Hemma igen...

Kryssningen var riktigt mysig och avslappnande. Det var ganska jobbigt att gå upp tidigt bara. Vi gick upp strax efter halv sex i går. Taxin hämtade oss kl 6. När vi kom på båten så gick vi på en frukostbuffe eller specialfrukost som det så fint stod på biljetten. Det första jag fick i handen var ett glas champange.... det var fint att börja dagen med champang. Speciellt kl 7 på morgonen  

Efter frukost så gick vi tillbaka till vår hytt, som var en DeLuxe på 16 kvm, dubbelsäng och fönster ut mot havet. Härligt... Vi la oss en stund och vilade. Runt elva tiden så drog vi iväg till bubbelpoolen..... åh va skönt det var!
Sen blev det lunch och självklart en öl... man är ju ledig och då får man dricka. Sen shoppade vi en jävla massa alkohol. Vi fick med oss totalt 6 liter sprit/whiskey och 2 flaskor vin. Vi har så vi klarar oss ett tag. Efter lite slappande och mer drickande så gick vi ner och åt middag och sen kollade vi runt vad båten hade i nöjesväg... det bästa var en gammal trubadur och bara verkade kunna ballader. Det fick bli en tidig afton för oss... vi skulle ju upp tidigt.
Kvat över 1 på natten så blev vi väckta av att hela fartyget skakade till och det gungade som fan. Det lät som att fartyget körde på något... Det var storm ute på vattnet!!
Det blåste som fan och det enda jag kunde tänka på var att "nu sjunker vi!" Jag blev ganska orolig... men Patrik lugnade mig.
Vi hade en lyckad och skön resa bara vi två  

När vi kom hem i morse runt halv nio så kom vi hem till ett bombnedslag.... hela mitt badrum är borta. Toaletten står i hallen   .
Grabbarna hade även upptäckt att vi har en liten fuktskada runt toaletten men det verkar inge farligt. Sen så är hela taket snett. Det skiljer några centimeter. Man kan ju börja fundera hur fan man lyckades med det när dom byggde huset. Undrar om glovet lutar hos kärringen över oss???

Jaja... vi har iaf skrivit en lång lista på allt som vi behöver handla till badrummet och ska strax åka i väg och inhandla det. Vi måste få hit en elektriker idag som kan dra elen. Killarna håller på och sänka taket hela 16 cm. Det gör inget.... vi har ju 2,70 i takhöjd!

Nu dra vi till Bauhaus!

  


Kommentarer
Postat av: Lina

Hehe låter skoj att ha ett stort betongbadrum typ hehe .. men det blir bra när det är klart :D

Hittade ni nå kakel?? Christian e en höjdare på kakel iaf ..

Men som sagt hör av mig i morrn då när blandaren kommer :D

Ha det ...

2008-02-14 @ 15:49:10
URL: http://lina83.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback