Valborg

I dag är det valborgsmässoafton och det är nog första gången som jag inte känner för att fira det. Just nu så befinner sig min hjärna någon annanstans. Jag mår inte så bra känner jag..... kanske ska ställa in i kväll. Vill gömma mig i min garderob.
Vi får se vad som händer under dagen......

Puss & kram

Burrr va kallt

I går var vi hos Anne-lie och grillade. Visst hade det varit en helt underbar och varm dag men på kvällen blev det j-vlig kallt. burrrr vad jag frös. Jag funderade där ett tag om jag hade valt rätt kläder..... men men. I väg till bmb... det var väl helt oki. Det var som vanlig alldeles för mycket folk och lång kö i baren. Det blev en billig kväll   

I dag har jag varit på plantagen med mormor och inhandlat en massa blommor till balkongen, som jag precis har planterat. Det börjar bli riktigt fint där nu.... jag måste bara ficka fästen till min balkonglåda sen är dte nästan som jag vill ha det. Jag var även förbi storebror och skrev på lite papper inför våra företagarplaner. Jag återkommer med mer info när allt är klart.
Nu ska jag bädda nytt i sängen sen kolla på tv.

  

Champagne provning

I går kväll hade vi champagne provning på bifrost. Det blev riktigt lyckat.... det var bara 3 st som lyckades gissa rätt på vilken som var äkta.

Jag har upptäckt att jag börjar slarva lite med bloggen... jag ska skärpa mig. Jag lovar! =)

I veckan fick jag veta att jag har fått sommarjobb på ICA...... YEAH! Jag är sssssssåååååååååå glad. I morgon ska jag åka till siba och säga upp mig..... jag vill inte vara kvar där längre.

Det är fredag..... hmmmm undrar vad jag ska hitta på ikväll då?? Någon som har något tips???

Puss & kram

Back to the 80´s

Jag brukar lyssna på mix megapol varje morgon men i dag blev det the voice... och jag blev ganska chockad när Josefin Crawford presenterade sin inne lista. Enligt henne (och hela stureplan) så är det inne med fransar (!) igen..... och fransarna ska vara överallt, på jackor, byxor och kjolar. Snacka om att gå tillbaka till 80-talet. Något som också är trendigt är att ha glasögon.... och då spelar det ingen roll om det är glasögon med styrka i eller med bara vanligt glas.... men suck säger jag bara. Det ska bli kul och se hur lång tid det ar innan folk börjar klä sig så här i den här staden..... det finns ju en några "stureplan wannabes" här.
 
Nu är det dags att fika.

Puss & kram


En underbar helg....

För första gången på länge så har helgen varit relativ lugn. I fredags åkte vi över till Micke Ich Emilia och spelade lite BUZZ. Det blev bara en öl för patrik och ett glas vin för mig och vi åkte hem redan vid halv elva tiden. I går var jag och amma på stan och letade efter en jacka till mig.... jag hittade en snygg jeans jacka på kappahl som jag är super nöjd med. På kvällen sen så hade vi bestämmt att vi skulle gå på bio.... Vi såg 10,000 BC. Den var riktigt bra.... jag rekomenderar den. Efter det så mötte vi upp Adde, Niklas och Daniel på STRIKE. Vi passade även på att spela en serie... Det var kul. Men det gick inte så bra, jag förlorade stort...... jag spelar bättre när jag är full   
Vi drack två öl och sen cyklade vi hem. Det var en rolig och avslappnad kväll.

Jag vaknade runt halv tio tiden i morse men vill inte gå upp förrän efter tio..... är man ledig så ska man passa på. Jag hann träna i en timme innan mamma ringde och frågade om jag vill följa med till IKEA... självklart sa jag. Man säger inte nej till IKEA. Jag hittade massa saker vi behöver men jag får vänta till löning nästa vecka... suck

Nu ska jag återgå till soffan och tvn.

  

Snart helg

Nu har vi kommit halv vägs den här veckan... inte långt kvar till helgen. Vad tiden går fort, det var ju nyss helg.. hmmm. Jag var på klassfest i lördags... det var rilktigt kul. Vi sjöng singstar och det var länge sen jag sjöng så mycket. Riktigt roligt.... =)

Helgen som kommer nu så blir det ganska lugnt. Anneli ska har fest men vi ska inte gå. Känner inte för det riktigt och sen så har vi andra planer.... bl a så ska vi gå på bio. Det skulle vara kul om jag fick välja film för en gångs skull. På lördag så har vi även varit tillsammans i 4 och ett halvt år.... tiden går fort.

I dag ska jag ha mitt samtal med min handledare Sabina.... jag hoppas att jag får reda på om jag har fått sommarjobb. Då kan jag skita i mitt gamla jobb. Jag vill verkligen inte gå tillbaka dit.

Nu ska jag jobba.

Puss & kram


Helg!

Nu är det bara 6 minuter kavr tills min helg börjar..... gud va skönt. Jag ska iväg och träffa bästa Tina och sola lite och passa på och snacka lite skit. Det finns alltid något roligt att prata om.

Kvällen blir nog lugn skulle jag tro. Tänkte göra tacos och öppna en flaska vin.... kanske kolla på en film. Ska göra mitt bästa att få välja en tjejfilm, det var länge sen. =)

Nu ska jag logga ut och springa iväg.

Puss & kram

Underbara fredag

Sista dagen på arbets veckan... inte många timmar kvar till helgen. För mig är det bara 3 timmar kvar. =)
Jag har ju varit lite smart och jobbat in en och en halv timme under veckan så min helg börjar lite före andra. hehehehehehe

Jag sitter och väntar på att bästa Tina ska logga in på msn och sen får vi se om hon kan fixa så att min helg börja ännu bättre.... lite solterapi! Det är alltid bra med lite sol =).

Bara 20 minuter kvar till lunch... jag ska jobba på lite så att jag hinner med allt.

Puss & kram


DET FUNKAR!

JIPPI.... nu funkar allt som jag vill. Det kommer att bli en bra dag!

Puss & kram


Va fan

Inget vill funkar för mig just nu!!!!!

GRRRRRRR

Fundering

Jag lyssnar varje morgon på radio och det är ju som vanligt en massa skit reklam i mellanåt. Jag har då en fundering ang McDonalds reklam... att man kan komma in och dricka ekologiskt svenskt kaffe varje morgon. Men kaffe bönor kommer ju inte från sverige, hur kan det då vara ekologiskt svenskt kaffe??

Puss & kram

Trött

Åh vad trött jag är..... jag fattar inte hur folk orkar gå upp halv 6 varje morgon. När klockan ringde så vill jag verkligen inte gå upp. Det var ju så skönt där i sängen......
Men det är bara att gilla läget, om jag vill åka med Patrik på morgonen och få chansen att sluta tidigare på eftermiddagen så måste jag gå upp tidigt..... det är tur att man har ledigt från helg jobbet ett tag.

Nu är det dags att jobba.

Puss & kram

Längtar bort..

När man tittar ut grnom fönstret och ser att det snöar så längtar jag verkligen bort till lite varmare trakter. Va skönt det skulle vara att ligga under en palm i ett varmt land och läsa en bok..... mmmm nice

Eftersom man är student så får jag inga pengar i sommar vilket då betyder ingen semester och jobba, jobba, jobba. Men jag och Patrik har iaf bestämmt att vi ska åka någonstans i oktober då vi firar 5 år tillsammans. Först var jag inne på en enkel resa till kanarieöarna.... men efter ha tittat i en massa rese kataloger och sökt på nätet så verkar det luta mot JAMAICA!!

  image24

Visst ser det lockande ut?!?!?

Flyg för två personer och 10 dagar kostar det 15 142:-... och då är det utan hotell men jag vill gärna kunna röra på mig lite och se mig omkring. Har vi tur så har priserna gått ner när vi ska åka... men samtidigt kan det nog kanske vara värt det. Jag menar... det är ju ett paradis!
Nu hoppas jag bara att jag får sommarjobb på ICA och då ska jag spara en massa pengar till resan. Jag ska nog använda min mamma som bank då... om jag ger henne pengarna så finns det absolut inte en möljighet för mig att kunna "nalla". hmmm bra tänkt Anna.    

Dags att sova. Jag ska upp 5 imorgon bitti.

  

Duktigt flicka

Efter praktiken idag kände jag för att träna... men Patrik hann före mig på orbitreken så jag bestämde mig för att ta en rask promenad istället. Jag gick iväg till Tina på klockartorpet och solade och sen gick jag en länge väg hem. Det känndes oerhört skönt och jag känner mig riktigt duktig. På tre dagar har jag tränat ganska mycket.... jag börjar bli lite imponerad av mig själv.
Om det inte regnar i morgon ska jag nog gå hem från ICA..... det kan vara riktigt skönt.

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv.

  

Måndag..

Usch va tråkigt det var att kliva upp i morse. Det regnade.... jag som trodde att våren var på väg. suck
Jaja... inte mycket att göra åt det. Jag var iaf på praktiken halv sju i morse, jag åkte med Patrik.... sen jobbar jag till fyra. Nice

Puss & kram

Bowling

I går var jag och Tina och bowlade på Strike... bara vi två. Gud va roligt vi hade! Det måste vi göra om bästa vännen!
Vi skulle ju ta det lugnt men det blev en massa vin och sen gick det utför    Vi har ju ingen karaktär.... men det blev iaf en tidig kväll. Vi åkte hem runt 12 tiden.

Tack gumman för en roligt kväll  

  

Några bilder...

.... från förra helgen när Sofia hade fixat fest för Anette.

image20
Sofia och Anette

image21
Fråga Anette vad dom gör för jag har ingen aning...   

image22
Tina och jag

image23
Partyt är igång!

Vilken underbar dag

Solen sken när jag gick upp i morse och det var helt undebart ute. Både jag och Patrik kände för en promenad men han vill åka ut och till björnön och typ springa... men jag kände inte för det. Men lite solterapi var ett måste. Vi tog en promenad till Tina och solade lite..... och till skillnad från vissa så utnyttjar jag inte Tina med att sola gratis varje gång. Sen en promenad hem. hur skönrt som helst.

Efter lite mat åkte jag ner till friskis för att dansa lite....   det var kul fast jag tycker inte den tjejen som höll i det i dag är så bra. Det finns en annan som är bättre men dte gör inge. Dans som dans... det är roligt.

Just nu så sitter Patrik och Micke och kollar på allsvensk fotboll.   Det är väldigt ovanligt att Patrik kollar på allsvenk fotboll. Det är ju inte bara den matchen som pågår utan typ 13 st..... och varje gång det blir mål i någon av matcherna (det plingar till på tv och det kommer upp en text) så dricker dom en klunk öl..... den här kvällen kan gå hur som helst... man kan ju bara hoppas att det inte blir så många mål.

Jag och Tina ska ner till Strike och bowla ikväll. Det ska bli kul. Det är ju inte varje dag man bowlar.. men det går nog bra. Nu ska jag kolla bilderna från förra helgen. JAg vet att några vill att jag ska lägga upp dom... jag ska välja ut några fina.

  


Fan vad jag är bra!!!

I går kom resultatet från SPCS tentan..... jag fick full pott och högsta betyg!!!!!!!! Fan vad jag är bäst!
Åh va skönt det känns.... nu är det bara att invänta resultatet från ekonomi tentan och känner jag Helena rätt så får jag väl svar i juni. Hon är ju inte den snabbaste direkt.
På praktiken rullar det på... det finns hela tiden något att göra. Det känns verkligen som att man jobbar där.... fast inte. Svårt att förklara... men jag tror ni fattar haha

I dag fyller min mormor 79 år. Jag och mamma ska åka dit när jag har slutat.

Dags för fika!

Puss & kram