gott det var! Det var evigheter sen jag åt där. mums..... Sen har vi mest slappat och kollat på film, Run fat boy run. Den var riktigt bra. Vi ska göra lite varma mackor och mysa lite i soffan om en stund. Undrar vilken film vi ska se då?? Cloverfeild kanske.. den verkar bra. ja ja det visar sig.

  

Glad midsommar!

 Jag hoppas att ni får en trevlig och mysig midsommar.



Nu dra vi ut på landet!

  


Sarah Silverman - vad säger man?


Eddie Izzard

Så jävla bäst!!


Shopping

I dag efter jobbet så sprang jag ner till stan och shoppade lite inför morgondagen. Jag hade hittat en jätte nsygg klänning på lindex hemsida men dom hade inte den i stan.... den kanske fanns ute på hälla men jag orkade inte åka dit. Sprang in på Gina och köpte en söt tub top som jag har kollat på ett tag nu. Anette har en likadan fast vit... (hoppas det inte gör något gumman?!?) Jag tror inte att det är någon risk att vi springer på varandra när vi har topparna på oss. 
Sen var jag in till NewYorker och köpte ett par söta vita skor.

En bild på dagens inköp


Medans jag väntade på att pappa skulle hämta mig för att åka och handla på systemet så tittade jag in på Cubus.... där hittade jag två fjärilar. Jag tyckte dom var urgulliga och ska ha dom i morgon.


I morgon ska vi ut till Henke och Linda. Det ska blir riktigt kul... jag ser framemot det.  Nu sk jag hoppa in i en dusch och sen slappa i soffan med ett glas vin.

  


Då var det slut!

Sverige har åkt ut ur fotbolls-EM!  

Grabbarna spelade så jävla dåligt!
Dom har ju varit så bra tills nu.... va fan hände???? 

Det finns inte mycket mer att göra utan att gratta ryssarna... dom var bättre än oss. Nu blickar vi framåt istället. Mot fotbolls-VM i Sydafrika 2010. 

Bästa Tina och hennes Casper har varit här och kollat på matchen... men dom åkte hem innan matchen var slut. Inte mycket hopp hon hade.... haha

Nä nu ska jag sova så att jag kommer upp tidigt i morgon så att jag hinner ta min promenad till jobbet. Jag har lite dåligt samvete för jag har bara gått 1 mil den här veckan... det brukar bli 2 mil. Fast ibland så får man slappa av lite.... jag mår som en prinsessa och jeansen börjar sitta löst.   

  

Data jävel!!

I går när jag kom till jobbet så funkade inte mina inloggnigsuppgifter pga att personalavdelningen hade "missat" att jag skulle börja jobba. Efter nästan två timmar så lyckades vi få tag på ett tillfälligt lösen och jag kunde börja jobba... Runt ett tiden ringde en tjej från it avdelningen med alla min uppgifter och då började dom stora problemen.
När jag loggade in med mina nya uppgifter så hade nästan alla mina behörigheter försvunnit och jag kom inte in i det huvudsystem som jag jobbar i. Det värsta är att dom har ännu inte lyckats lösa problemet!
Jag led lite med den stackare på it-supporten som jag trackaserade ett antal gånger.... men nu på morgonen har en kille som sitter ute i Hacksta fixat det mesta som inte funkar iaf.
När jag kom hem igår så fick jag mer datastrul.... internet låg nere hemma. Jag ringde tele2,  satt i kö i 35 minuter för att få ett 30 sekunders svar till varför det inte funkar.
 
Killen på Tele2: "Bor du i Västerås?"
Jag: "ja"
Tele2: "Det har varit strömavbrott. Därför funkar det inte. Hoppar i gång om någon timme."

Någon timme? Nä du... testa 5 timmar. Jag är sssssåååååå jävla trött på datorer just nu att jag bara vill spy.

Jag hoppas att min dator vill fungera som den ska när jag kommer tillbaka från lunch.... annars blir jag tokig!!!


Puss &kram

Solen????

Vart tog solen vägen? Det är ju sommar och då ska solen vara framme...  ja ja jag gråter inte. Det är ganska skönt ute iaf. Grådagskvällen var riktigt kul. Micke och Patrik klarade inte riktigt av rixfm festivalen utan gick till öltältet. Och efter en liten stund så fick jag och Emilia också nog. Vi letade upp Tina och träffade även Anne-lie, Klara och Kristin... hon var glad och full. Sprang även på Jessica och hon var som vanligt aprak... 
Jag hittade ett roligt stånd där man kunde trycka sin egen tröja... och den som jag tryckte sommare 2005 har blivit för liten så passade jag på att trycka en ny.
 
Snygga va? hihi
Patrik gillade den iaf och det är viktigast!    

Sen gick vi till tältet och mötte upp grabbarna och kollade när Frankrike fick stryk av Holland i fotbolls EM.

Lite bilder från kvällen
 
Det är INTE läsk i dom flaskorna.. haha

 
Tina och Anneli


hmmm.... ingen kommentar

 Visst är vi söta?!?      

Nu ska jag åka iväg och handla lite inför kvällen.

  


hehehe.....

En kompis till mig visade den här... den är så sjuk!!!!

 

  



Fredag den 13:e

Jag verkligen avskyr den här dagen. Fredag den 13:e...... det är bra att den inte infallar så ofta. Jag har alltid otur på den här dagen.... det började med att jag nästan bröt tån när jag slog i sängen i morse. Jag skyndade mig upp för att telefonen ringde och jag vet fortfarande inte varför jag valde att springa upp från fel sida av sängen.
Satans va ont det gjorde....    Efter det så visste jag att den här dagen kommer att gå åt helvetet. Jag gjorde ägg till frukost och självklar så tappade jag ett på golvet..... suck. Efter frukost gick jag ner till friskis och tränade. Det gick riktigt bra. "Skönt" tänkte jag... "nu kanske det inte händer något mer".... oj oj va fel jag hade!!!
När jag kom hem och skulle duscha så halkade jag i duschen. Det var min svanskota.... Vems jävla idé var det att lägga in klinker i duschen? Ja just ja... det var min jävla idé. Då får jag fan skylla mig själv..... men det gjorde så jävla ont   

Men jag mår iaf lite bättre nu och ser fram emot kvällen. Det är Rixfm festival i kväll och sen spelar Looptroop. Det var länge sen jag hörde dom.  Jag hoppas att det  blir en bra kväll. nu ska jag ta en promenad till apoteket och sen hem till mamma och äta pannkakor.

Vi kanske ses i vimlet!

  

Nu är det slut....

... på min praktik och på måndag börjar jag jobba! Det ska bli skönt att äntligen få lön för allt slit man gör. Man blir ju inte direkt rik på csn.... Helgen börjar även idag för min del. Jag passade på att ta ledigt i morgon så att man kan vila upp sig ordentligt. En liten mini semester kanske man kan säga.
Nu ska jag i väg och träffa mamma och sen får vi se vad som händer under kvällen.

Puss & kram

Midsommar

Nu har jag och Patrik äntligen bestämt oss för vad vi ska göra på midsommar. För fösta gången på många år så ska vi inte fira med min familj... alla är splittrade. Min syster och hennes familj väntar med att komma ner från sundsvall tills pappa fyller år... och det är två veckor efter. Storebror Patrik med familj ska åka till svärföräldrarna i Norberg och pappa ska flyga. Det är bara stackars mamma och mormor som inte har något att göra men jag tror att mamma bara tycker att det är skönt. Det så mycke annat som händer under sommaren som hon konsentrerar sig på.

Vi ska iaf åka ut till Henke och Linda till deras nya stora hus med pool. Dom har bjudit ganska många så det blir säkert jätte kul. Jag ser fram emot det. Klänningen har jag hittat och det är bara skorna som jag saknar men det löser sig.
Jag hoppas att det blir lite traditon också med midsommarstång 
lekar och sång. Jag ska fixa en midsommar krans åt mig att ha. Det brukar jag alltid ha!
Det kanske låter töntigt men sån är jag.

Nu måste jag jobba vidare!

Puss & kram

2-0... behöver jag säga mer?

Fan vad vi är bäst!!!

Sverige vann mot grekland med 2-0..... Zlatan fick äntligen in ett mål. Det tog bara 3 (!) år.... men just nu så gör det inget att det tog tid
.
Vi var nere i tältet och kollade på matchen med Micke, Emilia, Adde, Eve, Masen, hans date och Rampe.

Bilder från kvällen kommer.... min mobil vill inte riktigt samarbeta med min dator för tillfället.

Puss & kram

Då kör vi!

I dag börjar fotbolls EM för Sveriges del. Kvart i 9 i kväll är det avspark mot regerande mästarna Grekland.... och det kommer att bli en tuff match. När jag kom till jobbet i morse så trodde jag att jag skulle vara den enda som hade landslagströjan på mig...
Men vad fel jag hade! Nästa alla grabbarna och ett femton tal tjejer har sverige tröjor på sig. Vi har en riktigt skön stämning!
VI ÄR SVENSKA FANS ALLIHOPA!
hihi
I kväll åker vi ner till tältet för att kolla på matchen. Det kommer blir kul!

Nu ska jag fortsätta jobba.... så att jag kommer härifrån någon gång.

Puss & kram

Skön helg

Helgen har varit helt underbar. Den har varit avkopplande med en massa bad, sol, grillat och underbart sällskap. I går var jag och Patrik ut till Hälla för att shoppa lite. Jag var lite sugen på en klänning som jag hade sett på Stadium men det var slut när jag kom dit men det gör inget... jag hittade en super snygg kläning på HM istället. Jag som inte ens gillar HM annars... men nu har dom fått in mycket fint. Efter det så käkade vi lite innan vi tog cyklarna ner till lögarängen för att möta upp Micke, Per och Rampe. Jag låg och solade medans dom spelade beachvolly. På kvällen sen kom alla över till oss för att grilla och förfesta. Det var egentligen tänkt att vi tjejer skulle fira Tina som fyllt år men det blev inte som vi hade tänkt. Grabbarna ville också vara med och grilla. Anders och hans tjej kom också. Det var kul att träffa honom... det är inte ofta. Det var första gången jag träffade hans tjej... hon var riktigt trevlig.

Sen åkte vi ner till tältet nere vid hamnen. Varför får man inte sälja starköl i tält men man får sälja vin??? Dom säljer 4,5% öl för 50:- och vin som är 11% för samma pengar... hmmm det där måste jag kolla upp. 
Jag träffade en gammal skolkamrat som jag inte har träffat på 9 år. Det är alltid kul att träffa folk från "förr" så att säga haha Masen kom även förbi... det var ett tag sen man såg honom. Han 'r alltid lika glad också när man träffar honom. =) 
När klockan var tio i ett så drog jag med mig Patrik hem.... och det var nog bäst. Han var lite "trött" i morse.

I dag var vi på björnön med Tina och Per och badade.... eller rättare sagt, jag och Patrik badade. Tina och Per doppade bara fötterna. Vilka badkrukor.... haha Men det gör inget Tina.... I love you anyway!
Det var rikitgt skönt och uppfriskande.

När vi åkte från björnön så pratade vi om att kolla på ny bil och om vi ska fixa en ny till hösten eller vänta tills jag är klar med skolan så att jag också kan vara med och bestämma lite... och vi ser det som hände några minuter efter som att tecken att våran Bettan vill dö. Motorn började koka! Kylagrigatet pajade... suck säger jag bara. Men Bettan är 26 år gammal och det är dags för henne att sova tror jag. Eller så gjorde hon så bara för att uttrycka sitt missnöje med att vi ska byta ut henne. Det lär vi märka i morgon bitti när vi ska starta henne.

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag kommer upp i tid i morgon. Jag har bara 4 dagar kvar på praktiken sen börjar allvaret.

Puss & kram

Underbart!

Vilken underbar dag vi har haft. Åkte ut med Addes båt strax efter tolv och hamnade vid Elba. Runt ett tiden kom även Oskar, Clas och tre tjejer ut med Oskars båt. Runt tre tiden åkte vi in och hämtade Evelina och hennes syster Anna.Vi har haft riktigt kul... Adde kör som en båt tjuv. Man var tvungen att håll ai sig hårt annars hade man åkt i vattnet. När vi kom tillbaka så gick vi till Sjökrogen och tog en öl innan vi åkte hem. Nu ska vi strax till Adde och grilla. Tina och Per kommer också förbi.

Ha en trevlig kväll!

Puss & kram


Mälaren

I dag ska vi åka ut på mälaren med Addes båt. Sk abli riktigt nice. Solen lyser och det ska bli 31 grader.

Ses sen!

Puss & kram

Helgen närmar sig....

Nu har jag mindre än 2 timmar kavr tills helgen är här. När jag slutar ska jag ut och kolla lite på alla fina studenter... vill någon följa med?

Kvällen blir nog ganska lugnt skulle jag gissa. Får se om Patrik har gjort några planer... vi kan kanske grilla.... eller åka ut till björnön. I morgon är planen att vi ska gå och kolla på något nationaldags firande. Picknic uppe på djäkneberget finns i planen men vi kanske åker ner till hamnen i stället. Adde och Evelina skulle kanske följa med. Det blir riktigt trevlig.
hmmm.... jaja det visar sig.

Vad ska ni hitta på?

Puss & kram

Studenten

I dag är det dags för studenten.
Jag tänker tillbaka när jag tog studenten för 9 år sen.... gud va fort tiden går.
Fast jag kan fortfarande studentsången.

Sjung om studentens lyckliga dag
låtom oss fröjdas i ungdomens vår
än klappar hjärtat med friska slag
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än i våra sinnen bo
hoppet är vår vän och vi dess löften tro
när vi knyta förbund i den lund
där de härliga lagrarna gro
där de härliga lagrarna gro.
Hurra!

Grattis alla studenter i Västerås!

Det kliade i fingarna....

.... igår. Jag ville bara ringa och skrika.

Jag vet vad som hände i lördags och vad han sa.... det vet du också men ändå säger du inget.
Det har skrivits om det på internet. Varför kan du inte bara vara ärlig mot mig istället för att verka helt ovetande?
Jag förstår inte hur du tänker och om jag ska vara ärlig så vill jag nog inte veta heller.

Dagen ord

Ärlig - Sanningsenlig (även "som följer moraliska regler")

Puss & kram

En vän

Vän - Person som man tycker om och har gemenskap med.

En vän i mina ögon är en person som är ödmjuk, visar respekt och bryr sig om en. Inte någon som ljuger, gör någon illa eller skrattar åt ens olyckor.
Nyligen hände det något och min "vän" valde att inte berättade det för mig, utan skriva om det på internet och skratta åt mig. 

Är det en vän? Inte i mina ögon!

Jag har blundat och förlåtit alldeles för många gånger förr och är trött på att vara ett samtalsämne som man skrattar åt. Nu får det vara nog!

Men jag vill samtidigt passa på att tacka min "vän".... jag är starkare nu än någonsin och det som hände har stärkt allt.

Mitt liv har tagit en ny väg och det är jag glad över!

Puss & kram

Dagens ord

Samvete - rättskänsla, förmåga att avgöra vad som är rätt, sinne för värderingar, delvis medfött och delvis lärt.

Puss & kram

Grattis Bästa Tina

Bästa Tina fyller år i dag.



Jag hoppas att du får en underbar dag!

Puss & kram

Dagens ord

Moral - Uppfattning om rätt och orätt som styr värdering av hanligar.

Lojal - Som (alltid) står på någons sida och är beredd att hjälpa

Det är synd att vissa saknar dessa egenskaper.

Puss & kram

Quiz

Jag tog en lite paus från solen och råkade snubbla in på en rolig quiz sida. Där gjorde jag "The Simpsons-quizen" och det fixad jag utan några problem. I love the Simpson

Anna du fick
16 av 16 rätt

Bäst! Du vet allt om The Simpsons! :D

Ha en fortsatt trevlig dag!

http://www.quizme.se/

Puss & kram

Gårdagen

Gårdagen blev riktigt lyckad. God mat, gott vin och ärligt sällskap. Kan det bli bättre?!? Vi åkte ner till Tabazzco och tog ett glas vin och sen gick vi vidare till Å. Vi träffade Robban och Rampe på vägen och sen var dem med oss hela kvällen.

Nu ska jag åka och sola lite och Patrik ska iväg med Adde.

Puss & kram