Hemma igen

Nu är man hemma i stan igen. Skönt... Henkes och Lindas hus var grymt stor och fint men dom har mycket jobb framför sig. Det blev en ganska lyckad kväll måste jag säga men det hade kunnat slutat väldigt olyckligt. Tomas ramlade ner från en ställning och slå sig rikitg hårt.

Från VLT:
Man skadad i fallolycka i Svanå
Ambulans och brandkår ryckte ut på midsommarafton efter att en 27-årig man fallit drygt två meter och landat på en större sten i Svartån.

Det var i samband med ett privat midsommarfirande som mannen tog sig ut till stenen med hjälp av en gummibåt och klättrade upp i en träställning. Väl uppe tappade han fotfästet och föll handlöst ner i stenpartiet som ställningen står på.

Mannen förlorade medvetandet vid fallet och sjönk ner i det strömmande vattnet. Tillrusande vänner lyckades dock dra upp 27-åringen på stenpartiet igen. Mannen, som var vid medvetande när ambulans kom till platsen, transporterades till Centrallassarettet för vård.

Han ligger fortfarande på sjukhuset med en blödning i hjärnan och några skall frakturer.
Jävla Tomas! Han kunde ha dött! Jag hoppas att han lär sig nu att INTE klättra på allt.  Det här är kanske inte det bästa sättet att börja sin semester för honom.... jag hoppas att han blir bra snart.

Dagen har annars varit lugnt för familjen Johnsson/Karlsson.... när vi kom hem så åkte vi förbi Burger King och käkade. Åh vad gott det var! Det var evigheter sen jag åt där. mums..... Sen har vi mest slappat och kollat på film, Run fat boy run. Den var riktigt bra. Vi ska göra lite varma mackor och mysa lite i soffan om en stund. Undrar vilken film vi ska se då?? Cloverfeild kanske.. den verkar bra. ja ja det visar sig.

  

Kommentarer
Postat av: Liten

Vad tyckte ni om cloverfield?

Såg den för ett par månader sen,

och tyckte att den bara var sådär..

2008-06-22 @ 00:55:40
URL: http://nedrusvedrus.blogg.se/
Postat av: Anna

Den funkade... inte den bästa film jag sett men helt oki. Hur var Sex in the city då?

2008-06-22 @ 11:30:38
URL: http://[email protected]
Postat av: Liten

Den var helt okej. Kanske lite för lång, 2,5 timmar är rätt mycket. Inte en ny favorit, men som sagt, helt ok!

2008-06-22 @ 13:49:31
URL: http://nedrusvedrus.blogg.se/
Postat av: tomas

Jag är hemma och mår fint nu. :D

2008-06-23 @ 17:49:34
URL: http://grymmast.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback